Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna frumoaselor

La multi ani Alberto pentru cele 7 lunite, Luca, Matei-Calin si David pentru jumatate de anisor si Robert pentru cele 5 luni!!! O zi de baieti, ce sa mai ...
Irina81, acum am citit de patania cu degetul , naspa, recuperare rapida iti doresc.
Alina, mama Anyei, ce frumos se joaca fetele. Super! Ce mi-as fi dorit si eu sa am o prietena cu copil pe-aproape de al meu, dar din pacate prietenele mele nu au copii si nici perspective in sensul asta nu prea sunt acum.
Ioana55, bine ai venit! Mai scrie mesaje sa scapi de moderare. Si da-ne toate datele sa te trecem pe listuta.
Ina si Codru, si eu aveam pat babycare cu dimensiunile alea naspa, acum e pe post de tarc. Cei de la care am luat patul si salteaua mi-au zis ca a luat multa lume de la ei saltea si ca au taiat o bucata, ca sa incapa pe lungime. Cica e usor de taiat. Asta daca nu gasiti direct pe dimensiunile respective. La mothercare se poate face si comanda pt. dimensiuni speciale, ca intrebasem eu la un moment dat, dar nu stiu cat dureaza.
Vera, incearca sa schimbi patul. Nu are garantie? ce porcarie...

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna dimineata din nou!

caut si eu un patuzt de lemn, basic, basic pe care sa il pot baitzui eventual pt la munte...pe internet am gasit cam scumpele...pe unde ati mai vazut? merci merci

de dimineata am citit un capitol de la odisee...hi hi...eu nu va citeam pe atunci, dar m-am distrat oricum...eu acu fix un an am facut a doua echo, de confirmare si a gasit Dr. ca aveam hematom... la prima imi spusese o proasta ca ar parea o sarcina, dar sa vedem, bla bla...avea pici 7,7 mm

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

LiaMia, parca filola de vit C era de 5 ml si Ca ii dadeam 10 ml (5 dimi si 5 dupamasa)
Acuma ii dau 3 pic de vigantol si 3 de Fe.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor. Incredibil, tastarnitza ca la noi la nimenea. La multi ani tuturor sarbatoritilor! Si pentru Alina si sotul lui Ege!

Ioana55, bine ai venit! Da-ne datele printesei, daca vrei sa apareti in listuta de pe prima pagina.
Irina81, pup degetul sa treaca mai repede.
Ruxandra, n-am bagat de seama ca pe unele borcanase scrie bio si pe altele nu.
Marlena, daca nu scria mare Nutricia pe borcanas eu nu am vazut. Nici macar nu-mi amintesc sa fi vazut borcanase bebelac; pe linga Hipp si Nestle pe care le cumpar am vazut doar Ulker, dar la dioptriile mele plus Roza ... .
Dana Lucia, o sa incerc sa ma uit. Nu stiu cit vreti sa stati in tara, dar recomandarea mea e sa pui o cutie cu borcanasele preferate ale lui Alberto in portbagaj. Petrecere frumoasa azi!
nanadana, ce bunatati stii sa faci.
Vera, imi pare rau de tzeapa.
LiaMia, toate care am mers la dr. calapod dam calciu si vit. C si fier.

Mi-a facut soacra legume cu pui si le-am pus in borcanashe la congelator. Asa ca saptamina asta avem fructe din magazin si legume de casa. Marti ma duc la alt interviu acilea in tara. Eu nu vreau sa-mi schimb job-ul, dar daca oamenii insista ca e bine sa ne cunoastem, nu pot sa-i refuz. Cred ca economia americanilor o duce mai bine, de unde si toate ofertele astea peste noapte.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

La multi ani Alberto, Luca, Matei-Calin,David, Robert !!!!!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ah, si sa nu uit: nu ma ofer sa ma ocup de organizarea intilnirii de simbata - e posibil sa nu vin.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana , gresit..noi dam doar calciu...daca aveti ceva intrebari pt ea, noi mergem joi...

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata fetelor

La multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita sa cresteti mari si frumosi

Antonela ,Tonnia va multumim ca ne-ati admirat

Si acuma pt fetel care vor reteta de savarina am luat_o de pe forum,este usor de facut si rapid
Savarine blatul: 2 oua, 2linguri de zahar tos ,2linguri de pesmet,1/2praf de copt
siropul:1/2cana apa,2lingur zahar tos,rom
decor:dulceata de cirese
galbenusul se freaca cu zaharul se adauga pesmetul si praful de copt,se bat albusurile spuma si la sfirsit se pune un praf de sare sa se lege mai bine ,se combina albusul cu galbenusurile se amesteca,se ung formele cu unt si tapetate cu faina ,se introduce compozitia inauntru si se pune in cuptor (eu le_am pus la 180°),cind sint gata se scot se lasa sa se raceasca se taie capacul si se insiropeaza cu siropul(apa+zahar+rom) dupa care se pune frisca(eu am luat frisca la tub)se pune capacul la loc se face un mot de frisca deasupra si se pune o cireasa deasupra ;se da la rece si gata pofta buna
la mine nu au mai avut timp sa stea la rece ca le_am papat imediat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Bunna dimineata!
Am aparut si eu azi, ca ieri, masina de gunoi, foaaaaaarte inalta, mi-a rupt cablul de internet. Aseara l-am catzarat pe al meu sot in copaci sa-l puna la loc.(stam la parter, si cablul comun cu soacra din blocul vecin ) Tarzan era, ce mai....ar mai fi amanat el operatiunea pana azi, dar i-am explicat ca eu nu stau fara voi
Ioana, borcanashele cu legume sunt BIO, cele de fructe nu sunt bio. Asta am constatat eu. Pe cele de legume se specifica, pe fructe nu. Am luat si eu unul de morcov + cartof, dar inca nu i-am dat. Am luat doar unul, sa vad daca ii plac. Ieri a papat un castronel plin de mar ras + suc de para + 2 lingurite cereale. Nu mi-a venit sa cred ca a golit tot castronelul + 100 ml lapte dupa. Piureul l-am facut din 2 mere mijlocii, de la tzarani, evident. Eu nu iau din alea babane.
Tonnia, para am dat-o tot pe razatoarea de sticla si am stors sucul in tifon. Ieri am pus doar 2 lingurite, ca e prima data para.
Frumoase savarine! Vrem reteta!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

"La multi ani!" copilasilor sarbatoriti azi!

"La multi ani!" Alina din Galati!

Altceva mi-e lene sa scriu,hai totusi sa va urez duminica placuta!

Mergi la inceput