Mamici de martie-aprilie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

MP, felicitari pentru bebe Matei sa revi cat mai curand printre noi cu povestea ta
alinaalex, cred ca o sa ai laptic din belsug, am doua colege care au avut niste nuci in loc de titi si au alaptat pana la un an in schimb eu am niste sani imensi si imi iese ceva decat daca trag de ei asa ca poti sta linistita
AndreeaGeorgiana, poti sta linistita se pare ca toti bebei sunt mai agitati se grabesc sa apara
Tinuta, pentru ca ne ti la curent cu vestile
si nu in ultimul rand toate fetele

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

MP,felicitaaaaaaaaaaaaaaaari!Sa aveti parte de cel mai cuminte si sanatos Matei din lume!

Mihaser,tot asa de tare te durea si pe tine burtica?Si te-ai deranjat de la banane sau ele ti-au facut bine?
Eu am mancat un mar ras(pe razatoarea de sticla) si mi-a trecut in 2 ore.Asa ne doftoricea pe noi bunica in astfel de cazuri si iata ca functioneaza si acum perfect acest tratament.

Ajutoooor!Nu stim la ce model de carut sa ne oprim.Sa fie si pt. bebita mica si potrivit cu anotimpurile prin care va trece,dar sa fie bun si la toamna-iarna.Si frumos si f.f.f.f.practic.Ne chinuim de ceva vreme si nu-l pot lasa pe tati sa ia un carut fitzos,dar nepractic.Astept idei si poze,eventual.

ANDREEA GEORGIANA +37 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Monica, felicitari pentru grasun!
Acum ai doi pui, iti doresc putere sa ai grija si rabdare cu amindoi, si cred ca Vladut o sa fie chiar un sprijin de nadejde :)

Fetelor , nu stiu daca eu o sa va imbarbatez sau o sa iasa fix opusul. Parerea mea e ca unele lucruri se intimpla indiferent de ceea ce facem noi, de masurile de precautie, de cit ne rugam si de cit bine ne pregatim pentru nastere. Adriana a fost atit de grijulie si isi dorea asa de mult sa fie mamica (a si fost, pentru citeva zile...), insa... se pare ca n-a fost sa fie. Nu stiu de ce Dumnezeu lasa sa se intimple asa ceva. Nu stiu nici daca e vina medicilor sau nu. Pur si simplu nu stiu. Dar stiu ca destinul asa a vrut sa fie, si nimeni si nimic nu o mai poate aduce pe micuta Sara inapoi. Daca medicii au gresit, imi doresc sa plateasca scump (desi stim cu totii ca asta nu e deloc o alinare pentru familia Sarei).

Am plins, in ultimele 3 saptamini, cit pentru 3 ani. Aseara, cind am aflat si despre Sara, iar am plins. Ajunsesem sa nu mai am aer de atita plins. Este evident ca durerea altora ne copleseste, si ca ne temem si pentru noi insine; ne apuca tremuratul, ni se pare ca e ceva in neregula cu bebe, ne e teama. Sunt sentimente normale. Ce va rog eu, e sa incercati sa va delimitati macar putin de ce s-a intimplat pina acum. In sensul ca nu va mai ginditi ca acum o sa vi se intimple si voua, ca stiu ca asta va e teama. Eu am reusit sa ma linistesc, cit de cit, si sa acumulez mai multa tarie decit as fi fost in stare pina azi. Cred ca este impacarea cu destinul, dar si optimism in ce priveste ziua de miine. Avem nevoie de echilibrul asta, si asa o sa putem merge mai departe.

Incercati sa va linistiti si nu uitati ca, in toata tragedia asta, durerea Adrianei si a familiei ei, e cea mai mare. Noi suntem doar niste spectatori. Si sunt sigura ca, daca Adriana va simti nevoia sa intre aici, ne va spune aceleasi lucruri: ca trebuie sa fim tari, si sa avem incredere ca va fi bine.

