Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(30)
Raspunsuri - Pagina 13
canuta-om-sucit spune:
Hello fetele,
Ripley eu nu am problema asta cu diversificarea, eu asta intrebam, nu e prea devreme?!! Ca eu ii dau numai suc de mere deocamdata. Nu ii dau supa si alte chestii. Deci cred ca ai inteles gresit, dar se iarta ca esti tare suparata
Aura si samburelu' Dimitrie
anda77 spune:
mai, n-avem un emoticon care sa se tavaleasca pe jos de nervi si sa faca spume la gura si sa-i iasa aburi pe urechi?
bona nu se adapteaza mai deloc. si nici nu pot sa-mi descarc nervii produsi pentru ca ea se arata foarte docila si vrea sa invete, dar numai prostii face. urla copilu' de foame: ma duc sa fac biberonul, zice. ete, minune: nu erau biberoane sterilizate. i-am zis de vineri sa se comporte ca si cum nu sunt in casa. n-are de facut decat sa satisfaca nevoile copilului si-n asta intra sa aiba grija intre mese sa spele 3 amarate de biberoane si sa le puna la sterilizat! in fine, pune ea apa la foc, baga 2 bibe in sterilizator, ca atatea erau spalate si pleaca la copil care urla saracu'...strig dupa ea, doamna,intoarceti-va ca asteptati degeaba 20 de minute dupa sterilizator. NU ATI PUS APA IN STERILIZATOR! si biberoanele tb sa le puneti cu gura in jos , nu in sus, ca sa se sterilizeze. (i-am mai zis...) pana s-a intors, a remediat situatia...acu' ce fac, ma intreaba...imi venea sa ma dau singura cu capul de pereti....ce era asa complicat...pai, va duceti sa luati copilu'in brate, n-auziti cum plange, dupa 5 minute reveniti sa trageti ibricul de pe foc , va intoarceti la copil si dupa inca 15-20 minute reveniti sa scoateti biberonul din strerilizator sa-i p-regatiti laptele...copilu' intre timp a adormit nemancat (era si foarte obosit, ca nu prea stie sa-l faca sa doarma). acum mai stam putin si-l scol eu sa manance
dca nu se adapteaza saptamana asta, la revedere, ca nu se mai poate. nu stiu ce naiba o sa fac, o sa ma apuc sa caut iar si bag un medical....poate totusi ma ajuta Dumnezeu si-si revine bona in simtiri...
imi pare rau si de voi, cu motivele voastre de depresie. mama di tutti, daca am timp, trec maine pe la tine sa-ti aduc niste prajituri sa mai iesi din depresie.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
hello!
Mai, dar mult ati mai scris..de dimineata ma tot chinui sa fac rezumat la ce-ati palavragit tot week-end-ul.
SI-am zis sa trimit si eu un mesaj de hei-rup la mamicile suparate din diverse motive le gate de bb: lavi, tania -z, joy, corap, ripley. Sa nu va suparati dk am omis pe cineva!!!
Lavi, fii tare, mama prin cate incercari mai treci! Atat cat ma pricep si eu...lasa fetele cu sotul seara vreo 10 minute, un sfert de ora si mergi si ia o gura de aer. Pe mine ma dadea George afara din casa - cu binisorul - la inceput, sa ma aerisesc si eu, macar ca duceam numai gunoiul si venea inapoi. Dar imi prindea bine!
SI eu sunt aspiranta la grupul de posesoare de galme, de fapt am mai intrebat eu mai demult daca la voi s-au format in timp sau au aparut deodata. Ca la mine apare o galma de vreo doua luni cand se umple sanul si dispare cand se goleste. SI intrebam daca e motiv de ingrijorare...
Ilenutza - eu iau exluton , sunt la a doua folie si nu am observat sa influenteze lapticul. Si nici alte simptome nu am.
