Aspirante peste 30 ani - cap.7
Raspunsuri - Pagina 15

IULIABRAILA spune:
si apropo, am fost cu vara-mea( care a nascut anu trecut, fata are 41 ani, bb rezultat dupa 2 FIV nereusite, cu stimulare de 5 ani si monitorizare,bb reusit cu IA dupa asta) la doctor, si ce crezi?
cucoana(zice doctoru) matale ce iei de te-ai stimulat asa? ca io nu am reusit sa iti produc 25 foliculi pe un ovar si 17 pe al doilea cu dezvoltare super, never. apuca-te tanti(tot doctoru zise) de al doilea ca nu te mai opresti acusa.
consideri ca misteru este prima reusita?
ca m-apuca nervii de mor
IULIA

Liana30 spune:
fatoooooo pentru ca tu nu stii povestea mea ..iata ca ma repet ..pe scurt ca nu vreau sa plictisesc...
iataaaaa..
io 2 sarc pierdute una 3 juma..una 5 juma..da?????nu intru in detalii ca te fac sa plangi si nu vreu...
apoi am intrat in al 12'lea an de cand tot incerc..da?????
am 2 perechi de fini..
..prima pereche are o fetitza minunata de cateva luni..si urmeaza sa o botez de Floriii
..a doua pereche are 2 baieti..unul mai maricel iar al 2 lea de cateva luni pe care il voi boteza cred ca prin iunie..nu stiu sigur.inca nu au stabilit..
am o gramada de prietene care au copii micuti ...iar altele care sunt gravidutze...sora mea are 2 copii minunati...
mai am o vecina pe care o vad zilnic si mai are putin si va naste...
sunt solicitata de fiecare data cand naste cate o prietena sau cunostinta ..mai ales rude...si ma duc cu cea mai mare placere..e minunat sa vezi ,,,sa tii..si sa simti in brate chiar daca nu'i al tau...io una simt ca am facut ceva maret de cate ori particip la cate o nastere...si crede'ma pe cuvant ca au fost o gramada...le'am vazut in direct
mai nou am cunoscut o tipa care este in luna a6a si era atat de disperata ca nu a gasit mosi ...si m'am oferit io...deci peste cateva luni voi participa din nou in direct la viitorul nepotel
mai vreiiii????????mai am o gramada!!!!
si ma vezi cum sunt??????SUPER OPTIMISTA!!!!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
hai ca va deschisai un nou capitol..
aci...http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71991
Cu mult noroc!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

IULIABRAILA spune:
si io ma 3 perechi de fini si toti cu cite 2 copii, pe care i-am botezat.
si toate da toate prietenele mele au facut in ultimii ani cite unu sau chiar doi copii. sint maritata de 15 ani. asa ca...nu iti suneaza la fel ?
si tricotez pt toti copii bb pe care ii intilnesc, la prieteni la cunostiinte, la tine ...asa de amoru artei. si imi ies niste chestii...
abia astept sa ai bb, sa iti fac si tie ceva.
si zici sa nu incerc,a ?
nu m-a luat disperarea, m-a luat chiar frica. citeodata ma gindesc la barbatu-meu, care saracu nu mi-a zis niciodata hai sa facem, m-a asteptat pe mine sa zic si uite unde am ajuns. ma gindesc ca daca...ete sint la ora de timpenii acusa. nu, am incredere in al meu(slabutu, na) am avut azi o zi super, obositoare da super, am fost veseli, am ris, am...asa cum mi-ai zis tu de ieri. DA-I GREU.
te pup, IULIA(merci ca stai p'acilea)

carmen94 spune:
salutare!salutare!
ce de fete pe aici!!! care mai optimiste!care mai pesimiste!
faza e ca si pe mine ma apuca cate odata de vine sa ma impusc.mai ales in perioada asta.
cand sunt super-mega-extra fericita ca mai e putin si imi iau zborul la mustacica al meu.....
cand sunt super-mega-extra deprimata ca nu mai trece timpul asta mai repede!parca s-a oprit in loc!
Liana ce bine daca m-as molipsi si eu putin de la tine!
IULIA
carmen

Elise spune:
Liana, cre' ca trebuie sa ne zici si noua secretu'.
Eu cind scot capu' din butoiul cu melancolie, cind pic la loc.
Si n-am decit vreo 3 ani de cind incerc - daca mai dureaza cred ca va scriu de la ospiciu, daca or avea aia internet acolo....
Nu sint eu prea dusa la biserica oricum, da' daca pina acum n-am omorit pe nimeni, nu cred ca mai rezist mult.
Incep sa am impulsul asta, cind face cineva o gafa legata de bb simt cum imi ies cresc unghiile brusc.... si se transforma in gheare.
Cred ca dovada vie e barbatu-meu, care se indoapa acum de bunavoie cu 30 de feluri de pastile pe zi, altfel ..... din devin
.
Serios, nu ma mai tin "curelele" prea mult.
tu cum de esti asa optimista?
Elise

Elise spune:
daca eu tot pe asta l-am vazut....
ti-am zis ca am "neste" probleme cu butoiul, nu?
Elise