Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Magda Raluca, multumesc mult pentru vestea linistitoare. Asa speram si eu (ca la lumina naturala sa nu mai luceasca atat) dar acum ca ai zis-o si tu sunt mult mai linistita, mai ales ca iubitul tau e de profesie si sigur stie ce spune.
Ma temeam sa nu para de prost gust asa lucioasa...ca atunci cand am cumparat-o nu era asa, de fapt stii si tu ca natural ea nu arata chiar asa, ba e chiar foarte alba.
Ma bucur ca m-ai inteles, fiindca aceleasi griji ca si tine mi le faceam si eu. Si apreciez ca ai scris ca sa ma incurajezi.

As vrea sa vad si eu rochitza ta, daca se poate (daca vrei iti dau ID-ul meu de yahoo pe PM si vb pe msg).

Carmen, rochitza am cumparat-o de la White Lady, cand au venit la targ, la Casa Poporului pe 18 februarie. Ei sunt din Piatra Neamt si daca te intereseaza iti pot da pe PM nr de mobil al domnului de la acesta firma. Sunt niste DRAGUTZI si AMABILI si el si sotia lui! Am numai cuvinte de lauda la adresa lor.
A..si a costat 9,5 milioane.
Au si site (www.whitelady.ro), doar ca modelul meu nu e pe site (adica nu era acum vreo 2 saptamani cand m-am mai uitat eu).

Ma bucura foarte mult ca rochitza mea place si altora.

Cred ca intzelegi sentimentul (cele care avetzi deja rochitza, iar cele ce nu avetzi inca, vetzi intelege voi ....la un moment dat cand alte persoane va vor lauda alegerea .

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Latido bine ai venit pe !!!
Ce sa va mai zic: sefii il credeau pe Clau un alcoolic, cand au vazut ca le-a cerut sa aduca whisky.Pe urma au crezut ca face contrabanda cu el. dar cand le-a explicat s-au oferit sa ii aduca din Italia, la un pret bun. deci avem bauturile asigurate!!!
Si unul dintre ei si-a luat un Audi A8, ultimul model si s-a oferit sa ne de-a masina pt. nunta.adica, eu ca mireasa voi merge in aia si Clau, poate, tot in A8 a lui sora-sa, dar e mai vechi, de vreo 3 ani.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

latido, bine ai venit comuninatea

ce frumoase rochii ti-ai ales!!!!!!! eu am vrut rochie de la pronovias, dar anul trecut nu erau in romania!rochia la acre am visat o vazusem la barcelona...dar nu am avut asa multi bani la mine ca sa o cumpar pe loc. tanjesc si acum dupa ea....dar e tariv ca-s maritata de multicel deja. si restaurantul arat misto. unde este?

succes la ales rochitza!
spor la organizari tuturor mireselelor!

pupilici

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Giova ce miresica mandra si frumoasa vei fi tu in Audi A8!!!!Felicitari, si oricum e bine ca a-ti rezolvat cu bauturile, este mare lucru sa ai putin ajutor(si mie mi se aduc den Germania la jum a de pret fata de Romania).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Saluti la toata lumea!
Latido, uelcom!!! Esti de-a mea soro ... in privintza rochiei ... Adica ... eu nu am rochie de la Novias, dar ce mai plang dupa una si acum ... Sun preferatele mele din tot ce am vazut pana acum. Si crede-ma ca am cautat vreun an pe site-uri, iar disk-ul meu "C" era plin la un moment dat numai cu fotografii cu rochii ... de a trebuit sa fac curat in el ca nu mai voia calc meu sa faca nica. Si ... iata ca pana la urma nu s-a nimerit sa fie rochitza mea, aia the one, niciuna dintre cele salvate :)) ... Dar recomand oricarei fete care isi permite financiar rochiile de la Novias. Deja duc o campanie cu o colega de a mea ... hihihi!

Eu abia astept sa treaca ziua de azi si cea de maine sa merg maine dupa-amiaza sa-mi iau pantofiorii ca tre sa fie gata pe 15. Sper sa iasa bine, sa nu cumva sa mai astept iar vreo 2 saptamani ca ma urc pe lampa ...

Azi m-am indragostit nebuneste de o ... melodie!!! Daca va vine sa credeti? Numai mie mi se putea intampla asa ceva! E vorba de fondul sonor de pe siteul www.asbijou.ro Merita s-o ascultati. Pe langa faptul ca m-a luat un sooomn ... m-a relaxat pt toate zilele stresante pe care le-am avut de la o vreme incoace ...

Hai ca va pupa fata acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Latido super restaurantul si rochitele sunt superbe. cred ca ai corp pt. ele!!!
Mersi Carmen. pai dincolo sunt mai ieftine tariile si daca putem, de ce nu?

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

elara,
imi pare rau, dar recunosc spasita ca sunt un necunoscator profund al atasarii fotografiilor pe computer. stiu ca a fost la un moment dat pe forum cum se face, dar nu mai stiu pe unde si nu prea am timp sa caut. asa ca, cine are nervi de otel si nu se plictiseste sa repete de 100 de ori ceea ce stie toata lumea, poate sa-mi scrie si mie pe pm, ca am o gramada de lucruri, domnule, de aratata: verighetele, invitatiile, rochia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

divine girl,
de unde ti-ai luat rochia novias? din romania? poate pui o pzoa sa ti-o "savuram". rochiile de la pronovias raamn si dragostea mea. subcriu la ce ai spus tu.

pupi tuturor!!!!!!!!!!!!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by roxanicea

divine girl,
de unde ti-ai luat rochia novias? din romania? poate pui o pzoa sa ti-o "savuram". rochiile de la pronovias raamn si dragostea mea. subcriu la ce ai spus tu.

pupi tuturor!!!!!!!!!!!!

Nuuuu! Nu ai inteles ... sau poate nu m-am exprimat eu bine ...
Eu NU mi-am luat rochia de la Novias! Am spus doar ca mi-a ramas gandul la ele ... Nu m-am indurat sa dau peste 1000 E pe o rochie de mireasa - fie ea si cea mai frumoasa din lume! Dar am plecat aproape plangand de ciuda din magazin ... Au magazin in Bucuresti pe Calea Victoriei. Daca ai vreun gand sa-l vizitezi, da PM sa-ti spun exact unde e si inarmeaza-te cu rabdare ca ai ce vedea!

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hy!
abia am reusit sa intru si sa citesc ce ati scris ieri cand am lipsit...naspa mai merge netu de la Romxxxcom.
Dar...am ajuns cu greu in Capitala...si am gasit o vreme de sa nu scoti nici un caine pe strada!!!
Oricum bine ca am ajuns si abia astept sa va vad la intalnire!

Gio...ma bucur ca totul a trecut repede si tu esti ok!

Va pup...si poate reusesc sa intru si maine! :)

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput