Mamici de martie-aprilie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
ileana_marius spune:
ANAIRDA suntem alaturi de tine. Ma rog sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste asta. 
Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta Sara Michelle 

Ileana
35+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca
mari78 spune:
Catrinutza, mie mi-ai descretit fruntea cu povestea nasterii tale
Ai o frumusete de Mariutza !
Mari 36++
mihaser spune:
salutare
ANDREEA G nu de la banane am patit-o...ci de la o cafea din aia 3 in 1. Mi s-a parut mie ca sunt constipata si am gasit acest pretext sa beau o cafea...nu mai bausem de 2 luni cred...si am facut o mandrete de chestie la fel ca tine. M-a durut un pic burta, insa dupa ce am mers la buda mi-a trecut durerea. M-am deshidratat putin si imi era cald, insa a doua zi nu am mai avut nimic. Pana luni eram "constipata" la loc. Banane si gris am papat ca sa ma reglez! Astea constipa!
Aida esti foarte draguta! Tu unde ai pus poze?
val77 spune:
catrinutza,
bine ai revenit, datorita povesti tale ma duc cu zambetul pe buze azi la doctor
Va scriu mai tarziu ce am facut la doctor
pe toata lumea
A sti, a putea să te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
ileana_marius spune:
MP felicitari pentru bebe Matei! Multa sanatate si refacere rapida! Asteptam si povestea ta.
ile si catrinutza frumoase povesti. Vivian este o scumpa...ca si toti ceilalti copii.
Eu sunt intr-o stare de depresie...pe langa toate aceste vesti proaste, se pare ca si mama are ceva probleme cu inima, tocmai acum cand trebuie sa vina la mine. Sper sa nu fie nimic serios, cred ca isi face prea multe griji pt. mine. Vrea sa fie aici cand va veni timpul...Acum eu trebuie sa fiu tare, sa nu ma panichez, sa nu ma plang sau altceva sa nu ii dau griji in plus si in nici un caz sa nasc inainte de a veni ea...
In ultimul timp nici bebelina mea nu mai misca ca inainte, acum mai rar si doar asa sa stiu ca e acolo...
Lichidul amniotic are cumva un miros intepator? M-am trezit intr-o dimineata putin uda si un miros tare. Nu stiu daca pierd cumva lichid (beau f. multa apa) sau o fi altceva. Eu am avut o secretie urata de la inceput si nu stiu acum ce e normal sau nu.
Maine oricum merg la dr. dar nu ne prea intelegem...
tuturor!
Ileana
35+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mari iti multumesc pentru sugestii.Sper sa o scoatem la capat.
Catrinuta,bine ai revenit printre noi!Ma topesc dupa poza cu bebita ta dormind pe burtica,brotacel.E o scumpa.
Aiduta,ai mare dreptate si cred ca asa ar trebui sa gandim toate,de dragul copiilor nostri.Si,mai mult ca sigur,Adriana ar fi de acord cu tine!
ANDREEA GEORGIANA +37 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mihaser spune:
Alina pai daca al tau nu are loc in burtica ta mare...ca numai burta e de tine...eu o sa-l nasc claustrofob saracu`!
Sa ne spui cum a nascut prietena ta!
Mara bine ai venit si sarcina usoara!
Ile super pozele cu Vivian...mai ales cea cu voi doua! Cred ca e bebelusa cu cele mai multe hainute albastre!
Val si noi te pupam! sa ai grija de tine!
Sotul Monicai multumim de vesti! abia astept sa-l vad pe Matei!
Nshiro pupici si multumiri ptr incurajari!
Catrinutza multumim ptr poveste...a fost tare faza cu berea!
Pupici bebicilor...sa fie sanatosi si frumosi, iar pe Sara sa o aiba D-zeu in preajma si sa o ajute, sa le dea putere parintilor ei sa mearga mai departe!
37+
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
mihaser spune:
in sfarsit mi-am postat si eu mesajul...doar la mine a mers asa greu?!!! ca alte site-uri imi merg bine!
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Catrinel_17 spune:
Fetelor, mi-e dor de voi!!!
NSHIRO, exact de asta mi-e „teama“ si mie… ca o sa vreau si burta si bebe. O sa ma despart greu de burta mea
a fost o perioada absolut minunata, intr-adevar.
Ariadna, cum ai facut sa treaca dorul asta? Sau a trecut de la sine…. O sa ma simt foarte aiurea ca nu-mi mai misca nimica in burtikoi!!!! Nu mai incap in nimicaaa, numai intr-o rochie tricotata.
DIANA 1968, felicitaaaariiii! Ce bebe perfect! Sa ii aduca numai bucurii mamicii lui si sa fie fericit si sanatos!
MIHASER, Tina, aida, ciuf, andreea, kim, MP, multumesc ca ati vizionat burtoiul, de care nici nu vreau sa ma despart, culmea!!! Bebe o sa-mi faca despartirea usoara…. Hai ca am inceput sa aberez!!!!
