Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 38
ralu_trancu spune:
Ca te iubesc si ca esti blonda, iti dau procura cu mandat limitat pe o perioada determinata pentru prietenia cu dumana rosie cu varfuri negre.
quote:
Originally posted by ralucah
In alta ordine de idei, vreau sa imi exprim public o noua afinitate..imi place de Sun Smile....demult....trenule te superi daca ii cer si eu prietenia??
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Poze vechi si noi
ralucah spune:
Nseara..
So..Sun, acu ca mi-am declarat public orientarile de orice natura declar deschisa ambasada proprie in curtea domniei tale. Na ca acu nu te mai admir in secret, stie toata natiunea!
Cuscrel cucrel...mi-e cam dor de fizicu matale blond....poate te musacalesc curand ....cand facem o partida de shopping ca am auzit de neste kithcilipiruri faine.....if you know what I mean.
Elara si eu am un pekinez batran batran....da al meu e si nebun. Are 11 ani, il cheama Kim Ir Sen...si te rog nu radea ...si este bej cu mascutza neagra si cu botul tesit. Nu mai are decat cativa dinti si aia subrezi si e stapanul casei..la mama ca acolo l-am parcat. E foarte nervos in ultima vreme si nu mai sta nici la baie, nici la pieptanat, are mama show in fiecare seara cu el!
Andreea trend iubita eu mi-s blonda batrana, pentru mine o zi face cat sapte, nu stiu zau de ce aveam senzatia ca nu te mai citisem si nu stiam ce e cu tine ...
PEPE....sa iti zic una tare rau...ajung acasa...ma dezbrac (nu de tot nu te gandi la prostii) si cand sa aprind lumina in sufragerie...surpriza...nu merge!!!!!!!!. Bey am zis ca ma dau cu k_ru de podele pe aci.
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by andreea_trend
Kreliutz....
tu ca tu...da' mie...lacrimile-mi curg siroaie.....de fericire....de bunastare...de iubire....simt aura protectoare in jurul meu si nimic nu ma poate atinge.....desi..io inca mai sper
pufulete ce-mi esti!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Doar tu stii ca esti cea mai tare!!!!!!
Nunta noastra
Poze
ralu_trancu spune:
ambasada? io nu primii decat consulat
la ambasada se mananca capsune?
quote:
Originally posted by ralucah
So..Sun, acu ca mi-am declarat public orientarile de orice natura declar deschisa ambasada proprie in curtea domniei tale. Na ca acu nu te mai admir in secret, stie toata natiunea!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Poze vechi si noi
krelia spune:
Taria se retrage la culcare, ca-i tarliu si i-a ajuns inteligenta pe ziua de azi...mai pastram si pentru maine
pupaturi la rubedenii si afinitati!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Am si eu catel !!! Si vrea si el fetita! Stie cineva doritoare?
Cine cu il stie pe barcos, il gaseste in poze.
quote:
Originally posted by elara
Fetelor, eu am sters-o. Ma duc sa ma fac mumoasa. Ma duc la coafor.
Mai vorbim maine. Pana atunci, astept propuneri in urma anuntzului matrimonial proaspat lansat
Va pup.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Poze vechi si noi
pepenash spune:
Bai, ia gata cu capsunele cu ciocolata ca-mi aduc aminte ca n-ajunsei in seara asta sa pap si eu Da' dupa ce ma deplasai spre casa cu viteza melcului lesinat, nu mai avusei chef sa ies... si asta dupa ce juma' de zi vorbi cu blonda noastra despre capsune cu ciocolata...
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Am si eu catel !!! Si vrea si el fetita! Stie cineva doritoare?
Cine cu il stie pe barcos, il gaseste in poze.quote:
Originally posted by elara
Fetelor, eu am sters-o. Ma duc sa ma fac mumoasa. Ma duc la coafor.
Mai vorbim maine. Pana atunci, astept propuneri in urma anuntzului matrimonial proaspat lansat
Va pup.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Poze vechi si noi
Io il stiu... e un scump si un pupacios....
Ce zici de tiganca mea?
Nunta noastra
Poze