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
corap spune:
n-avem, anda, emoticoane d-astea, da' vizualizam noi, dak scrii intre paranteze patrate. de ex. [bona superenervanta de-ti vine sa stergi cu ea pe jos, sa ecomomisesti firele de mop]
mai vezi si tu marti, miercuri, poate s-o-nvata. da' asta n-a mai fost bona pana acu?
c & andrei-ardei
joy04 spune:
Mai LAVI02 fir-ar sa fie de treaba. incearca sa stai cu moralul suuuus de tot ca-i de rau daca te lasi napadita. si eu intelesesem ca NATI e pe vindecare.
vremea...asta este si pe mine ma iau toate cele ca nu putem iesi, dar asta este.
cu galma aia e cam naspaa. da de la ce se face??
CORAP....mai baga cate un banc ca-s bune la moralul omului.
ANDA, nu avem emoticon cum vrei, dar ai descris tabloul perfect....
naspa rau cu bona..da nu ti-e greu sa-l auzi pe Nichita plangand si sa-i faci ei teorie...si sa o lasi pe ea sa-l ia in brate. adica normal ca ti-e greu; ce intrebare !!
ete ce am gasit pe net:
Fimoza
autor:
Mircea Anghelescu
Fimoza este cauzata de un inel fibros de la nivelul preputului copilului mic. Consecinta este ca decalotarea este incompleta sau chiar imposibila.
Multa vreme pediatrii recomandau manevre usoare de decalotare pentru largirea treptata a acestui inel fibros. Fimoza nu favorizeaza infectii locale sau renale, in cele mai multe cazuri, nefiind atat de stransa cat sa impiedice mictiunea. Nu se mai recomanda operatia sau manevra descrisa anterior. Prin decalotari repetate se produc mici leziuni care duc la cicatrici care mai curand stramteaza inelul fibros. In plus poate cauza o complicatie grava, parafimoza. Aceasta consta in strangularea glandului de catre preput si necesita interventia chirurgicala de urgenta!
pe nou-nascuti.ro
pai si ce sa-i fac ? ca in spital imi vise sa-l decalotez usor si sa-l curat acolo...
Fimoza se vindeca spontan in adolescenta ptin cresterea glandului. In S.U.A. se recomanda sistematic circumcizia. Pediatrii europeni nu mai considera ca interventia chirirgicala se impune. Eventualele inflamatii locale pot fi prevenite prin igiena locala, evitand manevrele de decalotare. Daca totusi se intampla ca glandul sa fie strangulat de preput, prezentati-va cu copilul la camera de garda a unui spital de pediatrie cu sectie de chirurgie, cat mai repede. Intrrventia este simpla si in general nu necesita spitalizare dar ramane un accident care poate fi evitat.
ALINA...bravos la voi ca-ti citeste dimineata ziarul!
TANIA si dr ce-ti zise si ce-ti dadu de raceala? adica pt stefan..
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
silvia_d spune:
Buna seara,mamici!
Offf-un oofff si pentru Lavi si pentru Anda-da'la anda mai si rasei un pic-anda,sa nu te superi!acu',pe bune,unde-a mai lucrat babette,ca n-are nici un pic de feeling in ale babysitterelii,pe bune!EU NU CRED c-a mai lucrat cu bebici mici...parerea mea...
Lavi,la tine LOGICA nu mai are nici un secret...ce ordine e in mintea ta.Se vede ca esti as-matematica!!Totul la tine e f clar,f concis,scurt pe doi...hai ca nu mai zic,ca zici ca te perii!!
Nati ce mai face??
Noi iarasi am apelat la perna pe picioare!!
Da'cum scopu'scuza mijloacele...
Joy,pai acu'spui mai de super oferta??
Dupa ce-mi luai storcator separat,alea alea...parca m-ar tenta si pe mine...si sa stiti ca eu mai am un toaster Ufesa,super-bun,ma-nteleg bine cu el,eu care sunt fana sandwich-uri!
Pupuci,si ne-auzim maine de dimineata...pe la 6 am!!
madau spune:
Hello!
Mai fetelor ce aveti de ati cazut toate in depresie? Hai ca io intrai sa va spun ca sunt bucuroasa si voi....