SERJ, pupici tie si lui Ambra! Este o dragutzaaaa!
CAT, ce mai faci? Mai scrieeee, pliz, nu ne lasa asa! 
CIUF, te-am visat azi noapte! Cred ca vizitam ceva, pe acolo pe la voi… Nu mai stiu exact ce faceam, dar eram impreuna, pe acolo, pe la tine! Ce chestie…
KIM, ce simpatice boneticile!! Pai esti asigurata cu hainutze pina la 1 anisor, cred!!!
MP, deci cind e ziua cea mare? Noroc cu Vladutzu ca tine socoteala
hei, stai ca a venit Matei deja!! Bine ai venit matei, multa sanatate si fericire! Monica, iti doresc tot ce-ti doresti tu! sa fiti fericiti 1000 de ani!! Salutari sotzului MP-ului, tatic fericit!!!
DEA, poate ca Mia s-a obisnuit cu biberonul si nu mai trage ca lumea la sin, cu asta ma tot ameninta moasa cind amintesc de biberon…daca ii dau biberon, exista sanse serioase sa-l prefere…
OLGUTTA, heheheiii, ce de vreme mai aveti!! Sa fi fost io asa inaintata cu cumparaturile pe la 33 de sapt, ar fi fost minunat!!!
NU POT SA CRED!!! Anairda…. Doamne, cred ca nu exista durere mai mare pe lume. Nu am cuvinte si totusi sunt asa de furioasa!! Cum a fost POSIBIL sa o lase asa???? Iau o pauza, ca altfel cine stie ce mai scriu…
ALINAALEX las ca trece repede. Mai e numai putin!
fata agitata si bebe miscacios! Hei, ce fain cu sinii!! Bucura-te!! La mine – pauza!!!
ANDREEA, ia un carucior din ala combi, sa aiba si landou, si sa se faca si sport, pina mai creste. Va fi bun pina la 2-3 ani!! Eu asa am luat http://www.hartan.de/produkte/main.php?artnr=1274-50-508 si e super!
AIDA, ai scris foarte frumos
sunt foarte de acord cu tine. Ne trebuie tarie, doar vom fi mame!! Am plins si eu, evident, pentru ca-mi pare enorm de rau pt Ariadna… nu ma gindesc ca asa va fi si la mine (ma rog, mi-a trecut prin minte ceva rau, dar am gonit gindul). Ce bine ca ai scris ce ai scris!!
CATRINUTZA, traznet povestea nasterii!!!
mariuca va avea cea mai simpatica mami.
Io sper ca si dupa ce vom naste vom scrie des!! Io o sa las calcu’ deschis tot timpul
NUMAI SA-MI PUNA ODATA AFURISITUL DE NET!!!! 
Catrinel & titza mică
Loriana27 spune:
Anairda iti doresc ca Dumnezeu sa va dea tie si familiei tale puterea de a trece peste aceasta cumplita si grea incercare. Dumnezeu s-o odihneasca pe ingerasul Sara Michelle!
Felicitari noilor mamici Aileana, Diana1968 si MP! Va doresc sa aveti puiuti sanatosi si mancaciosi!
Tina ai avut dreptate. Se pare ca mi-am facut prea multe griji, dar cred ca este normal avand in vedere ca tot ce tine de puiutii nostri ne face sa o luam razna. La controlul medical Mady avea 3.700 kg ceea ce inseamna ca a luat foarte bine intr-o saptamana si daca si saptamana asta creste la fel, renuntam si la stimulentul nutritiv, pe care eu oricum i l-am dat pe jumatate fata de ceea ce mi-a prescris dr.
Oricum, se pare ca tot timpul apare cate ceva: acum mananca bine, insa nu mai doarme, sta cate 2-3 ore treaza si a inceput cu varsaturile. Am inteles ca trebuie sa tratez totul cu mult calm, caci la fiecare pas se iveste cate ceva. Vineri micuta Mady implineste fix o luna.
Delia cred ca fetele au dreptate sa incerci stimulatea sanilor cu ajutorul pampei de san. Cele tip seringa sunt foarte bune, eu am folosit si mi-a fost de mare ajutor chiar daca aveam lapte insa fetita nu putea sa suga iar manual nu puteam mulge. Incearca si asa, insa nu insista cu miscari repezi, ci incet incet pana iese ceva laptic ca nu se poate sa nu fie deloc. Eu am folosit pompa in prima saptmana si pentru a forma mai bine sfarcul care nu era destul de pronuntat pentru a putea suge bb.
Intrebare : stie cineva unde ii pot face gauri pentru cercei bebelinei? Nu i-am facut in spital cu toate ca era mai bine, in zona unde stau sunt cateva centre unde se vinde aur si se fac si gauri, insa nu stiu cata incredere sa le acord avand in vedere ca este vorba de ub bb atat de mic si de asta va intreb , poate stiti ceva, vreun centru sau cabinet special.