Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Sabina V

Fetelor, invitatiile cu cat timp inainte de nunta se impart ?

Divine girl stai linistita , eu am nunta peste 2 luni si jumatate si mi-i se pare ca sunt foarte in urma cu pregatirile ....fata de voi.
Deocamdata am rochita, am facut comanda de verighete si am vb la restaurant, biserica si starea civila. Cam atat...

Cam cu o luna-doua maxim inainte de eveniment. Eu le voi da cu o luna jumate inainte.
Si ... ah! mi-ai adus aminte ca si eu am rezolvat cu biserica, rest si verighetele. De astea uitasem La civila am rugat pe cineva sa ne "rezolve" din timp, sa ne treaca macar in creion, ca e nebunie mare la Sect 1. Se vedem maine, ca maine suna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, a fost iubi pe la primarie si a intrebat si cica la noi nu exista programari facute de dinainte, pentru 15 iulie prima data cand putem depune actele e 3 iulie, asa ca ne punem cortul in fata primariei in 2 de cu seara ca sa fim siguri ca suntem primii la rand si prindem o ora cat de cat ok ...
Invitatiile si noi ne-am gandit sa incepem sa le impartim de prin mai, deci tot cam cu 2 luni inainte.
Cat despre pregatiri... nu mai zic nimic, eu nici macar rochitza n-am rezolvat-o

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

salutare fetele!
sunt tare bucuroasa ca am dat invitatiile la imprimat parca ma simt mai aproape de nunta .
eu marturiile le cumpar de-a gata de la firma cu care vom lucra pentru aranjamente si altele. sincer mi se pare mai comod. eu nu prea sunt o fire rabdatoare si ca sa faci acasa asa ceva iti trebuie migala si rabdare. bravo, fetelor care au rabdare!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fetelor!!!
Noi am mai rezolvat cu 3 litri de whisky. a vorbit Clau cu sefii si ne-au adus din vama . asa ca, pana acum avem 6 litri. pana la nunta mai vine sora-mea si sefii cu masina, asa ca ne rezolvam cu spirtoasele.
In rest nimic. astept targul de nunti din Timisoara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio, am si uitat sa-ti spun ca ma bucur ca a iesit cu bine interventia, sunt habauca azi, de, e luni....
Si noua ne-a luat nashul 7 litri de whisky, cred ca o sa fie suficient, ca nu prea avem bautori de whisky, cred ca am luat mai mult pentru nasi, ca ei sunt amatori, si o sa vorbim cu el sa ne ia si vodca, am inteles ca e la 5 euro sticla de Finlandia la 1 litru.

Of, fetelor, tocmai m-a sunat domnisoara mea de onoare din Bucuresti si m-a zapacit la telefon sa vin la Bucuresti sa-mi fac rochitza ca are o croitoreasa super buna... plus oferta de materiale si alte cele... insa nu stiu zau, acum nu se prea pune problema de concediu, si in weekend degeaba vin, plus ca e departe de Cluj si ar trebui sa vin macar de 2 ori pentru probe...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Buna fetelor!

Am descoperit de curand desprecopii si nu-mi vine sa cred cate lucruri uimitoare am aflat despre organizarea unei nunti. Noi avem nunta pe 23 iulie si facem planurile de la distanta cu ajutorul familiei si a catorva prieteni. Sper sa ma primiti si pe mine in randul miresicilor forumiste si sa ma puneti pe listuta.
Pana acum doar am rezervat restaurantul si formatia, cred ca suntem in urma cu pregatirile. Invitatiile o sa le fac eu singura, avem aici un butic cu toate felurile posibile de cartoane si accesorii pt invitatii, marturii si carduri. Nu stiu ce sa fac cu rochia, am facut saptamana viitoare programare pt probe la un magazin Pronovias si o sa ma hotarasc dupa. Voi cum stati co rochiile? Si-a cumparat cineva rochia de acum pt nunta in iulie?

Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Criss , merci pt. raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

alynutza,

nu stiu magazinele ecle 2 de care scriai...imi pare rau...;eu in cluj nu am prea cautat.am fost doar la targul de nunti si la salon gabriela. atat.....nu te pot ajuta cu impresii despre magazinele de care specificai tu.
sorry...

pupilici

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Latido, eu mi-am cumparat de acum rochia pentru nunta din iulie! Si mai sunt multe fete care deja si-au cumparat rochitele. Nu, nu e prea devreme, daca la asta te gandeai.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by Latido

Buna fetelor!

Am descoperit de curand desprecopii si nu-mi vine sa cred cate lucruri uimitoare am aflat despre organizarea unei nunti. Noi avem nunta pe 23 iulie si facem planurile de la distanta cu ajutorul familiei si a catorva prieteni. Sper sa ma primiti si pe mine in randul miresicilor forumiste si sa ma puneti pe listuta.
Pana acum doar am rezervat restaurantul si formatia, cred ca suntem in urma cu pregatirile. Invitatiile o sa le fac eu singura, avem aici un butic cu toate felurile posibile de cartoane si accesorii pt invitatii, marturii si carduri. Nu stiu ce sa fac cu rochia, am facut saptamana viitoare programare pt probe la un magazin Pronovias si o sa ma hotarasc dupa. Voi cum stati co rochiile? Si-a cumparat cineva rochia de acum pt nunta in iulie?

Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)

Sal'tare Latido si bine ai venit intre noi!!! Chiar ca ai ce invata de la fetili astea! Numai pe mine cate m-au invatat! Biensur, far' sa o stie!
Nu te ingrijora, ca eu mi-am cumparat deja rochitza si am nunta pe 2 septembrie!!!
Hai va pup

Mergi la inceput