Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Am uitat: elara, eu ma-am indragostit de rokita ta! Te superi?

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

salutari de dimineatza si scuze ca nu intrai ieri..da' avusai treaba..kklau maria ta...cum se spune -nici azi nu ma bad bine....dar, ma strecor eu cumva sa cetelesc la condicutza
News? ...fusai ieri la dentist, ma rezolva la masea...i-am zis ca luam o pauza (nu de alta, da' ne-a cam kelit de bani..si nici intretinerea n-am platit-o ....si azi mergem sa dam beteu' la invitatii...yuuppiiiii
Latido, stai fara grija..imposibil sa nu gasesti tu vreun model la ei acolo..din alea sute de modele

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

elara, ai o rochie fff frumoasa. Si sa stii ca si eu am intrat in panica cand am vazut cum luceste (am cumarat-o tot de WL si are partea de jos cu acelasi tip de voal)in fotografii. Dar, iubitul meu, fotograf de altfel, mi-a povestit ca pe lumina naturala nu iese atat de lucioasa, iar in rest chiar imi place f. mult. Si rochita ta este foarte feminina si dulce, asa ca ce-ar fi sa te bucuri de ea si sa lasi plangacelile la o parte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ciciep, in nici un caz nu m-as putea supara...

Ba chiar sunt incantata, iti dai seama .

Latido, ai putea sa ne indici modelul de pe pagina lor de web.

O zi buna va doresc, fetelor. Sper ca si a mea sa fie la fel desi ma asteapta o zi luuuuuuuunga si grea...

Va pup.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Latido bine ai venit.Sigur pana la nunta vei afla multe lucruri interesante.
Ciciepam vrut sa-ti spun de ieri dar nu a mers bine netu, stai linistita ca ve-ti gasi voi nasi dupa sufletul vostru, o pereche cu care sa va intelegeti si sa va simtiti bine. In ceea ce priveste ideea cu cizmele de cuciuc si eu imi doream o pereche.
Oricum intru si eu in butoi cu tine ca asera iubi imi dadu o veste exact cum am intrat in casa: s-a stricat tv....
Elararochita ta este superba, as vrea dak poti sa-mi spui si mie de unde ai luat-o (firma)si cam cat a costat(macar o idee) pe PM.
Rallu cum se simte mama ta si iubi??? Eu acasa am salon de geriatriemama soacrei mele care are 93 ani s-a mutat la noi si nu vrea sa manance, sa bea etc pana nu vine fata adik subsemnata care ajunge akas la 18.30 dak nu intervine nik, si numai de ea nu mai sta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

Buna dimineata si de la mine fetelor...
Am ajuns si eu cu bine la servici, desi cand am coborat din masina a trecut un idiot pe langa mine, si m-a stropit din cap pana in picioare....
I-am transmis ceva, dupa care mi-am vazut de drum...
Am baut si cafeluta si acum cred ca e momentul sa ma apuc de treaba...si sa stau de vorba cu voi
In alta ordine de idei, am cumparat sambata floricelele pentru nunta, cele care se pun in piept, si am pus si pozele. Spuneti-mi ce parere aveti... abia astept sa aflu parerea voastra

sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii

http://community.webshots.com/user/samira_aa

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele dau de baut: am prima steluta( si cat am muncit pt ea)
Samira sunt superbe cocardele, zi si la fata de unde le-ai luat, ca am cautat si eu dar nu am gasit asa, as vrea ca mirelui si nasilor le iau trandafiri naturali, si la ceilalti ar merge astia. Eu am vazut doar cale si flori normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Multumesc de incurajari fetelor!

Daca ma gandesc bine nu stam chiar asa rau cu timpul, sper numai sa nu am surprize neplacute la magazinul de rochii. Am facut o lista cu 7 rochii care imi plac, sper macar sa imi vina bine modelul chiar daca trebuie s-o comand. Am gasit cateva poze pe site-ul de la magazin, astea sunt 4 dintre preferatele mele, de pe site-ul Pronovias nu se pot copia pozele, asa ca nu pot sa vi le arat pe toata.

Ciciep, nu-ti face griji ca sigur o sa gasiti o pereche de nasi pe gustul vostru si daca trebuie sa faci invitatiile nu e neaparat nevoie sa ii treci pe invitatie. Noi am facut cateva invitatii pt. prietenii si rudele de aici si nu am trecut nici nasii( pe care nu ii avem deocamdata), nici parintii.
Si noi avem problema cu nasii, am vorbit cu niste prieteni si erau de acord, dar nu sunt casatoriti si preotul a zis ca trebuie neaparat sa fie cununati in biserica, asa ca mai cautam.

In legatura cu restaurantul, voi aveti decoratii cu baloane? Am pus cateva poze cu restaurantul decorat pt nunti, imbraca ei scaunele si mesele si o sa comandam aranjamente de flori pe fiecare masa, dar mai e nevoie de baloane? Eu n-am fost la nici o nunta cu baloane, asa ca nu stiu cum ar trebui sa arate.

Fetelor, ma scuzati daca va creieresc cu intrebarile, dar eu n-am mai fost la o nunta in Ro de 3 ani si nici aia nu a fost bine organizata, asa ca am o groaza de indoieli.

Cardurile alea cu numele invitatiilor care se transforma in plic pot fi comandate si pe de internet sau pot eu sa le cumpar cu o sapt inainte de nunta dintr-un magazin de invitatii?
Inca ceva si gata cu intrebarile pt azi. Cardurile de multumire sunt niste hartiute atasate de marturii pe care scrie " Multumim ca ati fost alaturi de noi...bla bla" sau le trimiteti dupa nunta un fel de felicitare cu o poza de la nunta tot cu " Multumim..."?

Va mulmumesc anticipat ,o si un pt toate viitoarele miresici.

Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata mai la amiaza!
La Iasi e o vreme asa mohorata!
Nu vreau sa ma duc la munca! Si ma doare capul!!!
Sper ca macar voi sa o duceti mai bine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Fetele dau de baut: am prima steluta( si cat am muncit pt ea)
Samira sunt superbe cocardele, zi si la fata de unde le-ai luat, ca am cautat si eu dar nu am gasit asa, as vrea ca mirelui si nasilor le iau trandafiri naturali, si la ceilalti ar merge astia. Eu am vazut doar cale si flori normale.

Deci zici ca dai de baut..... sa te vedem

Floricelele le-am cumparat sambata de la Europa, sam-expo, cu 200.000 - 84 de floricele, erau cate 12 la buchetel - 10.000 lei buchetelul
tul am luat tot de acolo, 1 m - 80.000 lei m, iar fundita 50.000 lei rola, tot de acolo. Am reusit sa fac doar 3 pana acum, dar o sa ma apuc serios de treaba promit

http://community.webshots.com/user/samira_aa

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput