Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(30)
Raspunsuri - Pagina 10
Buluci spune:
Corap, sunt pe jos de ris, faci risipa de laptic!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
Virsta puiului nostru
Morgano spune:
Feli, scuze ca am uitat sa-ti multam pt specificatiile privind cele 3 posturi tv care nu le am. Mi-e ciuda nu ca as avea timp sa le vad, ci ca nu le POT vedea dc as avea chef. Platim unul din cele mai scumpe abonamente, avem si hbo, si toate pachetele cu muzici, filme, xxx discovery....da' ce-i gratis vaz ca nu se lipeste de noi :))
Filmele de pe TV1000 sunt vechi, dar au cumva ceva nostalgic mai putina actiune decat cele mai noi pe care eu nu le suport. Oricum, eu sunt fan thirller (psihologic) dc se poate, si din astea n-am vazut sa aiba pe acolo. Uite mi-e dor de o serie Hitchcook, le-am vazut de la Centrul Cultural Britanic pe toate, mi-e dor de un film bun cu Alain Delon sau Paul Newman, m-am saturat orice canal butonez sa dau peste Jackie Chan, Lara Croft, pumnul si cutitul, otelul si muschii, etc.
Mai, Ana doarme si ziua, are orele ei: dupa masa de la 8 dimineata, sigur de pranz de la 14.30 pana spre 17, apoi seara inainte de baita mai trage o tura, intre ele mai are atipeli, sau zile in care nu doarme, dar in general nu ma plang de somn ca stiti ca-mi doarme toata noaptea de la 3 sapt.
Cu diversificarea, eu zic ca fiecare mamica face cum o taie capul, in final, intr-adevar sunt multi bebelei de pe-aici care au ajuns departe cu papica, la supica cu carne..... nu e totusi cam devreme? Au doar 4 luni, si toata viata in fata sa bage proteine gramezi in ei. Nu dati cu rosii, e parerea meu. Zic ca acum e vremea sucurilor, primele supici de legume, cine mai are laptic jos palaria sa nu se grabeasca sa diversifice dc nu e cazul (ca la Dordia). Nu vreau sa isc polemici, mi-e si frica sa nu le supar pe Aura sau Dienuta care sunt mai avansate cu diversificarea, mi-am expus doar parerea :)
Joy, vreau sa-mi iau cel de 6 mil, Power Juicer bag si link dc ma lasa :)
http://www.top-shop.ro/tshop.asp?ac=IZD&ID=157
am prieteni care au si sunt fte mutlumiti de el. Consider ca e o investitie oportuna pt urmatorii ani si sanatatea noastra, chiar dc ne usuca financiar momentan.
Despre mestecatul mancarii: ideea e sa nu ii faci pasta la nesfarsit, ci sa incepi sa lasi si bucatele mai mici pe masura ce se obisnuieste cu mancare tot mai solida, atunci instinctiv mesteca.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
cristinamh spune:
in sfarsit am gasit si io ceva minutele libere...
dienutza, e prea devreme pentru supa de carne. chiar daca nu vrei tu sa le faci ca la carte, nu exagera... baga-i carnea daca vrei tu neaparat, dar mai asteapta cu supa.
noi o sa incepem cu cereale acum, dupa 4 luni, dupa botez o sa intre si suc, si dupa paste incep cu legumele, dupa vizita la tara, ca nu vreau sa ma complic acolo cu creme de legume... nu de alta, dar fara apa curenta mi se pare prea greu.
sa vedeti acolo cand or auzi babele ca fi-mea are 5 luni si nu mananca nici supliment, si nici diversificat... we asta am avut razboi cu o matusa ca tineam in casa copilul fara tichie, ca nu mai bagam 3 lemne in soba si ca am pus fata in coltul opus sobei... pai cred si eu, era o caldura acolo de muream eu... am deschis usa un pic, ca sa poata dormi si fi-mea noroc ca n-am stat mult...
nu de alta, dar cealalta bebelusa din familie, o laudau ca la 3 luni ii dadeau galbenus de ou. presimt o distractie pe cinste de paste!
melku, chornoiu@rdslink.ro
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
anda77 spune:
din ciclul "mananca si degeaba", nichita a luat 0 grame saptamana trecuta.
am o dispozitie de doliu ca nu inteleg ce se intampla. nu-i bolnav, bibe a papat ca si saptamana precedenta...in mod automat ii voi creste cantitatea de lapte-praf, ca e pericol mare cu 0 grame. afecteaza si sist. osos daca nu ia deloc-deloc si-n continuare, Doamne fereste. phii, acum sa vad cum ii bag pe gura mai mult lapte...
silvia, te rog, spune-mi si mie cate mese a cate grame de lapte ii dai tu, pe zi?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari! Silvia, Dordia, Bubamara, Corap....
Silvia nu uita ca eu sunt la al doilea! La al doilea o sa fii si tu mai calma, o sa iei lucrurile mai usor si o sa ai mai mult laptic.
Aoleu Cristina la 3 luni galbenus de ou ?!?!
Deci we asta iar ai fost la tara, de-asta nu ai mai intrat pe aici... imi puneam problema ce e cu tine.