Totusi am sa va spun de ce sunt eu bucuroasa azi, am 3 motive:
1.au venit banii de CIC in sfrasit
2.am gasit razatoare de sticla pentru bebe, asta la mine in fata blocului intr-un magazin unde n-am mai intrat de 2 ani ca au numai porcarii, in viziunea mea, na ca m-au contrazis
3.am primit de la nasica una bucata balansoar ptr Miruna. Tare bun de altfel, parca mi-a ghicit gandurile, ca saptamana viitoare incepem si cu supica si ma tot gandeam cum o sa tin si fata si castronul si lingurita.
Anda da babornitza asta a ta nu a mai fost bona inainte? Ca din cate povestesti tu eu n-as crede. Dar hai ca poate-si revine la sentimente mai nobile.
Bai fetelor la mine in casa e un curentul dracului cu vantul asta de m-a zapacit. Degeaba am pus termopane ca intra pe sub usa vantul de zici ca suntem in camp asa se aude cum suiera. Cred ca o sa apelez la vechea si batrana varianta Purfix.
Hai va pup si moralul sus!
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
silvia_d spune:
Buna seara,mamici!
Offf-un oofff si pentru Lavi si pentru Anda-da'la anda mai si rasei un pic-anda,sa nu te superi!acu',pe bune,unde-a mai lucrat babette,ca n-are nici un pic de feeling in ale babysitterelii,pe bune!EU NU CRED c-a mai lucrat cu bebici mici...parerea mea...
Lavi,la tine LOGICA nu mai are nici un secret...ce ordine e in mintea ta.Se vede ca esti as-matematica!!Totul la tine e f clar,f concis,scurt pe doi...hai ca nu mai zic,ca zici ca te perii!!
Nati ce mai face??
Noi iarasi am apelat la perna pe picioare!!
Da'cum scopu'scuza mijloacele...
Joy,pai acu'spui mai de super oferta??
Dupa ce-mi luai storcator separat,alea alea...parca m-ar tenta si pe mine...si sa stiti ca eu mai am un toaster Ufesa,super-bun,ma-nteleg bine cu el,eu care sunt fana sandwich-uri!
Pupuci,si ne-auzim maine de dimineata...pe la 6 am!!
joy04 spune:
SILVIA, TANIA a zis de oferta metro...dar nu am nevoie nici de fier, nici de prajitor nici de aparat masaj???
TANIUTZA, sigur e bun storcatorul, nu? ca suna tentant....ca poate restul le fac cadou, ca am cui...
HILDEGARD, PAI NORMAL CA TE PRIMIM.. ai si fost la noi o vreme, so bine ai revenit
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Noki_Lara spune:
Hello, dupa-amiaza!
Ooooooooooof, ce zi trista! Fetelor, nu mai fiti amarite, ca vine ea vremea frumoasa, trec ele bolile si isi revine ea pofta de papa a bebelacilor nostri! [emoticon cu speranta si indoiala]
S-o iau metodic cu raspunsurile - incerc la fel de metodic ca Lavi02, da nu cred ca-mi iese!
Lavi02- uite, incep cu tine, ca tu ai avut lista cea mai lunga de plangeri! Sarah mea e ceva mai bine, mi-a luat 50 de grame in 4 zile - infim, dar luate. Deci se poate. Asta dupa ce-i mai trece micutzei Nati. Vorba ta - trebuie sa le intelegem si pe ele, sarcutzele, ca sunt bolnavioare. Cu iesitu afara - are dreptate Joy - lasa-le pe fete putin cu Virgil si da o tura de bloc. Sau du-te pana la Mega, cumpara ceva pentru ele sau pentru tine! Pentru amigdalita, baga gargara a la soacra sau a la mine, cu apa calda si sare! Cu galma - asta e cam nasol - baga muls la greu si...gandeste pozitiv, sa nu ajungi iar la antibiotic! Felicitari pentru sucitura-muratura lui Nati! Uite, ce motiv de bucurie! Noi inca spate-burta nu am executat! Cu fetitzele - ai dreptate - mare bucurie sa le vezi pe amandoua cum fac gasca ELE! Cu ideea de 2 copii, problema mea e ca nu-mi granteaza nimeni ca al doilea iese tot fetitza, si atuncea e maaare bai! Stii ca am buba pe creier!
Iar in incheiere, pentru tine si celelalte fete triste: - deci cam toate emoticoanele vesele!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah