Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Chiar nu ne felicita nimeni pentru asa un evenimet important????????????????????????????

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

dana_lucia, la multi ani lui alberto! sa creasca mare si sa fiti fericiti cu totii!

codruta, felicitari mama draga! ce evolutie! cunosc pe cineva de 1 an si 5 luni si nu stie ce e aia olita! dar ce-ti veni de ai incercat asa devreme? rezultatul e de nota 10!

mysweetest, felicitari pentru personalitate! la cat mai multe achizitii rapide!

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Noi am umblat creanga pe vremea asta... Cu matusica motorizata care vrea sa ne bage in amway...

Codruta felicitari pentru asa eveniment important cu un rezultat pe masura...

Bb doarme dus ca e satul de produse amway asa ca eu citesc repede si ma duc sa asist sotul la clatite (a se citi: el face, eu basculez ).

La multi ani Alberto pt 7 lunite si tuturor bbilor care isi serbeaza inca o lunita .

Duminica placuta in continuare!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Codruta, felicitari pt. carnaciorul de Plescoi facut in locul destinat: Petra e prima mereu, ! Bunica mea zicea ca m-a pus pe olita pe la 7 luni si eu credeam ca nu mai stie ea saraca, dar uite ca stie f. bine.
Lia, uite ca asta cu Ca si Fe care se bat cap in cap mi-a iesit din minte! ca si mie mi-a zis dr sa iau Ca dimi si Fe seara ca se impiedica absorbtia.... Hehehe, uite ca nu-mi trecuse prin cap ce poti cumula retetele, dar e si asta o idee!!! Radu chiar trb sa ia 10ml de Pharco / 5 de gluconic din pricina de start prost la Ca din nastere. I s-a mai inchis fontanela, sunt curioasa cand om ajunge la control daca a ajuns in fine in norme....

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

raluca, , bafta cu fontanelele. la noi au fost cam inchise la nastere, dar acum e in grafic.

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Codrutza, multe, multe felicitari!! Deosebit evenimentul, intr-adevar.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Codruta felicitari pentru eveniment..cred ca ii cumpar si eu lui Alexandru o olita ca vad ca sta bine Petra in ea..poate o folosesc deocamdata ca sa stea si el mai bine in fundulet ..adica pe post de sprijin. Eu nu sunt sigura ca voi incepe sa il pun d ela 7 luni pe olita fiindca nu stiu cand face kk.

Voi cat timp le dati Ca..10 zile pe luna sau toata luna?

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Marlena, 10 zile/ luna

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Chiar asa, borcanasele de fructe nu sunt Bio, m-am dus sa ma uit...Ce faza!

Codruta, felicitari!

I-am dat para din borcanas amestecata cu mar, parca a mers mai bine.
cam ce cantitate de piure de fructe trebuie sa manance? Cam cat lapte manca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Wow! felicitari, mai Petra! Domnisorica mare, ce sa mai...
Ieri au fost ai mei in cora la shopping si chiar am pus-o pe mama sa se uite cu atentie la borcanelele alea si la fel mi-a zis, ca cele de fructe nu au "bio" pe cand cele de legume au. Asa s-a lamurit misterul .

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput