Aspirante peste 30 ani - cap.7

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Liana zi-mi si mie ce ai baut ca am si eu mare nevoie.Am trecut zilele astea prin niste experiente....

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

LIANA, super asa te vrem.Sa mai ridici pe aici moralul la fetele astea care sunt triste.

ANAMADALINA, nu mai fi stresata ca stii ca nu face bine stresul la cauza noastra, adik bb.Asa e lumea din jurul nostru - de toate felurile, dar trebuie si sa ii acceptam ca atare, ca traim in mijlocul lor.Capul sus, aici nu ai voie sa fii suparacica.

ASI, e valabil si pentru tine.
PUPICI

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Ieri mi-am facut un test de sarcina si mi-a iesit liniuta 2 roz deschis, am repetat dimineata la fel asa ca la pranz am fost la ecograf cu temerea (plantata de o colega!) sa nu fie extrauterina. Nu s-a vazut nimic in trompe iar saculetul nu era format numai ca se vedea o ingrosare a mucoasei uterului (ar fi cam 5 saptamani de la prima zi a ultimului ciclu). Dr. mi-a spus sa revin peste o saptamana ca inca e prea devreme dar eu sunt fericita ca-s ok trompetelele mele ca de insarcinata zic eu ca-s sigur! Acum vreo cateva zile am constatat o marire usoara a sanilor exact ca la prima sarcina. In plus trebuia sa-mi vina acum 9 zile iar la mine este ceas-ceas si nu mai vorbesc de cele 2 liniute (a doua anemica dar existenta!) care mi-au aparut doar cand am ramas cu Ozi a mea. Ce m-a frapat insa: medicul de familie, asistenta lui, doctorita de la clinica...toti m-au intrebat daca pastrez sarcina avand in vedere ca am 34 de ani. Le-am spus ca pana la 68 mai am asa ca-s verde inca. Oricum m-am simtit cam prost vazandu-le privirile mirate. Va pup! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Anamadalina
Pentru ca asa sunt oamenii, fara interes pentru altii, cu o atitudine care lasa mult de dorit, superficiali. Persoanele de fata se exclud, bineinteles.

Ma intreb uneori in ce lume imi voi naste copilul...

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Maduta, eu ma gindesc sa-l nasc, ca dupa aceea am eu grija sa-i fac training.

Viata poate fi si FOARTE frumoasa... uneori.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

IULIABRAILA as presta eu zi si noapte,numa' ca nu mi-e barbatul acasa!sau as zice mai bine ca nu sunt eu acasa.,dar si cand ne-om intalni sa vezi tu atunci prestare!

grati.ela Felicitari!

Anamadalina uf!iti inteleg starea.si eu trec printr-o perioada naspa si am impresia ca timpul s-a oprit in loc,iar daca mai imi zice cineva:,,ai rabdare!,, ,,mai e putin,,.......cred ca ma impusc!

Pupic la toate fetele!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Gratiela: FELICITARI!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara fetelor!

GRATIELA FELICITARI! Sarcina usoara !!1
Sa ne chemi si pe noi acolo sus in varf!

Liana 30 ce fericita esti! Multumim ca ne dai si noua!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

felicitari gratiela! ma bucur enorm pentru tine!! dar lamureste-ma si pe mine ce au vrut sa spuna cretinele alea cu "daca pastrezi copilul"? ce daca ai 34 de ani???? e prima ta sarcina? iti doresc o sarcina usoara si un copil sanatos si sa fi cea mai fericita mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Anamadalina

Buna, dragele mele,
am luat analizele:
FSH-8,16IU/I
LH- 12,5 IU/I
PROLACTINA- 26,2 NG/ML
AC.ANTI TOXOPLASMA LG G- <6 IU/ML
AC.ANTI TOXOPLASMA LG M- NEGATIV
CHLAMYDIA TRACHOMATIS ANTICORPI LG A- NEGATIV
CHLAMYDIA TRACHOMATIS ANTICORPI LG G- POZITIV
ESTRADIOL- 179,2 PMOL/L

Analizele au fost facute luna asta in ziua a treia a cm.
Ce inseamna pozitivul chlamydia G?
Toate analizele s-au facut din sange.
Ce ziceti?
Maduta

Maduta la analizele hormonale tb sa dai si intervalul de valori bormale de la lab unde le-ai facut pt a putea fi interpretate. Dc ti-a iesit pozitiva chlamidia la IGG insemana ca ai avut mai demult ac boala dar acum ai infectie decat dc ti-a iesit si in col pozitiv si at tb sa faci tratament. La analiza toxoplasma IGG nu ai scris ce ti-a iesit (pozitiv sau negativ?) pt ca nu-mi dau seama. Sau poate iti dau o valoare si tb sa compari cu cifra 6 de acolo.
toate pustoaicele!
miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Miki, da, conform tabelului toate analizele sunt ok, doar chlamydia aia care a iesit pozitiv. Asta din sange, ca dna dr nu mi-a dat de facut analiza si din secretie... o sa-i cer s-o facem si din secretie.
Azi relatia mea cu sotul meu a luat-o razna din cauza unui prieten de familie neserios si nesimtit care a imprumutat niste chestii de la noi si eu am avut proasta inspiratie sa cer inapoi. Domnul respectiv s-a ofuscat peste masura si s-a plans sotului meu. M-am speriat efectiv de omul care imi este sot si care a avut o reactie cel putin ciudata reprosandu-mi ca ii stric relatiile cu prietenii. Stau acuma, singura (ca domnul e suparat- tot el!!! si a iesit in oras) si ma intreb sub ce zodie ne aflam ca eu nu-mi recunosc jumatatea... Nu sunt suparata, nu vreau sa ma amarasc, simteam nevoia sa ma destainui, sunt descumpanita. Totul era asa bine, chiarb el se plangea zilele trecute de cat de nesimtit este acel prieten ... nu inteleg si m-a lovit rau, nu e normal sa ma puna in cumpana cu un strain...

Nu va mai zic ca in mai trebuia sa avem nunta si dragul meu s-a hotarat sa nu o mai tinem. Ca el nu mai simte... Si nu trebuie sa va mai zic ce e in sufletul meu...
In momente din astea ma gandesc la ce e mai rau...

Gratiela, felicitari si sarcina usoara si bebe sanatos! Sa fii fericita si cuminte!

Liana, zi-mi si mie ce ai patit ca tare as avea nevoie de un intaritor.

Sper ca pe strada voastra sa fie soare...

Maduta

Mergi la inceput