Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ile, eu sunt multumita ca bb doarme noaptea... dak ziua nu vrea si pace, si-l pun in patut si sta ca pe ace, eu il iau si ne jucam.
cateodata adoarme, cateodata nu... eu mi-am luat gandu' de la adormit fortat in timpul zilei. (nu stiu dak procedez bine, dar asta e... nu pot sa-l las sa planga in patut. l-am lasat odata, ca am vrut sa vad care cedeaza primul, eu sau el, si a adormit plangand, adik dupa juma de ora adormise, dar urla prin somn. si l-am trezit, ca nu mai puteam...)
eheee, silvioara, pai stefanut e un copil-model, cum adoarme el singurel, ca dak nu-l vedeam n-as fi crezut... i se inchid ochisorii si gata... nani bun
da' altii sunt din alt aluat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si noi o sa luam bilete la depechemode de la diverta si tot la tribune ca sa vedem ceva- va

tin la curent!

baie in cada nu am facut inca, la noi in baie e cam rece, astept vremuri mai calde!

Nu stiu daca v-am spus dar si victor a facut bubite pe tot corpul de la caldura- se pare ca

il imbracam prea gros si acum fol mustela pentru dermatita atopica si ii merge f. bine!

Apropo de cura de slabire- eu m-am ingrasat 2 kg de la 3 mese pe zi pentru laptoc, dar n-am

ce face, mai fac abdomene si exercitii pentru aripioare!

Ref la inotul la bb poate il duc si eu la bazin, ramane de vazut,dar la mare sigur o sa

il pun sa inoate!la cata baie in mare a facut el in burta la mami!

MELKU, welcome to thE club!

sa stiti ca eu ma uit regulat la pozele din contul comun!Sunt toti copii niste superbi!sa

ne traiasca!Pe mine uite ieri m-a apucat melancolia si mi-am amintit cum i-am vazut spatele

murdarel si vinetiu in sala de nasteri, si nici macar nu mi l-au aratat la fata, nici nu

mi-au spus ce este, am intrebat eu!, l-am vazut dupa 2 ore!taticul l-a vazut primul!

da, si eu am lista cu ce vreau de la BE si imi fac temele!o sa achizitionam si noi niste

jucarii si hainutza ca am primit multe dar mici la botez, asa ca...

daca e de intalneala vineri vin cu bb si doar pentru intalneala si vin sambata cu sotul ca

sa nu intram cu victor acolo!dar mi se pare cam dimineata 10, hai 12!deci daca vin cu bb nu

intru cu el acolo!si ma gandeam sa stam in parc pentru ca nu putem intra in grup acolo, are

dreptate Feli!

vad ca subiectul zilei de duminica este "productie scazuta de lapte" si ma insctriu si eu in

club!Galactogil costa 300 la mine in cartier, iar tinctura este 28.000 sticlutza de la

plafar, 3 linguri pe zi!din fericire noi gasim in cartier tot ce trebuie, uite aseara a luat

tati 2 cutii da galactogi si ceai mult, si mancat( deh, ma ingras, asta e)mananc cam

dublu de cat mancam de obicei!si muls dupa supturile de seara!dar eu am o medela seringa si nu

prea iese lapte dar ... asta e!decat deloc!si asta e de imprumut ca nu am avut bani sa iau

si eu una ca lumea si nicinu am gasit sa imprumut una mai buna!asa ca daca are cineva si

vrea sa vanda o avent isis!

DORIDIA, AI INCERCAT SA IL PUI SA DOARMA MAI SUS, ADIKA SA TII SALTEAUA INCLINATA?

Silvia, merci de idei

ile si bb victor - 22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!! Iaca si eu m-am trezit tarziu azi, de fapt tzutzurina mica s-a trezit tarziu azi!!! A mai avut ceva tentative de trezire dar i-am bagat suzi si a adormit la loc. Noi ne luptam tot cu fornaitul care in somn devine sforait dar...asteptam miercuri doctorul si parca vad ca miercuri nu mai face nimic ca asa se intampla. Cand vine doctorul respira superok dar apoi....scoate parleala. II dau cu Sterimar, ser si nimic. Mucisori nu are mai multi decat de obicei, nu ii curg dar de fornait fornaie din ce in ce mai rau.

Diana bine ai venit!!!Sa-ti traiasca baiatul!!! Frumusel foc si ce tort interesant a avut!!!

Lavi02 lasa mama depresia pentru altii. Tocmai tu?? HAi sa ne intalnim vineri si o sa-ti treaca. Eu m-am resemnat, sunt impacata cu lapticul care e din ce in ce mai putin, cred ca am facut destule pentru cresterea productiei...dar...nu suficient se pare; plus ca si Stefan a fost contra si nu ma ajuta deloc sa traga; dupa ce trecea faza in care ii curgea practic lapticul in gurita, gata cu suptul ca era mai greu si nu se obosea baiatul! Dar atat cat mai este este, cat nu...nu.

Eu Vineri pot dar numai sa ne punem de acord la oa ora favorabila pentru toata lumea.!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Ane_Mary24 si Tweety 77 sa va traiasca puiutii!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

mama ce mesaj maaaare mi-a iesit!Ce vreti, am logoree!

Corapitza al meu daca nu doarme este marait si plange, plange de nu te mai intelegi om cu persoana.Acu ' daca reusesc sa il adorm il tine cam 30 min dupa care e super fresh!

Iata ca acum doarme pe perna pe picioare leganat-PENTRU PRIMA OARA L-AM PUS ASHA!si doarme dar nu vreau sa il invat asa!
Si sa va mai zic o chestie misto de-a lui: noaptea, daca nu adoarme la san si il pun tiptil in pat, il pun treaz, il pup pe frunte ii zic noapte buna si il las!si adoarme singur!dar numai noaptea ca ziua are arici in patutul lui si nu suporta deloc!dar bine ca imi doarme noaptea tot e ceva!

ile si bb victor - 22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neatza.

