Aspirante peste 30 ani - cap.7
Raspunsuri - Pagina 10

Liana30 spune:
Ioanatugs bine ai venit
multa bafta!!!!
tin pumniii stransi..stransiii!!!! vei reusiiiii!!!!
la mine nimic nou sub soare
"Nimic nu-i imposibil!"

Ioanatugs spune:
LIANA 30 multumesc mult pentru incurajari! Sper sa ai gura aurita! As fi cea mai fericita femeie de pe fata pamantului!
Bafta la bebelusi la toate fetele!
cu drag Ioana Tugs

Liana30 spune:
m'as bucura tare mult sa fie asa..si sa ne tragi si pe noi dupa tine
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
VIATA e frumoasa cu greutatile ei, merita sa fii fericit chiar daca primesti vreo lovitura, merita sa speri chiar daca peste tine trece o furtuna, merita sa lupti chiar daca nu ai sorti de izbanda, merita sa crezi in fortele tale chiar daca sunt altii mai tari decat tine! Fiecare incercare duce la izbavire, la reusita! Cu cat piscul e mai inalt si urcarea mai grea cu atat reusita si multumirea de sine va fi mai satisfacatoare iar increderea in propriile forte va fi mult mai puternica. Orice floare e mult mai frumoasa si luminoasa dupa trecerea unei furtuni sau a unei ploi. Orice perla care se gaseste in abisul intunecat al marii nu are stralucirea binemeritata pana nu este adusa de valuri pe nisipul tarmului stralucitor. SPERANTA nu moare niciodata!
nu mai scriu pentru cine am pus acest mesaj...stiti voi mai bine
"Nimic nu-i imposibil!"

carmen94 spune:
Ioanatugs iti tin pumnii si ma rog sa fie cu ochisori!
Bun venit! celor noi.si cate un pupic.
Tabitha, cum sa renunti?!?!?!?nu se poate!!!!pentru ca stiu sigur ca nu esti tipul de om care se da usor batut.
ma rog in continuare pentru voi toate,dar nu disperati!!! nu am disperat eu(nu va spun de cand.....ca sa nu va sperii )asa ca!!!mobilizare!!!!
elise multa bafta! o sa fie bine!
si acum o chestie care mie mi-a dat mai multa speranta.zilele trecute am fost in vizita la o fosta colega de servici,iar acolo am intalnit o cunostinta de a colegei.eeeeeeeeeeeeeeee, si cum unde sunt femei e si barfa ne-am pus noi pe rumegat si discutat diferite subiecte.si uite asa am aflat ca tipa respectiva s-a chinuit vreo 18 ani prin tratamente si in tara si in strainatate pana cand s-a saturat si ea si a zis:,,gata! nu mai vreau ,nu mai suport!daca e sa fie e ok,daca nu....am sa vad ce fac,,a renuntat la tratament si la un an de la intreruperea tratamentului...........surpriza!....constata ca e insarcinata,iar acum la 41 de ani are o frumusete de fata!
deci!................se poate!
va pupic pe toate si mai mult optimism
carmen

Moniland spune:
Ioanatugs, tin si eu pumnii. Cele doua saptamani par intr-adevar lungi, dar pot trece intr-un mod placut daca gandesti optimist. Mult noroc!!!
Monica

asi spune:
quote:
Originally posted by oana2000
asi,
spune-mi te rog si mie cum e cu testele de ovulatie.
si eu am facut chestia cu temperatura timp de 3 luni dar nu prea m-am convins...
mersi !
Le cumperi de la farmecie(eu zic sa iei 2 cutii la inceput) si le faci exact asa cum scrie in prospect.
Succes!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

IULIABRAILA spune:
pe aici
cu toata lumea de acasa, naspa starea, da...parca reusesc sa ies
iote aci :
cam sfioasa incercarea, nu? pe toate fetele, si noi si vechi, si mai bine va gaseam pe toate la alea cu asteptatu la noua luni.
hai ca's p'aci nu mai fug.
IULIA

Ioanatugs spune:
la toate fetele sa fie !
LIANA 30 - Intr-adevar "VIATA E FRUMOASA!" mi-a placut mult ce-ai scris, mi-a dat aripi! Asa ar trebui sa gandim toate! Daca o fi sa fie stai linistita ca o sa trag piciorul adanc de tot sa va iau pe toate. Dar deoacamdata astept cumintica in locul meu.
CARMEN 94 - Multumesc mult pentru incurajari! SPER !!!
MONILAND - Ai dreptate trebuie sa fiu optimista ! Voi fi!
IULIABRAILA - Merci pentru pupici. Sa stii ca si eu sunt din Braila, dar locuiesc in Bucuresti de 10 ani. Mi-e dor de Braila! Eu vin acasa din an in Paste cum se spune.
OANA 2000 sa stii ca sunt bune testele de fertilitate, dar cea mai buna metoda dupa cum spune dr. mea este glera din zilele ovulatiei. O altfel de scurgere mai gelatinoasa si transparenta in zilele acelea. Asta pentru tine acasa, sau egografiifle vaginale incepand cu ziua a 9 a pina in ziua cand foliculul ajunge la maturitate la un cabinet sau spital. Daca vrei mai multe amanunte si pot sa te ajut nu ezita sa ma intrebi.
Despre mine ce pot sa va spun a trecut doar o zi de la inseminare si astept.
PUPICI SI BEBELUSI LA TOATE FETELE!
Cu drag Ioana Tugs
ioana

Liana30 spune:
IILIA mai lipseste urarea ta pe ziua respectiva si e totul ok..mie imi lipseste tare mult...
"Nimic nu-i imposibil!"