Mamici de martie-aprilie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Mai Danutza,tu faci misto de mine?Unde ai trimis tu pozele?Cumva pe .com?Traiasca Horia Cioflan!

Fetelor a nascut MP!Un bucata baietel,pe nume MATEI,la ora 14.50,3600!Sunt bine amandoi!Mai multe detalii nu am pentru moment!
Matei bine ai venit pe lume!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Felicitari Monica, bine ai venit Matei, sa aduci numai fericire si bucurii, sa fii sanatos si norocos !

Dananita, super nastere, pai toate vrem sa nastem asa repede.Pupa-l pe baietelul "neascultator"

Mari 36++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ANAIRDA, SINCERE CONDOLEANTE!!!

IMI PARE NESPUS DE RAU SI NU-MI VINE SA CRED CE VI S-A INTAMPLAT!!!
MA ROG PT. TINE SI SOTUL TAU SA TRECETI PESTE ACEASTA TRAGEDIE SI DUMNEZEU SA ODIHNEASCA SI SA VEGHEZE INGERASUL TAU ACOLO IN CERURI!!!

ALINA SI BB 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

MP FELICITARI PENTRU BAIETEL!!Ce bebe grasunel ascundeai tu in burtica aia micutza!Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos!Te asteptam cu poze cu bebelushul!!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

MP felicitari ptr bebe Matei! Grasunelul! In sfarsit s-a incheiat asteptarea lui Vladut! Ce fericit trebuie sa fie el!
Multa sanatate si refacere rapida!

In sfarsit o veste buna!

Danama bucur mult ptr tine! Ai avut parte de o nastere super!
Pana ti-ai dat seama ce se intampla cu tine ai si nascut! Bebe e super tare daca si-a facut debutul cu un kk si un pipi pe nenea dr. Putea sa traga un bilet la loto nenea dr.

Andreea G iar esti deranjata...si eu am fost vineri...am mancat banane si pana luni s-a rezolvat...mi-am facut si gris cu lapte!
Sper sa iti treaca repede!

Pupici,
37+

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

FELICITARI MP PT. BEBE MATEI !!!

Fetelor , si eu am inceput sa intru in panica...
Am avut un week-end de kk, dupa ce ca toata sapt. trecuta am umblat, am facut ultimele cumparaturi (har Domnului, macar grija asta nu o mai am pe cap), am aranjat camera, totul e pregatit... Sambata si duminica am fost mai mult moarta decat vie, am racit ca dreaq, nu stiu cum am reusit performanta, in orice caz m-am simtit ca porcu', am avut dureri ingrozitoare de cap, in fine, ieri imi revenisem deja. Toate bune si frumoase, ieri am stat cuminte, ceai in continuare la greu, somn cat cuprinde, stat in casa... Azi dimineatza la 4 suna tel.: o prietena buna de-a mea, sa vin urgent ca i s-a rupt apa ( e insarcinata si ea, 40 sapt. deja), mai are un copil de 3 ani jumate, iar sotul ei e in Italia pana joi! Eu idem, singura acasa pana joi sau vineri. La 4,30 eram deja la ea, a mai stat un pic si a plecat la spital. Parintii si socrii ei nu sunt din oras, deci va dati seama... Toata dimineatza am dat telefoane, la 7 l-am dus pe ala micu al ei la gradinita, am asteptat sa vina rudele ei, iar la amiaza am ajuns acasa. Am incercat sa dorm dar n-am reusit ,de emotie, probabil. N-am avut ce face si am intrat pe net. Am impietrit cand am citit de ANAIRDA...
Acuma nu stiu ce sa zic, dar de cateva ore nu ma simt nici eu prea bine... BB e f. agitat mai nou, adica in ultimele zile, ieri ce s-a mai potolit, in rest, ma loveste f. puternic, se foieste non stop, de unde pana acum era linistit, baiat fin....Va spun sincer ca mi-e frica... A inceput iar sa ma doara spatele, burtica iar e beton, am mai luat o pastila de Salbutamol si parca a mai trecut... Ce sa zic, o zi imi merge super bine, urmatoarea ma simt super nasol...
Miercurea trecuta cand am fost la dr., a zis ca e totul ok, sa revin peste 2 sapt. Sincera sa fiu, nu stiu daca o sa astept atata...Daca noaptea asta nu ma simt bine, ma duc iara la spital, mai bine stau acolo decat sa se intample ceva...Mai am si niste scurgeri nasoale, asa mai apoase, ma schimb de 4-5 ori pe zi, dr. a zis ca e colpita micotica, m-ia dat sa iau ovule, dracu' le mai ia si pe alea...
Tineti-mi pumnii sa scap cu bine de sapt. asta, sa intru in sapt. 38, ca dupa aia ura si la gara! Deja ma trec toti fiorii cand mi dse betoneaza burta! Poate si exagerez, dar cu atatea vesti proaste, stiu si eu...
Pe prietena mea abia acuma au dus-o la sala de nasteri...Eu spersa treaca cu bine, ca a avut o sarcina cu probleme...
Gata, nu ma mai lamentez atata! Da' tre sa ma plang si eu cuiva...sper ca voi sunteti mai bine...

toate fetele!

ALINA si BB 37+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ce trist, ce trist, ce trist
Nu am cuvinte..., de fapt cred ca sint de prisos
Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta Sara, iar Adrianei sa-i dea putere sa treaca peste acest dureros moment.
Noi sintem alaturi de tine Adriana.

MP,felicitari pt bebe.
Sa fie sanatos si mincacios!
Sa va bucurati de el!

Dananita,ai avut o nastere pe cinste. Påi asa nastere le doresc la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Monica, felicitari!!! ne-ai surprins placut dupa trista veste de aseara, sa nasti tocmai tu care erai pe baricade azi-noapte pe la 2, dimineata ti s-a si rupt apa. Si Vladut care astepta sa se intample mai incolo, nu? Bine ai venit pe lume Matei!

AndreeaGeorgiana, tu intrebai daca mai sunt bebei care misca intr-una si puternic, ei bine a mea, nu stiu ce are in ultima vreme ca a tare agitata, tocmai pe cand ziceam ca nu mai are spatiu... Nici eu nu stiu sa ma bucur sau sa ma nelinistesc. Pomaine merg la medic dar parca vad ca mare lucru nu-mi zice, fara echograf, o sa-mi incerc norocul sa o conving sa ma mai trimita la un echo, sa ma linistesc sa vad ca e destul lichid, cordonul ok, etc. cu dormitul prost si numaratul zileleor iar nu esti singura...

Dananita, super faina nasterea ta, ei sa avem si noi sansa asta... Daca stii secretul, spune-ne si noua.

Alinalex, iti tinem pumnii, ai incredere ca va fi bine. La fel, fetelor care incep sa intre la idei, sa avem incredere si sa ne incurajam, sa alungam tot ce e negativ in momentele astea!

36+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

ANDREEA G, ne putem lua de manutza!!! Idem bebel nervos, idem dureri , numai ca la mine sunt ba de stomac, ba de burtik!
Am uitat ceva: de ieri imi curg sanii ceva de groaza...imi curgeau ei de vreo doua luni, dar nu chiar asa. Oare o sa am mult lapte? Ca sanii-s mici si acuma!

ALINA si BB37+

Mergi la inceput

KIM, merci de incurajari! Ma iau si cu tine de manutza! Si eu simt uneori ca bb vrea sa iasa efectiv prin burta, tocmai cand ma gandeam ca nu mai este spatiu de manevra...

ALINA si BB 37+

Mergi la inceput