Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 39
krelia spune:
m-am razgandit...vreau si io fetitza pt grasu' meu de 5 ani..care-si tot lasa msotenitori printre shtoarfele fara pedigri
...sa fie de familie buna, sa aiba blana umeda, matasoasa si sa stie sa socializeze in mod placut in orice mediu ![]()
rog seriozitate. cu poza. ![]()
apropos de capsunI - io aduc frishca
..aduceti voi masculii?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
pepenash spune:
Somn simpatic, Krelia!
Trenurelu, daca vrei sa-l insotesti cu o matzica, am eu doua fete nemaritate![]()
![]()
ralucah spune:
Bey..io crez ca nu...adica m-am uitat eu ca blonda de jur imprejur...ca na...la mine se poate orice...dar parca e la mine acasica...adik vaz masa..fotolii....nuuuu...clar sunt acasa!
Si gata cu capsunele daaaaa? Daca aude al tau ca acu stam si pe net la taclale o sa zica clar ca nu suntem zdravene ![]()
![]()
quote:
Originally posted by pepenash
Raluca, te pomenesti ca te mutasi la berou?
Pepenash over and out!
ralucah spune:
Cuscrel.....sa ma ierte dumnia voastra ca indraznesc.....da ce sa fie blana umeda???Ca io stiu ca altceva tre sa fie....
...daca vrei qualite cum s-ar zice
pepenash spune:
Raluca, daca nu m-ar stii de atata amar de vreme, poate s-ar soca, da' asa nici o sansa. Zice merci ca nu-l barai pe el![]()
ralu_trancu spune:
al meu a macat o fasolica verde cu puiut, si acu doarme. eu voi lua iaurtul cu 0.1 % grasime
si il voi baga la loc in frigider. si ma uit la tv. maine cand suna ceasu, iar dau cu el de pamant.
da acu nu mi-e somn deloc.si mi-e lene sa ma demachez . am 2 kg de boieli pe fata.
quote:
Originally posted by ralucah
Bey..io crez ca nu...adica m-am uitat eu ca blonda de jur imprejur...ca na...la mine se poate orice...dar parca e la mine acasica...adik vaz masa..fotolii....nuuuu...clar sunt acasa!
Si gata cu capsunele daaaaa? Daca aude al tau ca acu stam si pe net la taclale o sa zica clar ca nu suntem zdravenequote:
Originally posted by pepenash
Raluca, te pomenesti ca te mutasi la berou?
Pepenash over and out!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Poze vechi si noi
pepenash spune:
...poate doar in anumite zone tre' sa fie blana umeda
Si nu e boticul una din acele zone, ca acolo nu are blana...![]()
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
al meu a macat o fasolica verde cu puiut, si acu doarme.

quote:
am 2 kg de boieli pe fata.
cu al meu..se fac 3...luam de-o ciorbitza pt el..si eshim cu madam la shoping
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
ralu_trancu spune:
ia sa ne imaginam ce ar iesi dintre un golden si o rotwaileritza? un golden negru? sau o tara blonda?
quote:
Originally posted by andreea_trendquote:
Originally posted by ralu_trancu
Am si eu catel !!! Si vrea si el fetita! Stie cineva doritoare?
Cine cu il stie pe barcos, il gaseste in poze.quote:
Originally posted by elara
Fetelor, eu am sters-o. Ma duc sa ma fac mumoasa. Ma duc la coafor.
Mai vorbim maine. Pana atunci, astept propuneri in urma anuntzului matrimonial proaspat lansat
Va pup.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Poze vechi si noi
Io il stiu... e un scump si un pupacios....
Ce zici de tiganca mea?
Nunta noastra
Poze
Poze vechi si noi