Aspirante peste 30 ani - cap.7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor nu am facut nimic......
am trecut in ultimele zile prin o gramada de necazuri...si azi am realizat cu grasu meu ca nu ne pasa...noi suntem fericiti si asta conteaza...
am reusit sa zambim chiar daca cei mai buni prieteni ne'au fugit cu sacul plin de"....."...
am reusit sa le dorim acelor "prieteni" tot binele din lume...
am reusit sa nu fim rai...sa nu le purta ura...AM reusit!!!!
AZI AM INTELES ca ne'am zbatut ca "prostii"sa facem mari averi...si am lasat sa treaca tot pe langa noi...pentru ca vine o zi cand ramaiii fara nimic....ma rog poate ca am exagerat putin...
da eu sunt fericita acum...
fericita!!!!!!
si inca ceva mai am cateva zile si poate il fac si mai fericit pe grasu...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna dimineata fetelor!Va pupa o fata cu Toata lumea are asa ceva, iar Liana noastra e aproape de cheia solutiei.Mai trebuie doar sa te rogi sa ai sanatate.Si eu va rog (Stan-pätitul)sa nu spuneti niciodata ca mai rau nu se poate.Eu asa am crezut!Ca mai rau ca in Romania nu se poate.UITE CA SE POATE.

Anamaria si aici sunt astfel de oameni.Spre marea mea bucurie exista si total opusul acestora.Dupa ce se linisteste sotul tau intreaba-l de ce a reactionat asa.Cine stie ce io fii spus colegul lui (ca prieten nu pare a fi).

Gratiela felicitari si jos palaria pentru raspunsul tau.

Pupici la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Anamadalina: eu cred ca pana la ora asta s-a rezolvat conflictul dintre voi si ca va iubiti mai mult decat inainte. A fost o scapare de-a lui si tu, ca o logidnica iubitoare ce esti, vei sti sa ierti. Ca asa e in viata, mai gresim noi, mai gresesc ei, important este sa dam dovada de intelegere.

Gratiela: felicitari!

Liana: tinem pumnii pt. grasu sa primeasca o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Tabitha,
hello! Ce mai faci? Cum iti mai este? Sper ca bine. Imi place ca dai sfaturi bune altor "colege de breasla"; ai un suflet bun. De accea cred ca Dumnezeu o sa-ti dea dupa merit, chiar daca acum tu crezi ca sperantele au murit, iar viitorul e ceva mic si negru care bate la usa... Sunt in continuare alaturi de tine cu sufletul, te inteleg mai bine decat iti inchipui...
Eu mi-am facut cele 3 progesteroane aoleu la fundu meu... Urmeaza, dupa ce imi vine CM, sa fac vreo 10 polidine... O sa vin cu pernuta la birou... Sper sa ma fi molipsit si eu de optimistul medicului meu, care zice ca va fi bine... Pana va fi bine...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

akella: multumesc mult! Eu va doresc tuturor sa reusiti sa va indepliniti visul cat mai repede. deocamdata la mine problemele sau remediat iar luna urmatoarea ma inarmez cu rabdare si tutun (la figurat vorbind - ca nu mai fumez de 5 ani) si o iau din nou de la capat. Sper ca injectiile sa-si faca cat mai curand efectul la tine, lasa ca durerea trece. Important este rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Pup aspirante optimiste si fete frumoase, azi in prag de weekend.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Gratiela felicitari si sarcina usoara!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Gratziela Felicitari!
Gabi66 ce faci tiza mea?
Desi nu prea am scris in ultimul timp sa stiti ca va citesc zilnic!
Un week-end placut va doresc si toate cele bune tuturor!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Buna tuturor! Ieri mi-am facut un test de sarcina si mi-a iesit liniuta 2 roz deschis, am repetat dimineata la fel asa ca la pranz am fost la ecograf cu temerea (plantata de o colega!) sa nu fie extrauterina. Nu s-a vazut nimic in trompe iar saculetul nu era format numai ca se vedea o ingrosare a mucoasei uterului (ar fi cam 5 saptamani de la prima zi a ultimului ciclu). Dr. mi-a spus sa revin peste o saptamana ca inca e prea devreme dar eu sunt fericita ca-s ok trompetelele mele ca de insarcinata zic eu ca-s sigur! Acum vreo cateva zile am constatat o marire usoara a sanilor exact ca la prima sarcina. In plus trebuia sa-mi vina acum 9 zile iar la mine este ceas-ceas si nu mai vorbesc de cele 2 liniute (a doua anemica dar existenta!) care mi-au aparut doar cand am ramas cu Ozi a mea. Ce m-a frapat insa: medicul de familie, asistenta lui, doctorita de la clinica...toti m-au intrebat daca pastrez sarcina avand in vedere ca am 34 de ani. Le-am spus ca pana la 68 mai am asa ca-s verde inca. Oricum m-am simtit cam prost vazandu-le privirile mirate. Va pup! Gratiela

Eu zic ca esti sigur insarcinata. FELICITARI
Eu mi-am facut testul in prima zi de intarziere a ciclului si au iesit 2 liniute , mi-a confirmat si medicul ca sunt , doar facandu-mi testul de sange si inca un test mai special de urina care il au doar spitalele, fara eco.Si ai si simtomele unei gravide.La mine s-a terminat trist, nu mai conteaza.
Inca o data felicitari si sa ai o sarcina usoara.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2000 spune:

asi,ioana tugs , multumesc pentru raspuns,
ioana,numar zilele odata cu tine, si eu ma gandesc la procedura asta...am sa te mai intreb una/alta fiindca m-am saturat de dr.si de indiferenta lor...vad ca tu ai avut noroc...

magda, tare mi-a placut povestioara cu bebeii din cer,acum chiar ca mi-i imaginez stand la coada...si pe al meu pe-acolo pe undeva...

Pupici la toate fetele!!

Mergi la inceput