Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
valen spune:
Buna fetelor!V-am citit asa printre randuri si m-am gandit sa va mai scriu 2 cuvinte; noi azi noapte am dat o petrecere cu bebelusi si nu am ajuns inca acasa-cred ca v-am plictisit cu istorioarele despre Sarah si Anya Ioana, poate totusi reusesti sa ajungi.Simo, va pupam dulce si ai grija de ginerelul nostru.LiaMia, pupici.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
codruta_grg spune:
Am deschis albumul de 7 luni si am pus poza.
Dar pentru altceva am intrat sa va spun:
sa ne vedeti aici
iar aici e rezultatul
Iar la noi in albumul de 7 luni puteti sa ne mai vizionati cateva poze.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
LiaMia spune:
ioana, biumil, hotarati-va. si mie mi-a dat dr.calapod ca(5ml/zi)+vita c(2.5ml/zi)+fe(5pic/zi), dar pediatra lui mi-a dat doar ca(5ml/zi)+fe(5pic/zi), fara vita c. de-aia am solicitat info. sa vad ce recomandari au facut alti medici.oricum, retetele sunt individualizate cf fiecare bebel, cred eu...
anya, exista o explicatie stiintifica pentru care ca se da in combinatie cu vita c? merci de raspuns!
valen, pupici si de la noi! sa speram in vreme buna, sa ne putem plimbari prin parc!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
RalucaCostiurin spune:
LiaMia, n-are nimic Ca cu vit C si din cate stiu, Pharco n-are alte vitamine, deci poti sa-i dai linistita.
Eu nu m-am impacat cu Ca sirop, nici Pharco nici Natural, din pricina ca e totusi prea mult zahar si-i dai destul de mult, 10 ml (eu ca eu, dar nici Radu, care facea kk cam imprastiat).
A reaparut Ca gluconic, asa ca am facut provizii, dupa bunul obicei romanesc.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
RalucaCostiurin spune:
Ca nu e legat decat de vit D3 care il ajuta sa se fixeze. Vit D se da in principiu la toti copiii din Ro, ca profilaxie a rahitismului, din pricina particularitatilor climei (adica nu e f mult soare in tara, care sa ajute la sinteza naturala), de aceea doza recomandata cica de Vigantol e 3 pic/ iarna si 2/vara. De la bb la bb se schimba datele problemei, adica daca se intrevad probleme de rahitism, se da si Ca si D mai mult; vit C e pentru cresterea imunitatii si se da mai ales in sezonul rece, sa previi raceli si alte alea. Fe se da de la 6 luni parca, pt ca Bb are necesar mai mare care nu mai e acoperit din lapte.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
valen spune:
LiaMia - sunt Alina - din motive de lene nu m-am mai logat cu nick-ul meu. Administrarea de fier pt profilaxia anemiei la sugar se incepe din luna a 6-a si dureaza de obicei pana la 1 an, doza fiind de 1mg/kg. Pentru absorbtia eficienta a acestuia la nivel intestinal, de obicei se asociaza cu vitamina C (deci vit C nu are legatura cu adm. de Ca). Se poate da in acelasi timp si calciu, desi fierul inhiba partial absorbtia acestuia. Cu toate astea, este frecvent recomandata asocierea Ca + Fe + vit. C. In speranta ca nu te-am zapacit prea tare, sper ca te-am lamurit putin. Daca mai ai intrebari, te astept.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
codruta_grg spune:
Eu am intrerupt Fierul cand i-am dat Ca.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
dana_lucia spune:
Buna tuturor si multumim frumos celor care nu au uitat ca azi facem si noi 7 lunite!
Uram la rindu-ne "La multi ani!" si pentru bebelusii colegi de listuta care mai completeaza azi o lunita si la cit mai multe!
O duminica placuta si toate cele bune,
Dana Lucia si Alberto
mysweetest spune:
'neatza,
mama da' ce ati mai scris .
Alinam inca o data La multi ani!
Bine ai venit Ioana55!
LiaMia Alexandru tine bibe de mult..cred ca de pe la 3 luni iar acum il las cu bibe cu ceai in manuta lui deseori ca ma plictisesc, iar cand nu vrea sa pape fiindca nu ii e foame imi impinge lingurita sau mana si nu ma lasa sa ajung la gura lui ..e plin de personalitate.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
LiaMia spune:
RalucaCostiurin, merci de info cu ca gluconic. am sa revin la el de indata ce termin sticla de la pharco. mentiune: ii dau calciu 5ml/zi (nu cumulez retele dr.calapod cu a pediatrei lui, ci doar le compar
anya, merci. explicatiile tale m-au ajutat sa trag o concluzie cu privire la administrarea celor trei inculpate .
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)