Noki pai tu crezi ca de fraiere facem noi pe-aicea doi copii? Mie mi se umfla inima in mine cand le vad impreuna, cum Silvia vorbeste cu Natalia si o pupa si Natalia e ateeenta si receptiva, numai ochi si urechi, parca ar zice: asta e mai pe limba mea. Iar cand au ras impreuna minute in sir ... Si cand mergeam cu masina si eu cu Virgil vorbeam in fata, iar Silvia zice: "Vorbiti mai incet voi doi ca eu cu Natalia vrem sa dormim". In ziua aia a mai zis o data "noi" - ea cu Nati: mi-e atat de drag acest noi, isi fac si ele solidaritatea lor de surori
Dordia eu vreau sa te conving cu scaunul de masa: Chicco Polly e un moft, le-a cazut cu tronc fetelor, s-au prins si ele ca e cam scump, dar fac un efort si na! Dar se gasesc pe la 2 milioane si ceva pe site-ul "bebelusul tau" si in Cora, Carrefour, etc, scaune absolut OK, chiar daca fata atatea nebunii, ba chiar mai usor de curatat. Cum e al meu de ex.
Mie scaunul asta mi se pare unul din cele mai utile chestii pt bebe. Altfel cum ii dai cu lingurita? Trebuie sa-l tii tu in brate cu spatele la tine si sa-i dai dintr-o parte, mai pe bajbaite sau sa ti-l tina alta persoana. Mult mai complicat. Pe cand cu scaunul inalt stai in fata lui, vezi ce si cum, poti sa te ridici sa aduci una-alta sau sa te misti prin bucatarie si bb ramane la locul lui, in siguranta. Mai incolo, cand mai creste un pic si mananca singur, el mananca si tu te mai invarti prin bucatarie. Sau mancati toata familia, impreuna.
Acum nu prea merge folosit decat daca e cu spatar care se lasa pe spate. Dar unul cu spatar fix (cum e al meu) de la 6 luni incolo, cand sta singur in fundulet, e absolut OK.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
ilenutza spune:
Silvia mi-ar surade ideea!Cum ai procedat la imprumut?
Dordia, stii, eu i-am pus nise prosoape sub saltea!Am avut si noi muci si sforaia dar am
scapat de ei:aspirat mult si des, picaturi ciloxan am consumat o sticlutza !si am avut si
noi o faza cand ii auzeam dar nu reuseam sa ii scot.i-am pus srer, am lasat sa ii inmoaie si
apoi am tras peste vreo 1 ora.si sastii ca eu ii bag chestia aia de la aspirator si in gura
si i-au de acolo si mai eficient- dr. mi-a aratat!
ref la pastile, am intrebat-o pe dr si a zis ca nu este nici o leg, acu nu stiu ce sa zic,
mai vad!
mustela este o firma care produce creme de corp si are una in gama pentru piele atopica-pt.
bbi
ile si bb victor - 22 dec
felicia74 spune:
mi-au cazut si netul si messul, mama lor de RDS cum mint ei lumea cu reclamele lor...
Corap eu chiar voiam sa-ti trimit un link cu cineva de pe DC care varsase un pahar de cola in TV SI SE INTREBA DACA O SA MAI MEARGA.
Am vrut sa dau cautare si cand colo, io-te mesaj: "Pentru ca serverul este aglomerat, cautarea nu functioneaza intre orele 10.00 - 16.00."
am murit de ras atunci, asa ca de tine nu mai rad. DE FAPT, SI EU AM VARSAT sos de maioneza pe tastatura si a mers bine mersi, dar telecomanda pare mai sensibila. lasa ca s-au inventat d-alea universale, poate chiar din motivul asta
Scuzati scrisul, dar am una bucata copil mufat.
REvin
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4070005&brid=6
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Morgano spune:
Anda, nu dispera mama ca nu e tragedie. Te inteleg perfect ca si eu sambata am fost in ultimul hal de suparare.
Cred ca n-ai apucat sa citesti inainte, Ana se pare ca a pus 0 grame intr-o luna!!!
Uite acum am vorbit, cu mare greu, si cu pediatra mea, si mi-a spus si ea ca se intampla, si dc bebe e ok in rest recupereaza. Acelasi lucru l-am mai auzit de la 3 medici. De siguranta du poetul la doctor, dar ai sa vezi ca e bine si ca sunt salturi de crestere.
Nu m-ai intrebat si pe mine, dar la varsta lui Nichita indif de laptele praf se recomanda 5 mese, sau daca papa mai des atunci 6 mese, dar imparti cat trebuie sa pape pe zi la numarul de mese. Te tii strict de portiile recomandate pe cutia de praf pe care o folosesti.
Pupici sa iti revii si tu cu moralul ca mine.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
lavi02 spune:
Anda si Ripley cred ca facem partidul ne-luatorilor in greutate
Bine ca macar Vladone al lui Joy s-a lasat de sportul asta si a inceput sa bage la ghiozdan!
Anda, eu cand voiam sa o supraalimentez pe Silvia cu biberonul, cand ea incepea sa faca fite si sa nu mai vrea incepeam sa-i misc usor biberonul in gurita sus-jos, ca sa-i stimulez reflexul de supt.
Lasa ca va bag eu un post imediat cu lista mea de probleme si de cauze de depresie, sa vedeti acolo!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)