Va rog eu mult, haideti sa nu ne transformam in niste bombe cu ceas si in niste ipohondre. Haideti sa fim alaturi de Adriana, dar in acelasi timp sa avem taria de a privi cu incredere in ce va fi de-acum inainte. Este greu, dar sunt convinsa ca in adincul sufletului si mintilor voastre veti gasi fiecare cite un simbure de putere. E tot ce va trebuie. Nu uitati ca puisorii din burtica au si ei nevoie de sprijin din partea noastra. Pentru asta merita sa tragem putin aer in piept si sa mergem inainte cu incredere si optimism, nu?

Va pup si aveti multa grija de voi dar si de puiutii din burtica

34+2

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Anairda efectiv nu am cuvinte.... imi doresc ca Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste asta si sa puteti sa o luati de la capat iar...

Monica FELICITARI iubita, sa aveti un pui sanatos, sa va aduca numai bucurii!

Restul gravidutelor care ati ramas pe baricade CURAJ si INCREDERE ca totul va fi bine. Incercati sa va bucurati acum de burtica pentru ca o sa va para rau cand nu o sa o mai aveti. V-am spus ca eu abia dupa ce am nascut am realizat ce minunat a fost sa fiu graviduta. Daca nu ar fi faza cu serviciul as mai face un bebe la foc automat. Va multumim la toate pentru aprecieri si eu si tati suntem indragostiti, fascinati iremediabil de micuta Maria stam si ne uitam hipnotizati la ea si nu ne vine a crede ca e a noastra....

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Am aprins o lumanare, lumina pentru micuta Sara, sa gaseasca acolo sus drumul pe care nu l-a gasit aici.
Dumnezeu s-o odihneasca si sa dea putere parintilor!

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Salutari fetelor ! Sunt sotul MP-ului. Va transmite salutari la toate! Acum sunt mai bine si au depasit momentele mai grele de dupa operatie. Mai mult nu am ce sa va mai spun ca a spus Tina tot.

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

SALUTAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am "inviat" si eu...si am zis ca e cazul sa incep sa va multumesc pt toate mesajele pe care mi le-ati trimis dupa ce am nascut...mi-au facut atat de bine dupa ce am venit super-stressata din maternitate. Va multumesc din tot sufletul si va doresc tot ceea ce e mai bun pt voi si pt bebicii vostri. Nu am cuvinte sa exprim sentimentele pe care le-am avut citind mesajele vostre.
Le felicit pe prospetele mamici care vad ca se inmultesc de la zi la zi...iar celorlalte le urez nastere usoara.

Sper ca de acum sa intru ceva mai des pe forum, si poate reusesc sa citesc absolut tot din urma...dar nuy putem promite deoarece si pentru ca stapana e cea care comanda.