LAVI02, stiu ca nu ai nevoie de incurajari, dar sa-ti zic ce am patit eu cu cantarul. ne-a dat nasa cantarul si de bucurie si curiozitate, ete sa vezi ce am pus copilul vreo 3-4 seri la rand pe cantar. si deja plangeam (ca si RIPLEY)ca nu se vedea ca ar fi luat nici 1 gram. asa ca am renuntat si am zic la saptamana cu cantarul. nu m-am putu abtine si dupa 4 zile l-am pus iara. si-mi arata ca ar fi luat 100g...ceea ce este super ok mai ales ca nu rea manca.
Bine de 2-3 zile a inceput baiatul sa manance muuult mai bine. dar sa nu-l deochi ptiu ptiu.
inca ceva: nici eu nu reusesc sa mulg asa de bine sanul incat sa numai iasa nimic. adiica daca mai masez un pic, mai stau 1-2 minute si trag, tot mai iese...
Si daca Tu incepi cu depresia...ma supar rau de tot pe tine.

RIPLEY, da lungana fata ai...ce storcator de la tv iti iei?

MARIA exact ce ti-a zis Ripley iti spun si eu. si mai ales nu dispera. si mulge-te dupa fiecare supt al lui bb, chiar daca nu scoti decat f putin. daca mulgi, va iesi din ce in ce mai multisor.

AURA, fiecare faca cum crede mai bine cu diversificarea. Si mie mi-a zis dr ca pot sa-i dau porto, si altele dar mai stau. nu consider NECESAR deocamdata. ii merge cu lapticul meu bine.
ieri o prietena mi-a zis ca daca astept prea mult nu o sa MESTECE mancarea. are o colega care i-a dat fiesii diversificat de la 6 luni - pana atunci i-a dat numai san - si ca la 1 an inca manca pasate toate alea c anu stia sa mestece...si ca ii dadea culcat sa manance. nu-i din cauza alaptatului pana la 6 luni.
eu asa consider ca mai pot astepta.

DIANA 1971 bine ai revenit si frumos si grasun ardeiasul tau !!

Mai cu dormitul ziua si la noi este problema..dar uite acum adormise si eu am facul galagie prin bucatarie si s-a trexit!!!! si normal ca-i marait...
ma duc la el...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ilenutza,am eu pompa electrica nuk,daca vrei...am mai imprumutat-o!@@!!eu nu mai am titi de o mie de ani,asha ca...nu-sh nici de ce am luat-o,ca la banii astia,imi luam un patutz,la dracu'!!!

Mergi la inceput

Ilenuta am incercat si are o pernita sub cap dar...nimic. Doar cand il pun pe o parte parca e mai bine dar nu sta mai mult de 15 min asa. Iar pe burta doarme ffff. rar!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io-te, tocmai am varsat 50 ml lapte muls peste telecomanda de la dvd. o avea ceva? sau se hidrateaza? offff, si-am mai dat si pe pat
ma duc sa-i fac suculet lu puimic, ca nimic nu-mi iese azi...
c & andreiash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Buna idee cu innotul, abia astept sa incerc si eu!
Problema e ca noi avem boiler si daca umplu cada cu apa ptr domnul Simon, in ziua respectiva noi ne vom duce sa facem baie la pretini, ca apa ioc!
Aura , ce zici tu ca din comoditate i-ati facut baie in cada de la inceput!Mie mi se pare mai greu in cada , caci de fiecare data ar trebui sa dezinfectez cada cu clor si toate solutiile dezinfectante, kiar daca doar eu si sotul folosim cada, nu stiu... , parerea mea!E mai simplu sa aiba cadita lui proprie, pina mai creste o lecutza!
M-am uitat si la poze, tare scump blondinul tau!
MariaAlexia, noi deocamdata spalam lucrusoarele lui Simon „la mina”, ca-s prea putine si nu-mi risc buzunarul sa pun masina de fiecare data, si folosim un sapun din Rusia special ptr bebelusi!
Meems, ce atita precizie cu ora baitzei??? Eu nu cred ca i-am facut vreodata la aceeasi ora!In functie de cum papa in ziua respectiva, ii fac baitza intre orele 9.30-11.30, nu ii fac imediat dupa masa si nici inainte de masa, deci cumva la 1 ora de la penultima sau ultima masa, si n-am nici o problema, doarme frate, tun!
Mirabilis, trimite filmulezul in contul comun, te rugam!!!!
Lavi2, eu mi-am salvat intreg mesajul despre diversificare!Sa nu eziti sa ne mai dai informatii, mamicutza de 2 bb-ei!
Doamne , ce putere ti-a dat Dzeu sa lupti ptr laptic!
Feli, si eu cind eram in tara procedam la fel cu mersul in Niro:masina parcata safe in carrefour si apoi pe jos pina in Dragonul Rosu!( am facut reclama mascata????)
Melku, bine ai venit! Sa-ti traiasca Falcutza Daria!
Irinuca, Ciprian e un scump in poza de panou!Mama mia, ce zimbet!
Bau bau, esti in toane bune! Se pare ca ai data-o gata pe bila!
Da, Ilenutzo, citii si eu pe forum ca pilulele scad productia de laptic!
Ce e aia „mustela”?ptr dermatita atopica!
Noki, Meems, publicitatea s-a terminat: pe scurt...a fost scurt...dar important ca nu m-a durut!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
Virsta puiului nostru

Mergi la inceput