Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
elara spune:
quote:
Originally posted by Latido
Buna fetelor!
Am descoperit de curand desprecopii si nu-mi vine sa cred cate lucruri uimitoare am aflat despre organizarea unei nunti. Noi avem nunta pe 23 iulie si facem planurile de la distanta cu ajutorul familiei si a catorva prieteni. Sper sa ma primiti si pe mine in randul miresicilor forumiste si sa ma puneti pe listuta.
Pana acum doar am rezervat restaurantul si formatia, cred ca suntem in urma cu pregatirile. Invitatiile o sa le fac eu singura, avem aici un butic cu toate felurile posibile de cartoane si accesorii pt invitatii, marturii si carduri. Nu stiu ce sa fac cu rochia, am facut saptamana viitoare programare pt probe la un magazin Pronovias si o sa ma hotarasc dupa. Voi cum stati co rochiile? Si-a cumparat cineva rochia de acum pt nunta in iulie?
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
Bun venit, Latido. Eu am nunta la o saptamana dupa tine si deja mi-am luat rochitza.
E drept ca am luat-o fiindca am fost la targul de nuntzi si cum in sfarsit am gasit ceva care sa-mi placa si mie am fost foarte fericita sa o gasesc si m-am decis.
Ori sunt eu foarte mofturoasa ori stilurile prezente acum in Romania sunt cam pe acelasi calapod care nu intra in "tiparele" mele. Si cum eu stau foarte prost cu timpul (din cauza serviciului) pentru mine fost o ocazie foarte buna targul de nunti. Am fost la toate 3 dar numai la ultimul (de altfel si cel mai mare as zice eu, cu cele mai multe firme prezente) mi-am gasit rochitza.
Iata si cateva poze.
Fetelor, eu sper din suflet sa va placa ca eu stitzi ca deja sunt indragostita de ea. Chiar daca am avut ceva momente de indoiala : uneori imi pare cam prea lucioasa desi "in starea ei naturala" parca nu e chiar asa...
Ma rog...ma mai gandesc si ca pozele sunt facute in interior si seara...
In sfarsit mi-am facut curaj sa pun cateva poze si pe net (desi nu stiu sigur cat le voi lasa).
Am taiat mai putzin din fatza (spre deosebire da alte datzi) ca m-am mai gandit eu ca pana la urma daca vrea cineva sa-mi foloseasca poza fara acordul meu (cum am auzit eu ca s-a intamplat cuiva) asa cu linia alba pe ochi nu cred sa o foloseasca.
Si, in acest fel, dau ocazia si celor care nu au fost la ultima intalnire (singura la care am fost eu, sper sa nu o ratez nici pe urmatoarea) sa ma cunosca cat de cat.
Va pupic si va urez o seara buna tuturor.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
quote:
Originally posted by Latido
Sper sa ma primiti si pe mine in randul miresicilor forumiste si sa ma puneti pe listuta.
Pana acum doar am rezervat restaurantul si formatia, cred ca suntem in urma cu pregatirile.
Bine ai venit, Latido!
Te-am trecut pe listutza - daca vrei, sa ne spui si restaurantul, sa-l trecem si pe el, daca nu, e ok!
In rest, nu-ti face probleme, achizitionarea rochitei cu "nshpe" luni inainte nu reprezinta nicidecum un impediment..ci mai degraba un prilej sa te bucuri cat mai mult de ea...nu?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
elara, iti multumesc mult pentru ajutor ...ah..si cu roktiza - s-o porti ubita si sa te bucuri de fiecare moment imbracata in ea - siiii.......mai cu viata, ca nu musca, da? ...zambeste, miresico!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Rallu spune:
Elara, forte frumoasa rochita dar am o singura intrebare:
Plasturele de pe mana stanga era amplasat acolo ca sa se asorteze si mireasa cu rochita????
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Latido spune:
Merci mult pt. raspunsuri fetelor si Kelia pt ca m-ai pus pe listuta.
Elara e f frumoasa rochia ta, exact modelul ala il vroiam si eu pana sa ma indragostesc de modelul gen sirena.
Fetelor m-ati facut sa ma ingrijorez putin, eu credeam ca poate mai apar noutati pana la vara. Saptamana viitoare merg la probat si daca au vre-una din rochiile care imi plac o iau, mi-au zis la tel ca au 200 de rochii de la Pronovias in magazin, daca nu gasesc nici una care-mi place trebuie s-o comand si dureaza 3 luni . Alta problema e ca modelele care poarta rochiile pe site par f inalte si eu am numai 1.63m. O sa port sandale cu toc la nunta, dar tot imi e frica ca poate sunt prea scunda pt genul asta de rochie.
Invat sa pun poze si va arat cateva din modelele mele preferate.
Va pupic
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
SunSmile spune:
Neata
Bine ai venit, Latido! Si felicitari!
Fetelor sa aveti o zi faina..desi...
E frig, zapada...buhuhu!
Va pup
ralu_trancu spune:
Neata. Ce zi naspaaaaa. Si eu tre sa ajung in registrul comertului la romexpo... offff. poate scap.
Poze vechi si noi
plici plici spune:
neata si de la mine!
suflecati pantalonii ca e o morcirla infioratoare. nu e frig, e doar fleasca. oribil....
pupicii
a.cicel spune:
Neatza
Latido nie ai venit si spor la pregatiri....ca mai ai destul de putin timp.
Ca tot vorbiti de frig..aici ar fi placut daca nu ar fi vantul asta tampit.
18+
POZE
ciciep spune:
'Neata fetelor!
Brr, eu azi dimineata imi doream niste cizme din alea de plastic de care poarta pescarii...voi nu?? Va inchipuiti ce "dragutza" as fi fost la birou cu deux-pieces si cizme pescaresti...
Va multumesc ot incurajari in privinta nasilor...deocamdata astept o decizie a actualilor in week-end si pana atunci caut "alternative" ...asa ca va mai intreb o kestie: stiti cumva daca ne-ar putea cununa FINII PARINTILOR lui? Soacra-mea zice ca nu se poate, dar nu se stie niciodata...
O zi usoara tuturor. Va
Miresica de 1 al lui Cuptor