Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

S-a constipat copilul,ce pot sa-i fac?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Scuze Buna seara,

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragelor,

Irina, Nanadana, Ina si Cristell, multumim de aprecieri, .

Ina, este mortala Ilinca cu bascuta ei si chiar pozeaza la camera, super.

Nanadana, savarinele arata f bine, ne dai si reteta? Antoine e un scump.

Dana_ch, depinde cat e de constipat. Cica ar functiona ceaiul de musetel sau supozitoarele cu glicerina pt bebei.

Iar am uitat ce vroiam sa mai spun asa ca va las acum, ma duc sa vedem Hitch, am inchiriat DVD-ul.

Pupici, somn usor,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Dana_ch - supozitor cu glicerina,dute-vino cu termometrul in fundulet sau Biotics praf dizolvat in lapte 1/2 plic la masa de dimineata....Dar cel mai bine e sa-l suni pe dr. daca se poate...

Fetelor nu pot sa vin si eu la restaurant,nici la BBYEXPO nu cred ca ajung pt ca nu are cine sa stea cu bebe....Mama este de garda..

In legatura cu rasucelile si vorbitul...Briana s-a intors prima oara pe burta pe 7martie,dar nu poate sa se rostogoleasca inapoi....se chinuie,munceste si transpira De vorbit ...vorbeste toata ziua,rade in hohote si e zambareata, cred ca atunci cand am conceput-o radeam

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Am gresit nu trebuia sa-i dau click,vroiam sa mai zic ca mi-e somn ca aseara am sat pana la 1 noaptea pe net si la telefon cu pritena mea din state ....
Ma duc sa dorm
Va pup
Maddy - astept mailul tau cu nr de tel,daca e frumos sper sa ne vedem in Moghioros

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara, dragalaselor,
Uite asa sta omul - pardon, omoaica - 3 ore sa recupereze saptamana pe forum!! dar zau ca nu mi-a ars sa-mi var nasul saptamana asta din motive de belele in la belle famille - a sotului, si cum sunt fata constiincioasa (nu ca altii hihi)am citit din scoarta in scoarta (acum, nu c-as fi retinut cine stie ce...)
vesti n-am cine stie ce, n-am inceput diversificarea dar ne pregatim; copilul meu a invatat in fine ca din stand in maini pe burta se poate tranti pe spate si aplica asta cu chiote; e foarte satisfacut daca-l tin in popou si scaneaza tot in jur.
azi a venit o potentiala tante bona, recomandata de o fosta colega de liceu doctorita care o are ca bona pe sora (sau cumnata) acesteia si mi-a zis ca si aceasta e sanatoasa; pare de treaba, e priceputa - a crescut nepotul in Spania plus vreo doi pe aici, s-a placut cu Radu dar mai ramane sa cugete daca se va intelege cu Simba cateloiul si sa ne si zica ce si cat. mi s-a parut ok, mai are chestii de educat dar e mare lucru ca nu i s-a pus curmezis lui barbata-meu.... sa vedem ce iese...
Irina, nashpa cu degetul. Se recupereaza? Adica n-ai taiat nervi, oase sau alte alea?
Ruxandra, cu placere pt pont. babycomfortii au chestii pt piata austriaca parca, si eu am luat patul de acolo si sunt ff multumita si de pat, si de saltea, care nu s-a lasat nici un dram
Jadi, just in case, am gasit postul lui Carmi si-l citez "Ina, in jumatate de cana cu ceai de musetel se pun trei lingurite cu zahar, se amesteca bine pana se topeste zaharul si se introduc cateva picaturi in fiecare nara a bblusului. Astepti un minut si tragi cu pompita. Mucisorii se dizolva foarte bine si bb nu face urat, ca la apa sarata. La noi functioneaza foarte bine. Sursa: o revista pt. mama si bebici de aici"
Ca a sangerat nu-i grav, e iritata mucoasa lui Vlad - ceea ce-i normal de la ser si de la bete. M-am speriat si eu acum ceva vreme si am vorbit cu doctorita, care m-a linistit. Ea a zis sa-i dau cu putina vitamina A (parca) - eu neavand si tot uitand sa iau, n-am facut-o, dar s-a rezolvat de la sine. Acum, drept sa zic, la cat e de zbuciumat fi-miu la capitolul curatat nas, e posibil si sa il fi zgariat cu tubul ala de la spray.....
Abia astept sa ne vedem!!
Noapte buna.
PS si chiar am facut mucenici si d-aia si d-aia, ca sunt gamana prin definitie...

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara mai de cu noapte,

LA MULTI ANI sarbatoritilor de pe 11: Alex si Monica Maria precum si celor de pe 12:
Alberto Emiliano, Luca Andrei, Matei-Calin, David si Robert .
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Anya, merci mult. Nu am vazut sa aibe si alte manifestari in afara de respiratia asta neregulata. Cind apar ... pai tot timpul, practic pot sa zic ca asa respira ea . De puls nu stiu, ca nu l-am masurat ... In ce sens 'poate sa nu fie nimic', exista copii care respira asa neregulat... si totul e ok?
Scuuuuze de atitea pisari la cap, o sa o intreb eu si pe dr. asta a mea, dar deja ma stie de mama nebuna de la Ioana ...

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

mifloriciko am vazut mucenicii!!! Ce scumpica Ana, a papat si ea?
nanadana, asa e cu soacrele, de aia ziceam asa... numai cind e musai, un gram. Buuuune raaaaau savarinele.
Anto, dragalas foc Victor, are ochi foarte frumosi, seamana cu mami.

Mergi la inceput

Fetelor, se pare ca buhuiesc de una singura....
Am dormit astazi TREI ore de la 6 la 9 si acuma bintui netul. Evident ca am facut copilului baie dupa 9 ca sotzul a fost dragutz si nu m-a trezit
Mariutza vad ca nu mai tuseste asa mult, a rarit ritmul, da Doamne sa il rareasca de tot.

irina81, . Offff ce nashpa! Multa sanatate!!.
ioana55, bine ai venit!
Vera, incearca totusi sa il schimbi! De multe ori daca te duci cu gura mare pe ei, cedeaza...
Ina suuuuper dulcica Ilinka cu bascutza. Poti deja sa o inscriila scoala de foto modele

Dana_ch, in plus fata de ce zice catush, mai ziceau fetele pe aici ceai de musetel, eu mai stiu ca merge si putina apa caldutza inainte de masa(daca nu e diversificat), suc de mere mai multicel daca e diversificat, scuuuze ca nu am retinut daca papa si altceva in afara de lapte. Dar ce zic eu merge daca e de regula constipat, daca e o chestie momentana, io' zic ca supozitorul e sfint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Iata la ce ore "turbate" apuc si eu sa scriu.

BiuMil - daca kk nu are mucozitati, nu este apos,, iar copilul nu pare a fi deranjat de situatie (nu plange, nu varsa, nu are febra, nu are brusc un nr. de scaune crescut pe zi), nu e nici o problema.
Daca ii dai si san se poate modifica aspectul scaunului si in functie de ce mananci tu.

Simo74 - nu stiu cum am reusit s-o pacalesc pe nora astazi sa pape de la mine, ca in ultimul timp a cam facut fitze (deh, s-a marit de-acum, are si un pretendent, n-o mai pacalesti asa usor ).

Dani - cred ca nu e nimic grav din cate spui, dar e bine sa vada si dr. ei. E greu de spus ceva numai pe descriere.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput