Aspirante peste 30 ani - cap.7

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Viitoare mamici, adica voi, toate,

am intrat si eu in vorba tiptil, in varful picioarelor ca sa nu va deranjez sperantele. Poate ajuta ce am sa va spun, macar unora dintre voi.

Uitati-va jos la semnatura, aveam 36 de ani cand l-am nascut pe Matei, si imi era tare frica sa nu fie prea tarziu. Sia ca sa fim mai siguri am aplicat metoda matematica: in fiecare zi, cu tacam complet, cu orgasm cu tot. Dupa o luna eram zombie. Si n-a fost deajuns. Dupa CM nu ne-am oprit, luna urmatoare, la fel. De data asta a mers si acum Matei e cu noi.

Cand era mic Horia imi placea sa-i spun ca bebelusii stau la coada in cer, si cand le vine randul sunt expediati cu barza.

Nu renuntati, bebelusii vostri sunt la coada, poate sunt foarte aproape in fata si ar fi pacat ca Doamne-Doamne sa-i spuna vreunuia: "Ai asteptat atat dar nu mai poti pleca, nu te mai asteapta nimeni acolo jos!"

Va tin pumnii!

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Magda sa'ti traiasca bebeiiii... ma rog Horia e deja flacau mare..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

pentru azi : " toata lumea spune aici: fetele cit mai mult, cu tot cu orgasm(bre, asta cum sa fac, de fiecare data??!!!) si restu vine de la sine? ...."
hihihi, daca ar putea fi asa simplu....haida cu toatele, ca-i seara buna pt...
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

am doua pentru azi : " sint membru incepator, hahaha si hihihi, pt ca sinteti aci, hahaha si hihihi"
mi-a iesit ?
AVALOANE, ELISE, CARMENE, ce faceti fetele ? ati prestatara asta seara sau urmeaza?
ANAMADALINA io te pup dulce tare, da n-ai adus iar zapada, nu?
ca vreau PRIMAVARA

Mergi la inceput

au fost cele mai tarii!!!!
bravooo fatooooo!!!!!
asa te vreau!!!!
acu fug sa manac o piza...ma duce grasu...ca asa vreau io!!!1
o seara minunata!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Carmen: nu renunt!

Liana: multumesc (nu stiu daca se referea la mine, dar se potriveste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata aspirante pustoaice.Ce daca avem peste 30, suntem pustoaice nu?

In sfarsit ne-a facut si noua internetul, deci pot reveni in forta.
Azi m-au navalit si rushii.Asta dupa o intarziere de 4 zile.Da, am cam renuntat sa mai sper.

Va urez o zi superba si mai vb mai tarziu.

PUPICI MULTI.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Iulia si eu te si nu, nu am adus zapada, Doamne fereste! Poate vine odata primavara aia, ca m-am saturat de mohoreala asta! Astia anunta de zor ca o sa ploua, sa speram ca anul asta ne iubeste Dumnezeu mai mult si nu ne mai pregateste prapad si jale...

Gogosar, si mie imi place sa ma consider pustoaica la 31 de ani, doar ca uneori ma simt de 1500 de ani si foarte batrana... deh, viata e frumoasa, dar uneori platim pentru asta...

Tabitha, normal ca nu renunti, noroc cu speranta ca asta este cea care ne tine pe toate in picioare in aceasta lupta.

Cu rabdarea eu stau jalnic in perioada asta, sunt super irascibila si ma cert cu toata lumea, ma enerveaza nesimtirea si indolenta oamenilor din jur, toti par a li se cuveni multe chestii, imprumuti bani si-ti faci dusmani pentru ca ai tupeul sa ii ceri inapoi, ai casa ca in gara, toata lumea vine la tine ca la pomul laudat si dupa aia te fura si te lucreaza pe la spate... ce mai, am o perioada de descoperiri legate de "buni prieteni" si sunt foarte bulversata si ma trezesc ca raman fara replici si reactii cand constat ce lepre pot fi oamenii.

Asa ca... poate vine primavara si gasesc si eu putere sa merg mai departe...

Inca ceva, am scris mai devreme rezultatele analizelor mele. Ati vazut ce minunat mi-a iesit chlamydia pozitiv. Analiza am cerut-o eu, nu era pe trimitere, ca si toxoplasmoza. Ma intreb oare de ce doctorita la care am fost ultima oara, daca tot mi-a dat de facut garla de analize, nu mi-a dat de facit TOATE analizele in vederea stabilirii pasilor pentru stimulare? Pentru ca asa sunt oamenii, fara interes pentru altii, cu o atitudine care lasa mult de dorit, superficiali. Persoanele de fata se exclud, bineinteles.

Ma intreb uneori in ce lume imi voi naste copilul...

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

sunt plina de fericire...vreti????da peste la mine...va dau si voua...
nu am nici un motiv...
aaaaa ba da...unul..
sunt fericita ca traiesc...sunt fericita ca iubesc cel mai minunat gras...sunt fericitaaaaaaaa...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Anamadalina: orice padure are uscaciunile ei. Important este sa trecem noi curati prin viata.

Liana: Felicitari!

Mergi la inceput