Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Magda, vad ca nu ai PM-ul activat. S-ar putea sa fie fiindca ai prea putzine postari (contorizate) si inca nu iti permit administratorii sa il activezi. Asa ca daca asta e motivul...poate ar trebui sa mai postezi la cateva subiecte contorizate
Aici la Supermirese nu se mai contorizeaza fiindca e unul din subiectele fluviu si asa au decis administratorii ca nu e relevant sa se contorizeze genul acesta de subiecte.

Daca nu e asta motivul atunci e mai simplu. Te duci pe lista din stanga paginii la mesaje private sau al profil personal (nu mai stiu sigur si activezi optiunea sa primesti mesaje private de la alti utilizatori).

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Ma bucur ca v-au placut rochiile, fetelor. Mie mi s-a pus pata pe modelul Jupiter si o sa fiu tare dezamagita daca nu o au in magazin sau nu imi vine bine..
Restaurantul e in Craiova,e in interiorul unui hotel de 4 stele construit anul trecut.
Magda Raluca intra aici, citeste bine primele 2 pagini si dupa poti sa treci la actiune, nu e greu, si eu am invatat aseara
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222&SearchTerms=cum,poze
Pupici la miresici

Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)

Mergi la inceput

Ooana, bun venit in Bucuresti.

Latido, mi-a placut mult mai ales prima rochitza.

Samira, am uitat sa spun ca niste cocarde asemanatoare am vazut si eu la expo de la Sofitel si mi-au placut foarte mult, tocmai fiindca au aspectul acesta de floare naturala (coditza si margini verzi adika) daaaaaaaaaar iubitului meu nu i-au placuuuuut Uffffff
Si asa ma simtzeam de neintzeleasa si insistam:
Doar nu iti imaginezi ca toate cocardele trebuie sa fie...flori albe albe, din panza, cu margele si sclipici... asa modelul ala "traditional" ca doar astea se apropie mai mult de realitate, nu?"...

La momentul acela discutzia aramas in aer fara sa primesc vreun raspuns de la el...ca asa face cand e indecis...si nu am mai discutat ca inca nu avem in plan sa le cumparam asa curand.

Dar poate il conving pana la urma...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

elara... eu tocmai din alea "traditionale" am luat.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

divine....scuze
intelesesem ac ti-ai luat rochia de la novias. deci intru si tu in aceeasi categorie a tanjitoarelor sefe....dupa pronovias.
eu nu mai am ce sa-mi iau...ca sunt deja maritata si verghetitza de cateva luni bune. mi s-a dus sansa vietii....intr-ale rochiei de mireasa.

pupici !
succes in organizari!!!!!!!!!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Upssssss

Trenurelu, multumesc ca mi-ai atras atentzia.

Fetelor, IMI CER SCUZE ANTICIPAT daca am suparat. Sper sa mi le acceptati si sa ma fac intzeleasa. Incerc sa ma explic:

Am zis:

"Doar nu iti imaginezi ca toate cocardele trebuie sa fie...flori albe albe, din panza, cu margele si sclipici... asa modelul ala "traditional" ca doar astea se apropie mai mult de realitate, nu?"...

Prin urmare asta inseamna ca exista mai multe feluri si mie imi plac ALTFEL ...dar asta nu inseamna ca am ceva cu cele clasice, traditzionale...sau ca nu ar fi frumoase...
Doar ca nu trebuie sa fie TOATE cocardele la fel...

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O sa incep cu scuze. Fetelor nu stiu daca pot ajunge la intalnire. Si daca ajung, probabil va fi mai tarziu. Din pacate dintii nu ma lasa sa-mi fac programul cum vreau eu.Si dupa patania de ieri, am inteles ca nu sunt un caz "oarecare" si ca trebuie sa am grija. Asa ca...nu va suparati, va rog! O sa incerc!
Freia...unde umbli madam? Mai strig mult dupa tine?....Hai, nu-ti lasa suratele!
Pupici si o zi faina!
Ne auzim pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor, zic eu dintr-un noian de virusi! Nu-mi mai trece nenorocita asta de raceala!
In alta ordine de idei: tocmai ce am aflat ca rochita mea e gata, s-au "operat" toate modificarile si a iesit foarte bine- persoana care s-a ocupat de modificare s-a declarat foarte multumita. Problema e ca rochia e inca departe de mine si mai am ceva de asteptat pana o s-o iau acasa, dar va dati seama cat sunt de usurata ca s-a terminat cu bine procesul de modificare!!! Imediat ce primesc rochia in forma finala revin cu pozeeeeeee!!
Elara, si mie imi plac tot cocardele astea care imita florile naturale. La mine se potrivesc foarte bine, pt ca oricum voiam sa pun cocarde din trandafiri naturali persoanelor "importante", si in felul asta nu va fi discrepanta asa de mare, pentru ca floricelele aste de la distanta si in poze par naturale!!Iar eu sunt norocoasa: ii plac si lui!!
Si, samira, multumesc de pont, ma duc si eu sa le iau de acolo, sunt convinsa ca la sam-expo oferta e mai diversificata decat pe Lipscani. Iar ca pret...mult mai bun! Pe Lipscani o floare din asta simpla costa 5000 iar cu fundita costa 8000. Deci, zic eu, merita un drum pana la capatul Bucurestiului.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Va multumesc pentru informatii, fetelor. Cum o sa am un picutz de timp liber, cum actioneaz si postez pozute.
Pupicei si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineata sa aveti cu toate(le)!
Poate nu stiti, ieri fusai sa dam beteu' la invitatii...si evident ca l-am gresit - am vazut abia acasa..si cum la noi nu merge sa dai in scris pe-un simplu fax, ce schimbari ai vrea...insotit de o semnatura, evident...iar urca-te in masina..iar du-te pana acolo...iar verifica (de data asta cu ochii cat cepele - sper ) si iar semneaza in fata lor...bleah ... ce mi-e urat...
in alta ordine de idei, duminica mergem la var'miu care isi face majoratul ..motiv pentru care, de data asta, voi zice pas la fete, la intalneala ...

Va pup, ma duc sa ma apuc de lucru, ca am un deadline care nu ma lasa nici sa respir.....

Edit: ce as putea sa iau eu unui baiat de 18 ani, maniac in ale calculatoarelor si rocker declarat???

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput