Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(30)
Raspunsuri - Pagina 12
joy04 spune:
http://www.loriscompany.ro/promo.htm
daca nu se vede este l o r i s
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Hildegard spune:
vin si eu la voi. ma primiti?
stefan al meu in ultima luna a luat 400 g dar e lungggggggg 71cm
am vrut sa arunc cantaru' pe geam dar m-a potolit sotu'
acum din data de 7 pana azi nu a luat nimic in g.
papa titi, sculet din cand in cand si seara dam o portie de cereale cu 4 fructe de la humana ( asta din 7 martie)
asta e...am plans de numa'.a trecut!
am uitat sa zic....are acu' 7.650 g, 71 cm , nascut pe 7 nov.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
corap spune:
joy, produsele cam sunt, in general f bune. eu am carutu' de la ei (e acu in oferta - ala de 11 mili) si, in afara de faptul ca e cam greu, nu am absolut nik de reprosat. are toate chestiile la care te-ai putea gandi... e cel mai meserias carut. asa ca pp ca nici celelalte chestii nu-s de lepadat, inclusiv masa. dak nu eram eu cu pata pusa pe polly...
lavi, am uitat sa-ti zic de patutu de plasa. eu am d-ala fara fermoar, si cred ca il mai folosesc vo 3-4 luni si-l trec pe bb la patut "junior", ca nu-mi place f. mult asta de plasa... si nici nu mai are prea mult loc . o sa-i fac unul ff jos, dak cade sa nu faca buba-buba.
nasii au d-ala cu fermoar, si copilul lor (1 an si 2 luni) face atat de urat la zgomotul facut de fermoar, incat nici o sansa sa iasa pe acolo, sau sa-l deschida singur
eu una nu cred ca merita sa-i iei patut doar pt. calatorii. ca se poate improviza la fata locului. mai bine uite-aici http://www.loriscompany.ro/produse/jucarii_si_accesorii/accesorii/CAM/BARRIERA%20LETTO.htm
c & andrei-ardei - diseara mergem la vaccinei
lavi02 spune:
Ce prost merge DC-ul!
Alexandrina treaba e ca raspunsul nu e DA ci: depinde.
Poate sa-ti vina ciclul cand alaptezi, ba chiar sa ovlezi inainte de ciclu. Si deci sa ramai in timp ce alaptezi. Dupa cum poate sa nu0ti vina ciclul cat timp mai dai vreo picatura de lap-lap, cum mi s-a intamplat mie la Sivia.
Hai sa va zic lista mea de cauze de depresie nu ca v-ar incanta cu ceva, dar tin sa ma explic:
1. Nati e bolnava
2. Nati nu mananca destul si scade in greutate
3. Mi s-a facut galma care se pare ca degenereaza in mastita pt ca am inceput sa am pete rosii pe ea.
4. Ma doare gatul si am gasit un punct alb pe amigdale.
5. Silvia a-a plans de cateva ori de durere in piept la efort, mi-e frica sa nu aiba si ea ceva. Nu la inima, mai jos - ori plamanii ori spina, habar n-am.
Plus, colateral
6. Afara este vreme nasoala.
Acuma, din 1 => 7 nu pot sa o scot din casa pe Nati.
Din 7, 4 si 6 =>8 nici eu n-am mai iesit din casa de joi si chestia asta imi pica prost la moral.
Din 7 si 3 => 9 nu pot sa merg la dr gin sa vada ce-i cu galma, poate imi da antibiotic pana la urma
Din 7 si 4 => 10 nu pot sa merg la drita de familie sa-mi scrie ceva pt gat (de obicei imi trece cu Ospen). Dar pe de alta parte daca o sa iau antib pt mastita oricum pica Ospenul.
Din 1..10 => 11de zapacita ce-s am pus sa fac paine si am uitat sa pun drojdie. A iesit o porcarie, ceea ce ma deprima la culme.
Acuma solutii:
-miercuri merg la Stanciu la control cu Nati si o iau si pe Silvia, in speranta de a gasi o solutie la problemele 1, 2 si 5.
-cu galma rosie mai incerc sa pompez, daca nu chiar trebuie sa fac ceva sa ajung la dr. Maine se va da o solutie si in acest caz: ori imi trece ori o sa trebuiasca sa o stearga Virgil de la servici sa vina acasa si sa ne duca la Giulesti. - problema 3.
-la problema 4 - deocamdata incerc cu tratamentul soacra-mii cu gargara cu ceai de musetel si bicarbonat.
Na! Vedeti de ce-s deprimata?
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
lordra spune:
Lavi, hai sa ne traiasca fetitzele progresiste. Si Dara-mi practica rostogolirea spate-burta de alaltaieri. Nu mai zic ca mi-a mancat ficatzii cu noul ei sport si ca nu mai pot face nimic in afara de a o pazi. Inca nu stie sa-si tzina capu' intr-o parte asha ca, dupa ce oboseshte de tinut capul ridicat, cade-n bot si incepe sa chiraie dupa ajutor. Daca nu sar rapid, o ia plansu' amar.
Buluci, lasa mama grijile in privintza greutatii. E foarte bine ca o iei ushurel cu copilu-tzi, ca nu e nevoie sa fie cat un taur de la o varsta asha frageda. Se cunosc opiniile mele referitoare la hrana diversificata asha ca nu mai comentez (risc sa mi-o sui pe Dienutza-n creshtet si nu se face)
Anda, ce-ti mai face bona? Va iubitzi au ba?
corap spune:
lavi, , hai ca d-aia suntem aici o adunatura de deprimate, sa ne dezdeprimam una de la alta. vezi ca am completat mesaju dinainte.
si stai linistita, ca nor-mea nu poa sa pateasca nimic, ca e puternica. si nici silvioara, poate e de la stat atat in casa, ca si mie imi vine sa ma urc pe pereti si m-apuca toate alea...
io de maine (sau de poimaine, sa vad cum reactioneaza la vaccin) incerc sa-l dezintarc pe andrei, sa vedem dak imi reuseste.
maiiii, se misca dc cu o viteza...
c & andrei cel pikant
Morgano spune:
Nu stiu cum mai Buluci, da' eu asa fac, desi dupa miraculoasa crestere in greutate am zis ca dc cere in plus ii dau :)
De acord cu lordra la faza cu greutatea, din poze simon arata super, si in plus nu vezi ca s-a lansat moda cu "mancam degeaba"? Rad amar da' totusi rad.
Lavi, rau la tine da' nu-i de sarit in of. se rezolva toate, azi e urat afara, maine va fi soare, veti iesi toate 3, sanatatea vezi si tu ca se rezolva cu griji multe din partea noastra. Nu lasa moralu' sa dea de pamant ca mai greu se ridica apoi.
Am vazut pe net scaune faine la graco si brevi, pret totusi mai bun. Cora nu dam cu paru' ca ti-am zis ca si eu am pus botu' la polly, dar uite ca mi-a trecut si mai caut. Dc mi se pune pata pe altu bine, dc nu storc tati de bani si-l iau pe ala.
Si eu aseara am uitat sa va zic surpriza: mers la bucatarie sa prepar bibe, fata in mijlocul patului nostru pe spate, gasit anutzache pe burtica rosie de nervi si mirare c-a ajuns de una singura in pozitia detestata :))Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
bb_alinus spune:
Ola mamici!
Hai ca incep sa scriu un mesaj desi nu stiu cand o sa il termin ca missa mea e tare maraita! Pai cum sa ne facem un program cand in fiecare luna avem un vaccin de facut ce ne deregleaza "apucaturile" vreo 2 saptamani?? Uf, sper ca acuma, dupa ce le-am terminat, sa putem sa ne reglam si noi.
