mamici casnice (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor, dc vreti sa va distrati putin faceti un download si ascultati:)
http://www.baiatbun.ro/farsa_spania_italia.mp3

Svetlana mi-a trecut durerea de cap, ca am tras un somn bun, la mine asta se pare ca functioneaza:)

N-am mai fost azi la dr ca Sara mi-a dormit de la 11 la 15.30, asa ca trebuie sa merg maine.

La 6 il asteptam pe prietenul cu asigurarea, apoi mergem in oras sa ne distram

Alina am uitat:) povestea nasterii zici sa o scriu aici pt voi, sau unde?:) Ma crezi ca nici nu m-am gandit...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,faza cu crema si cu Brad pitt mi-a iesit intr-o oarecare masura In loc de Brad P. in pat a aterizat colegul
Asta-i pus pe surprize in ultimul timp!
Da ca ma faceam daca chiar se teleporta omul ala de la Holivud?!

Bey crema aia autobronzanta de care v-am spus ieri este chiar buna.
Mi-am pus pe picioare, de la bikini pana la genunchi ca sa vad daca da rezultate.Si a dattt!!Am jumate de picior negru si jumate alb. Colegul cica nu se vede din avion,insa eu vadddd bine.El e dragut si-mi face complimente.Da stiu eu de ce.Am pulpanelele si funduletzul bronzat exact ce-i place lui

symaco,ai grija cu turele alea de noapte date pe la frigo.Dupa nastere parca te vad pe aici plangand (exemplu:je) ca esti grasa si plina de vergeturi Grija mare!

Danelutza,gata mai!sunt jumate bronzata.TzineCa in filmele cu prosti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,eu zic ca esti mai fericita cu colegu' decat cu Brad Pitt. Ce zici?.Nu de alta ,dar sa nu te iei la omor cu Angelina..

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia buna farsa , pina la urma a spus fata tot ... hi, hi, hi ... se culca cu italianul
Moamaaaaaaaaaaaa si pe asta o cheama Isabella, cum adica ca pe fiicamea......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Flavia, e tare Buzdugan asta... Mai are cateva farse criminale gen Alexandra goala in mare, Studentele de la medicina, cea cu Masurarea longevitatii si mai sunt...

Am pus ceva pozici in album, pentru cine are placere si rabdare.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetele,v-ati bagat la somn?
Am dat o raita pe aici sa vad ce mai faceti si ....pauza.ma duc sa-mi culc mata!
Mai vin!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Unde sintetzi , aaa va chat-uitzi, vreu si euuuu.

Noapte buna ca vad ca-i tare liniste pe-aici.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ma bucur ca v-a placut farsa, azi am auzit-o si eu:) O stiu si pe aia cu studenta de la medicina si inca multe altele, sunt criminale

Geani am vazut si pozele, ma bucur ca ti-ai facut timp de album:) E super Daria cu carliontii aia, si pozele de la nunta mi-au placut, voi 2 tineri si veseli, va sta f bine, plus rochia ta, simpla si draguta, exact cum imi place mie:)

Cami deci ti-a venit colegul, super surpriza, las ca sub plapuma nu se vede cum esti bronzata pe picioare :)

Al meu se uita la fotbal, mai trag si eu cu ochiul, am niste emotii de numa. Dc nu se califica Steaua ma nervez:)

Voi pe unde sunteti, iar va uitati la meci?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

la meci
nu misca nimeni in casa.avem interdictie si sa respiram
ma duc sa ma ca al meu goala de defilez in fatza lui nu ma vede.
mamaa lor de meciuri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Cami ,eu zic ca esti mai fericita cu colegu' decat cu Brad Pitt. Ce zici?.Nu de alta ,dar sa nu te iei la omor cu Angelina..

Dana

iti imaginezi ca daca-mi da aia un bobarnac doar,ma invart in loc ca titirezul

Mergi la inceput