mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
alexa si mami spune:
flavia, vb mai demult de niste polite de asigurare. ati facut ceva? pe noi ne tot hartuieste o tipa de la tiriac, zice ca are o oferta tentanta pt alexa. mie personal nu-mi place figura lu' tiriac (sunt zuzu) de aia o tot aminam mereu. voi ce ati ales?
alexa & fam
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
Cami ,daca iti iese faza cu Brad Pitt,sa - mi spui si mie cu ce creme te-ai dat.
Flavia ,saracutul papagal! Bine ca l-ati gasit. Al meu numai pe afara sta,intra in cusca doar sa manance.
Andora ,ma bucur ca-ti place galbenul meu..
Cami ,numele meu eu l-am ingalbenit .Am dat puncte grele pe galbenul ala..
Corina, si eu devastam frigiderul noaptea, cand eram gravida.
Fetele va dau cate un .
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Alina inca nu am semnat contractele, probabil saptamana viitoare.
Pentru Sara am ramas la optiunea pe Aviva, la fel si pt Mircea. Eu probabil voi opta pt AIG.
Am apelat la consultanta la brokeri de la OVB care se ocupa cu asigurarile care cuprind aproape toate companiile, inclusiv cele romanesti.
Mi-au spus din start ca nu ne sfatuiesc sa apelam la cele romanesti (inclusiv Tiriac) pentru ca nu au stabilitate economica.
Cea mai bine cotata la ora actuala este AIG life, ca si stabilitate, insa dobanda este destul de oscilanta de la un an la altul. Insa are acoperire solida. Pt asta trebuie sa ma interesez mai mult, azi aflu detalii sa vad dc ma hotarasc.
Aviva este englezeasca si una din cele mai sigure, chiar daca nu are dobanda foarte mare, este destul de constanta. Plus ca pt copii au oferte faine. Iar daca ii facem la Sara asigurare acolo, sotul meu ca si intretinator al familiei are o gramada de reduceri pt asigurarea lui. Si are si o clauza importanta (nu stiu dc exista si la celelalte) ca dc sustinatorul familiei pateste ceva si nu mai poate plati, plateste compania de asigurari in continuare si nu afecteaza cu nimic suma asigurata pe care o primim la sfarsit.
Cam asta stiu acuma, sper ca nu ti-am facut capul calendar:)
Daca celelalte fete mai stiu ceva despre asigurari, oricare, orice, sa ridice mana:)
Corina la noi Sara inca e mica, dar mi-e frica si mie sa nu fie asa, eu scorpia si tati cavalerul salvator:) Deocamdata bunicu-so (adica socru-mio) e salvatorul: de cate ori ii interzicem ceva, spune "dodo" (asa ii zice lui) pt ca el tot timpul o lasa sa faca ce vrea. Deja incepem sa ne crizam.
Dana si noi vrem sa il scoatem din colivie, da parca nu avem curajul, sa se mai obisnuiasca putin cu noi. Tu nu ai poze cu al tau?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
flavia, iti multumesc tare mult . ma enerveaza tare tipa aia, si o tot aminam si nu stim cum sa o refuzam.
deci, o sa mergem si noi sa ne interesam la AVIVA.
alexa & fam
diadaniela spune:
Flavia ,o sa incerc diseara sa pun niste poze cu Cocuta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Alina noi avem noroc ca si agentul de la AIG si cel de la AVIVA sunt prieteni de-ai nostri si nu ne bat la cap, daca le-am zis sa astepte sa ne hotaram, asa ramane:)
Dana deci e femela? Poate ne facem neamuri:P Sa zici cand pui poze, sa vedem:)
Ma duc la dr, vb cand ma intorc
Flavia (sotie si mamica fericita)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
buna fetelor!
cum va mai simtiti azi,FLAVIA a trecut durerea de cap??
eu am facut putina curatenie si am gatit acum am de gand sa-mi fac unghiile si sa ma fac frumoasa.
diadaniela spune:
Flavia ,eu habar am ce e,dar fii-mea vrea sa fie fata..Asa ca ii spune Cocuta!
Dana
symaco spune:
mda,dana din pacate nu ma pot abtine si de cate ori merg la wc noaptea dau tura si la frigider!lasa ca dupa ce voi naste pun lacat pe frigider si cheia o tin....la gat!
flavia,la noi sse manifesta treaba cu eu aia rea si tati ala bun de foarte mult timp,tati se lasa cu placere tras pe sfoara si eu tre sa rezist ca daca nu chiar ni se urca in cap!
gegea spune:
, vorbaretelor!
Alina, mersi. La ce te-ai referit cand ai amintit de poza aia? Ca seamana tati cu fetita? Si eu zic ca seamana mult, desi sunt multe asemanari si cu mine (deh...orgoliul). Noi sa fim sanatosi!
Danelutza, bravo Isei pentru ta-ta! Si la noi, e la rang de cinste acest cuvintel si asa frumos il spune... Ma-ma intra in scena doar la somnic sau la papica.
Daria dorme, la fel si tati si parca i-as cam urma, ca la vremea asta cu multa umezeala si cer innorat, nu am alternativa. tuturor!
Geani si Daria