Am sa va scriu in linii mari cum a decurs nasterea fulger...unele dintre voi mai stiu ceva amanunte pt ca am vorbit pe ym. Dar sa vedem cum a fost
Luni sera v-am postat un banc despre maicutzele alea doua si va-m lasat fara final...Laura Ioana, e posibil sa fi nascut de la sughiturile date de bombaneala ta... si va ziceam sa sperati sa nu nasc pana va pun finalul....etete cum are omu' gura aurita.
Asa ca marti de dimineata, adica pe la ora 7, stiind ca plec de acasa pt o perioada, zic eu sa fiu fata de comitet si sa va postez continuarea...de unde era sa stiu ca avui o premonitie????
Pe la 8.30 plec cu socrela la cumaparaturi...si fetele din bucuresti stiu ca pe 28 febr. a foat ziua cu viscolul ala afurisit...duap ce cumparaturim noi linistite, zice socrela du-te tu acasa ca ma duc singura unde mai trebuia sa se duca...inspirata femeie...ajunge catrinutza at home, isi da haina si puloverul jos si apuca sa isi dea jos si pantalonii si numai asa o apuca deodata cheful sa faca pipi...credeti ca am mai ajuns la baie??????? drept in mijlocul camerei stateam ca Fulga si ma intrebam de unde atat pipi...cand avui o revelatie inaltatoare...pun mana pe telefon, sun sotzu', telefonul lui mort in papushoi....sun pe fix si urlu la el: vino acasa ca ori m-am pi..sat cat o vaca ori mi s-a rupt apa...
La vreo cinci minute suna cumanta-mea care lucreaza cu el sa imi spuna ca se invarte ca un de-ala intr-o galeata, ca nu stie incotro s-o ia...ea suna de verificare, ca nu cumva sa faca frate-su vreun atac de cord de emotie...eu una zici ca nu se intamplase nimic...pana la venirea sotzului am inceput sa alerg ca un titirez prin casa ca sa definitivez bagajul...imi era ca ma apuca contractiile inainte de ajunge la spital...ajunge sotzul cu taxiul...cred ca daca il cautam in pantaloni avea si el apa rupta... ma suina doctora sa ma intrebe cat mai dureaza pt ca a reusit sa o prinda pe anestezista cu care ea lucreaza cel mai bine...sa vedeti raliu prin bucurestiul paralizat de viscol....semafoare furate, mers pe contrasens, injuraturi de la ceilalti soferi..tot tacamul
Ajungem la spital pe la 1.30, cobor din masina, prima contractie....fetelor sa ma fi vazut ce viteza am prins pe scari doua etaje...nu ziceai ca sunt gravida gata sa nasc...si stand in spital am aflat ca aveau si unde era liftul.
Intru, din zbor ma preia asitenta sefa, ma schimb cu viteza super luminii...inca nu aveam nici o emotie constientizata.... ma duce la tuns , ras si frezat si pac, imi baga sonda...urata chestie

Vine anestezista, ma intreaba cum prefer...totala sau rahie...eu cu curaj zic rahie ca sa imi vad plodul cand oracaie prima oara...asa pe sest asitenta ma felicita pt alegere...nici in ziua de azi nu stiu de ce, dar nici nu vreau sa aflu.
Ma inhata asitenta anestezistei, ma duce in sala de operatie, ma intinde pe masa...o liniste acolo de parca era sat parasit...imi pune toate chestiile alea prin maini, vene, etc.si imi zice sa ma relaxez ca doctora se pregateste si acusica-i gata totul.....ehehe fetelor, abia acum imi dau eu seama ce se petrece cu mine si ma ia o dardaiala de picioare de m-a intrebat si asistenta ce am de imi fac asa picioarele...
Vine anestezista..aproape ca nu am simtit cand mi-a facut injectia in coloana... imi zice ca asteptam cateva minute, apare si doctora..,cred ca pe la 14.15 s-au apucat de treaba si la 14.30 aveam un brotacel in familie....au ferchezuit-o si infasat-o si mi-au aratat-o asa in fractiune de secunda...si apoi s-au apucat sa coasa la burta mea...
Deci asta a fost tot....asa pe scurt...
Bafta mea a fost ca de dimineata nu apucasem sa manac nimic....dar facusem altceva ...toat sarcina nu poftii la nimic in mod special, dar cu o zi inainte de nastere vrui sa beau bere...da rau de tot...asa ca marti de dimineta am cumparat cu socrela o sticla de bere...si inainte sa ies pe usa pt a merge la maternitate am zis fie ce-o fi dar eu trebuie sa iau o gura de bere, ca sa nu rama cu oful...daca m-o fi mirosit doctora asta e......am luat si eu una mica de curaj.

Echipa d-nei doctor Mihalache a fost super...toate m-au incurajat, asitenta anestezistei m-a mangaiat pe cap ori de cate ori a simtit ca sunt un pic nelinistita si mi-a explicat super frumos totul cum o sa decurga...si nu va mai zic ce s-a ras in timpul operatie, ca d-na doctor a zis ca o sa iasa un copil vesel Mariuca mea la cate rasete au fost in jurul ei....
Din pacate, la cata reclama i s-a facut maternitatii, in unele privinte am ramas dezamagita...oricum ma rugam sa plec cat mai repede acasa, pt ca de caldura aia insuportabila am devenit nervoasa si era cat pe ce sa raman de tot fara lapte...
Acum suntem acasa, suntem cam lenese la supt, din pacate ne tebuie si completare de laptic...dar incercam sa supravituim printre crizele de colicei.

Va pupa mama de Mariuci...

un puiutz de moldovean

burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi

catrinutza gravidutza

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Aida,sunt in totalitate de acord cu tine!Multumim pentru mesajul de imbarbatare!Exact la asta ma gandeam si eu!Din pacate asta e viata si trebuie sa accepta.Dupa cum am mai spus.."Viata e o scena,pe care omul apare,joaca rolul vietii iar apoi dispare."
fetele!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Aida, multumim pentru incurajari. Chiar aveam nevoie, pentru ca acum suntem mult mai sensibile chiar si la necazurile unor necunoscuti, dar...sa afli ca i se intampla ceva rau cuiva apropiat....Asa e, vorbeam si cu Tina pe ym ieri, am senzatia ca mi se poate intampla si mie, ma gandesc la tot felul de lucruri rele. Dar de fapt trebuie sa fim optimiste si sa privim inainte.

Andreea G, noi ne gandeam la carucioarele de la Graco , sunt acolo 2 modele GRACO - CARUCIOR QUATRO TOUR DE LUXE si GRACO - CARUCIOR QUATTRO TOUR. Primul e mai smecher, are si termometru si ceas si inca ceva in plus ...diferenta dintre ele e de 4 mil. Le poti vedea pe bebelusul tau (www....ro, scris legat ) , sunt la promotie pana pe 31.03. Insa mai poti vedea modele la baby expo, incepe maine, noi cred ca o sa mergem sa vedem si alte modele , inclusiv scaunele de masina. Bafta !

Fetelor, voi ziceati ca misca tare bebe. La mine e invers....De fapt se misca, dar nu mai loveste asa tare cum lovea acum vreo 2 saptamani, mai mult impinge, de imi ridica burtica . E mai activa seara, ziua e mai cumintica, sa nu mai aiba loc ? Sper sa nu fie nici o problema...

Mari 36++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Si cum v-am invatat.....

Culmea lenei este sa te scoli la sase dimineata ca sa ai mai mult
timp de stat degeaba.
(Tristan Bernard)
Primul barbat care s-a insurat poate fi iertat. Ca nu stia ce-l
asteapta.
Ceilalti n-au nici o scuza.
(Sacha Guiry)
Cei care incearca sa-si inece necazurile in bautura uita un lucru:
necazurile stiu sa inoate.
(autor necunoscut)
Cand un barbat iti fura nevasta, nu e razbunare mai buna decat
sa-l lasi sa o pastreze (Sacha Guitry)
O femeie poate sa tina un singur secret: varsta ei.
(Voltaire)
O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung
acolo.
(Nietzsche)
Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca,
Sunt in fiecare an din ce in ce mai multi.
(Tristan Bernard)
Sunt de acord cu obiceiul care spune ca barbatul trebuie sa sarute
Mana femeii cand o intalneste prima data. De undeva tot trebuie sa
inceapa...
(Sacha Guitry)
Statisticile sunt precum costumele de baie : iti arata ce stie
toata lumea si iti ascund exact ceea ce ai fi vrut sa afli.
(Georges Vedel)
Cine a zis ca sexul este un raspuns? Sexul este o intrebare.
"Da"este raspunsul.
(Woody Allen)
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai
mult...doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet.
(Clement Freud)

un puiutz de moldovean

burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi

catrinutza gravidutza

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput