Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
dani_flor spune:
Christinaaaaaaa-m, unde esti?? Ce face Matei?
Codruta, cind ti-am vazut si eu noua semnatura tot la asta m-am gindit, ca Petra e domnisoara mare, nu mai e de scutece . Dar recunosc ca e haios foc icon-ul.
Hai ca o iau si eu spre nani, va pe toate, va doresc o duminica faina
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
dani_flor spune:
hehehehe Anya, hai ca nu buhuiesc singura
sper si eu ca altfel m-as urca pe pereti ca ma gindesc ca e cu 2 viteze ori nika ori grav de tot ...
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
Anya20 spune:
Dani - nici tu n-ai somn?
Eu cred c-o sa merg la culcare, ca acu' se trezeste buburuza si cere de mancare.
Noapte buna!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Tonnia spune:
Daca vreau sa-i adug azi para in mar, cum fac cu para, tot pe razatoarea de sticla sau la blender?
Unde ati vazut voi poza Ilincai cu bascuta rosie? Am cautat-o 5 minute!
Nanadana, e super Antoine al tau!
marinela79 spune:
aM INTRAT SI EU UN PIC SA CITESC CA BARBATII DORM.
Am vazut pozele cu mucenici, Miflore vreau reteta ca la noi se fac din aluat de cozonac si in forma de 8, unsi cu iere si nuca, mac sau susan.Astia, ai tai cred ca au fost super.
Ilinca, esti o dulce, se vede ca-ti place aparatul, dar si el te place.Pupici multi.
Ioana55 bine ai venit si spune-ne mai multe despre printesa ta.
Tonia, eu para i-o fac tot pe razatoarea de sticla si sa stii ca este laxativa .
Anya, ce fain ca poti sa o si alaptezi pe Sarah.Cred ca sunt tare cumiti daca puteti sa va descurcati asa, sa aveti grija de amandoua.Super fain ca va intelegeti si va ajutati.
Irina81,sper ca va fi bine si nu o sa ramai cu urmari neplacute.Tare dureros cred ca este, nici nu vreau sa-mi imaginez, si ai grija pe viitor.
Dana_ch, si portocala si para sunt laxative, incearca tot ce crezi ca e necesar.Iaris e constipat tot timpul.Noua ne-a dat Debridad, dar nu pot sa i-l dau ca-l scuipa ca are gust de portocala, cred ca o sa-l pun in mar la ora 10
vera, naspa faza cu patul.Eu zic ca merita sa incerci sa-l schimbi.In fond, banii tai nu stau pe garduri si nu e vina nimanui ca e calitatea proasta.Eu nu sunt foarte rea de gura, dar la faze de genul asta, intorc muntii si tot scap de jafuri, am avut si noi probleme si am pus diferenta pt un lucru mai bun.
Nanadana, vrem si noi reteta de savarine.
Acum va las ca se trezesc ai mei si ne continuam lancezeala de week-end impreuna.E asa de bine sa fim cu totii acasa.Dar la pranz trebuie sa iesim, se implineste un an de cand am nasit primii fini si suntem invitati la ei.Oare ce sa le luam?Poate imi dati niste idei, please.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
BiuMil spune:
Anya, merci mult . vad ca azi dimineata a facut un mic "carnacior", ceea ce inseamna ca s-a vorbit cu Lucas al Danei. asa pentru viitor...exista supozitoare speciale pt copii? sau se folosesc cele normale...injumatatite?
Bianca si bb Milan
maddy77 spune:
Neata fetele,
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Am intrat un pic ca e bebe cuminte si pot sa mai citesc si eu din urma,ca am restante..
A inceput sa pape mai bine a ajuns intr-o zi si la 800,si asta de cand ii dau vitamine si-i mai pun in fiecare biberon o lingurita de cereale,asa zicea dr ca sa-i mai schimbe gustul la lapte.Sper sa nu se ingrase prea tare.Cel mai bine manaca cand doarme ajunge si la 200 ml..cand e treaza are chef de joaca cu laptele in gurita.
Noi tot la suc de morcov suntem,a inceput sa-i placa,dar pe langa lingurita isi baga si mana in gurita si apoi isi sterge degetele de pantaloni si petele de suc nu ies decat cu clor!!
Azi o sa-i adaug si mar sper sa-i placa.
Aseara s-a trezit pe la 1 si nu vroia sa adoarma,.cred ca presimtea ca vine tat'su din delegatie,care a ajuns pe la 2.Asa ca s-au jucat pana la 3 jum.Am crezut ca n-o sa-l recunoasca dupa o sapt dar cand l-a vazut dadea din maini si din picioruse si maaama ce chiuia!!.
I-a luat tati multe hainute de la C&A si H&M,o gramada de bani dar ce nu face tati pentru fata lui, asa ca azi nu ne plictisim ca avem de probat.
Irina ,imi pare rau de deget,aper sa-ti treaca cat mai repede!
Catush,felicitari pentru rasuceala si pentru fata vorbareata.
Noi cu intorsul nu prea,are tentative dar mai greu cu manuta.Azi o sa-ti trimit mail.Imi pare rau ca nu poti veni la intalneala.Maine fac fetele 5 luni!!!Ce mari s-au facut!Cand incepeti diversificarea?
Ioana55,bun venit!!
Anto,am vazut si eu poze cu Victoras,e tare scump!
ma duc sa fac suculetul!
codruta_grg spune:
LiaMia eu i-am dat vitamina C cand i-am dat si Ca Pharco (10 zile).
Ina si eu caut salteluta de dimensiunea aia, eu am pat de la Baby Care. Astept tragul la Cluj. Sper sa gasesc, ca apoi imi va parea rau ca nu mi-ati luat voi de la Bucuresti.
Vreau sa va zic ca ne-am mutat inapoi casa deci nu voi mai avea atata timp sa stau pe net, ca trebuie sa rearanjez lucrurile prin casa. Cam frig, dar sper ca se va face cald. Nu mai investim nimik in acest apartament, mai bine il vindem si luam altul.
V-am citit....
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
LiaMia spune:
'neata!
vad ca ati mai bantuit azi-noapte...
nanadana, felicitari pt savarine! retetaaaaaa, please!!!!
imi raspunde si mie cineva legat de calciul pharco (5 ml/zi, 10 zile/luna)? se mai da si vitamina c odata cu el sau nu?
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)