Nici nu mai zic ca de 3 zile mancam haotic, dormim haotic, ce mai, o placere. Vad ca mananca ca bursucul acuma si foarte des, pediatra mi-a zis ca i-au crescut nevoile si sa o pun cat mai des la san ca sa stimuleze productia. Am incercat eu sa ma plang ca nu ia decat 130-150 g pe sapt. ( de fapt sapt trecuta a luat 170g ) dar pediatra era extaziata domle de cat de "perfect" ia fii-mea in greutate. Ba ma ruga sa nu care cumva sa incep sa completez cu praf ca ...e pacat :)). Nici sa nu diversific pana la 5 luni ca uite ce bine ii merge cu laptic mandrei.Zau, sa se puna medicii astia de acord cu cantitatile!
Deci taman bine ca mai am timp de studiat problema cu diversificarea. Merci fetelor pentru idei si sfaturi, o sa adun ce imi ziceti voi cu ce mai citesc prin carti si o sa iau o decizie.
Pana una alta am hotarat sa incep pe 1 aprilie, la pranz, cu morcov fiert si pasat, cate o lingurita in prima zi, apoi 2, 3 ...timp de o saptamana; Dupa care in a 2 a saptamana o sa ii schimb leguma, cred ca o sa ii dau pastai verzi. Se recomanda cica sa le dam legumele separat la inceput (in prima luna) pt a vedea daca bebe e alergic la ceva si mai ales pt ca bebe sa faca distinctie intre legume.
Compot de fructe si suculet o sa ii dau doar din a 5-a luna.Cica e recomandat sa se inceapa cu legume si abia apoi cu fructe, ca sunt mai dulci si s-ar putea ca bebe sa le prefere si sa refuze legumele!
Cu cantitatile mai vad eu... ma orientez la momentul potrivit!
Lavi si Lorda, bravo pt giumbuslucurile lui Nati si ale Darei! Noi inca nu suntem asa mobile....insa tineti-va bine, noi citim si stim sa dam paginile la reviste!!! Eheeeeee, ati mai vazut voi asa ceva? Daca nu, ia sa va uitati aici:))) Pacat ca nu stiu sa trimit un video ca sa va spargeti de ras!
Mai vroiam sa zic ceva, dar mis terror is back, gata cu somnul, destul o jumate de ora ca altfel se plictiseste mami!
Incerc sa o fraieresc si revin!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
tania-z spune:
Pai ma alatur si eu in clubul de depresii , daca ma primiti ca membru si nu ca psiholog .
Stefan e racit, a luat de la taica-sau ceva (Cosmin e la "izolator" cu viroza respiratorie). Noaptea se ineaca de muci - pe care eu nu-i gasesc cu tot serul fiziologic si marimerul! - iar de azi tuseste . Mi-e o mila de el, mai ales cand il vad cum rade cu gura pana la urechi si pe urma se ineaca de muci!
LAVI02, azi noapte am visat-o pe Nati, era mai mare decat Silvia, crescuse ca Fat-frumos! In curand urma sa-i cauti un loc de munca...ca progresa fata!
Corap, bravo tie ca bagi la pompa si nu te umpli de draci! si eu am ajus sa o urasc...asa ca am trecut la mulsul manual.
BUUUUUN..si acum sa facem tratament anti-depresie: va poftesc la shopping! da, in metro e o oferta super de la Ufesa: storcator de fructe (super- luat si probat de mine) + fier de calcat la 1300W + prajitor de paine + aparat de masaj, toate la 230 RON. Ei, ce ziceti?
Hai sa bem un suc proaspat de portocale impreuna!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
corap spune:
io-te un banc, ca poate face bine la moral.
Doi ardeleni la oras sunt cazati intr-un hotel la etajul 20. liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari.
Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe:
- Gheo, am sa iti zic ceva...
- Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungi.
Dupa inca vreo 7 etaje, Ion:
- Gheo, trebe sa-ti zic ceva...
- Lasa-ma Ioane, imi zici cand ajungem. acu lasa-ma in pace!
In fata usii, Gheorghe catre Ion, gafaind ca o locomotiva:
- Ia zi acuma ce voiai sa-mi zici.
- Am uitat cheia la receptie!
- ...............
Se apuca ei sa coboare
Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva.
- Lasa-ma in pace. Imi zici jos!
Alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie.
Ion:
- Mai Gheo, tu chiar nu stii de gluma???"
c & andreias