Aspirante peste 30 ani - cap.7
Raspunsuri - Pagina 14

IULIABRAILA spune:
BREE, daca io v-am spus ca draku ne pregateste ceva...BUNNNNN!!! las ca vezi pe "mama lu draku"....daca nu zici tot !
AVALOANE, io ti-am spus mama, ca draku are ceva de luna trecuta, da ea nu si nu, cica ma duce ea cu presu- iete c-a gresit.
si daca-i ....sa te tii ce-o s-o
SI ATITA FERICIRE FATA, IA MAI ZI SI LA ALTII CUM FACI TU, ca in ultima vreme iti cam iesi cu asta.
ELISE, asi,CARMENE, pupici mici.
anamadalina, pe tine nu te-a educat mamica ta ca nu exista prieteni(decit atunci cind vor ceva, papa tot din dulap,latra mult da la luna) si dupa , papa, nu te mai cunosc?
nici pe mine si am luat-o.....mama mama. pe banii mei si sanatatea mea mintala. in rest, despre VOI, sa auzim numai de bine, si poate venim si la nunta....hihihi
IULIA
pup toate fetele si multe
pentru azi : "si miine e o zi, si miine e o zi, uraaaa draguta mea, si poate ai sa-ti revii" - eeee?

Liana30 spune:
IULIA zicala pe ziua de azi mi se potriveste ca o manusa
..draku a vrut..dar nu s'a putut..
de azi a inceput...cate'un pic..pic..pic
da io tot fericita sunt ete na!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

gabi68 spune:
Buna dimineata fetele!
Liana imi place de tine ca stai bine cu moralul.
La noi ploua iar eu parca vad ca ma trezesc cu "musafirii nepoftiti" pe cap.
Un week-end placut va doresc!
Gabi

Ioanatugs spune:
Salut fetelor!
Ce mai faceti ? pupici si bebici
la toate fetele tinere si frumoase! Pentru ca la 30 ani suntem mai frumoase, mai coapte si mai pline de viata! Nu-i asa?
OANA 2000 salutari si pupici ! Daca pot sa te ajut cu ceva sa ma intrebi, ca eu am trecut prin multe si bune si rele si asa ca am experienta in stat la cozi la medici si citit pe net despre orice tine de aparatul genital feminin si cum functioneaza.Si nu numai eu, observ ca toate fetele de pe aici stiu foarte multe lucruri despre orice si te pot ajuta ! Medicii nu ne spun multe lucruri, poate din lipsa de timp, plictiseala sau din cauza ca se tem sa nu stim prea multe si sa le spunem noi ce sa faca!! Glumesc si eu!
Despre mine ce pot sa va spun: sunt in a 4 a zi de la ISA si astept cuminte semne. Am observat doar o scurgere mai abundenta, rozalie azi dar cred ca e de la utrogestanul pe care il iau pe cale vaginala. Sper sa nu devin paranoia si sa mi se para tot timpul ca sunt gravi.
Stiti cumva ce inseamna cand visezi sanii plini cu lapte? Eu cred mult in vise si deobicei mi le si explic singura dar asa ceva nu am mai visat pina acum. Am visat ca aveam sanii plini de lapte si ca mi-i storceam singura intr-un pahar, dupa care l-am baut. Nu era nici un copil in vis, nimeni, doar eu. A mai visat cineva ceva asemanator?
Pupici si primavara in suflet va doresc la toate
Cu drag Ioana Tugs

Liana30 spune:
vine o ziiiiii..vine o ziiiiii!!!!
cand toate vom reusiiiiii!!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

IULIABRAILA spune:
hai fetele, inca nu-i capitol nou?
va pup pe toate, la noi este primavera . draguta, nu credeam ca se mai manifesta in vreun fel anu asta. credeam ca trecem la sandalute directamente. da mi-am luat si pantofi asa ca...de ce nu?
pentru azi:"sint atit de obo, incit ma duc la nani, prestat ioc"
IULIA
si ma apuca un gind de prestat pt folosul personal, da daca a zis doctoru 3 luni, io zic sa ma tin de cuvint. da ma apuca un dorulet...asta-i luna II, voi ce ziceti?

Liana30 spune:
IULIA io zic sa'ti pui pofta'n cui stai potol muica...io am stat 3 luni si nu am murit...asa ca ai rabdare ca nu o fi foc...sau e?????
arde rau????
"Nimic nu-i imposibil!"

IULIABRAILA spune:
nu este super arzatoare da am urmatoarele vesti:
varu-meu o sa aiba al doilea bb
fratele lui finu al doilea bb
prietena mea al doilea bb
fina lui vara-mea al doilea bb
prietena vara-mii gemeni
si toti sint relativ tinerei fata de moi
si io, cind bre o sa pot sa zic iar ??????
IULIA
(anu trecut cind m-am gindit la bb calumea, eram in aceeasi situatie, da la primii bb descrisi mai sus, am avut 7 botezuri [in sfirsit 2004-2005)