Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 37
elara spune:
Fetelor, eu am sters-o. Ma duc sa ma fac mumoasa. Ma duc la coafor.
Mai vorbim maine. Pana atunci, astept propuneri in urma anuntzului matrimonial proaspat lansat
Va pup.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Latido spune:
Elara, raspund eu prima la anunt. Am o fetita papillon pe care o cheama Bella, are un an si 4 luni si e frumoasa foc. Baga un oki la mine in album sa vezi cateva poze. E cam mare diferenta de varsta intre ei, dar daca o sa se placa, putem noi sa ne impotrivim?
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
Alynutza spune:
Elara, cu intarziere raspund si eu, nu de alta, dar m-a sabotat cineva, imi tot dadea eroare pe cand trimiteam mesajul si-mi spunea sa mai astept 60 de secunde si tot asa... Eu am zis la partea cu voalul ca de mine era vorba nu ca sa te bag in oala ci tocmai ca sa-ti multumesc c-ai fost o dragutza si m-ai ajutat.
Cat despre Gianina, mie mi se pare cea mai buna ilustratie pentru o nunta de cosmar... Nu dati cu rosii, asa mi se pare mie... dupa ce o viata mi-am imaginat mireasa ca o printesa superba intr-un decor de vis... asta e fix opusul...
Sun, imi pare rau pentru masina ta... Sa luam totusi partea buna a lucrurilor, bine ca nu erai si tu in ea, sa te faca si pe tine armonica (Doamne fereste!). Uite niste sa-ti revii din shoc.
Divine, imi pare rau c-ai patit asa cu invitatiile, bine macar ca n-a fost ceva ireparabil.
M-as incuscri si eu cu cineva, dar n-am decat un iepurash... de plush pe care l-am carat tocmai din SUA
briza_marii spune:
Razuco bine ai revenit!Asteptam povesti despre ultimele pregatiri....
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
balkina spune:
BUna fetele!
S-a gandit cineva la luna de miere pana acum. De cand ar trebui sa-ti faci rezervare? Cred ca asta e un subiect ce merita sa fie facut Sticky!
Voalul meu are 2.5 m lungime si 1 m latime...asta pt. Alynutza.
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
andreea_trend spune:
Ce mai fac fitili mele....
Ralucah mersic de grija... insa nu lipsii
asa mult ca ieri dimineata fusei pe la fete, le-am pupacit pi toate si ele..
Sun la fata sa treaca supararea... adu-o la iubi da 2 ciocane si o repara...
Kreliutz....
Pliciu si Ralu... mi-e dor de voi... pe unde umblatii
Nunta noastra
Poze
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Ce mai ziceti? Vad ca se continua lantul inrudirilor. Eu am o precizare...nu vreau sa creada cineva ca facem discriminari, DAR cu fetele 'inrudite' ma leaga istorii mai profunde decat mesaje pe forum. Imi sunt prietene dragi, la care ma gandesc mereu!!!
Dar si pe voi toate va simt aproape si va multumesc ca sunteti fete dragute si acceptati o baba ramolita printre voi!
Balkina...nu stiu daca e o regula cu rezervatul pt hanimun. Pot sa-ti dau exemplul nostru. Nunta pe 25 sept, rezervarea a fost facuta la jumatatea lunii august. Bafta si o luna de miere plina de....miere!
Acum va pup pe toate si va urez seara placuta!...daca maine nu apar de dimineata, sa nu va faceti griji....am treaba!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
Andreiule, hai nu te supara! Uite tu esti .....pufuletele nostru(apropos de magazin) Pup la fata sa treaca supararea! Si multumesc de oferta...din pacate trebuie schimbata capota, radiatorul...ma rog....hai ca tac, ca ma apuca iar bocitu pt micutza mea botzita!
quote:
Originally posted by andreea_trend
Ce mai fac fitili mele....
Ralucah mersic de grija... insa nu lipsii
asa mult ca ieri dimineata fusei pe la fete, le-am pupacit pi toate si ele..
Sun la fata sa treaca supararea... adu-o la iubi da 2 ciocane si o repara...
Kreliutz....
Pliciu si Ralu... mi-e dor de voi... pe unde umblatii
Nunta noastra
Poze
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreiule, hai nu te supara! Uite tu esti .....pufuletele nostru
Pup si eu
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Kreliutz....
tu ca tu...da' mie...lacrimile-mi curg siroaie.....de fericire....de bunastare...de iubire....simt aura protectoare in jurul meu si nimic nu ma poate atinge.....desi..io inca mai sper
pufulete ce-mi esti!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006