Mamici de martie-aprilie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erika24 spune:

Salutare burticute si mamicute!
Desi va citesc zilnic inrtu mai rarut sa va scriu, asa sunt eu mai retrasa.
Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bb-ei sanatosi si frumosi, sa aveti cat mai mult laptic si sa va bucurati de ei.
Adriana imi pare rau pntru ce s-a intamplat. Sa va dea Dumnezeu putere si intelepciune sa treceti peste aceste clipe negre din viata, important este sa fiti alaturi unul fata de altul.
Despre noi ce sa va zic, am fost ieri la control micutul Eduard(la acest nume ne-am hotarat ) e bine are in jur de 35oo g, deci e cam grasut, dar sanatos sa fie, e cu caputul in jos dar nu se poate fixa din cauza ca sunt eu prea mica colul a inceput sa se deschida si din aceasta cauza mi s-a acumulat ceva sange ieri de mi-a scos dr un cheag mare cat un pumn, iar azi noapte a mai venit unul dar mai mic. A mai spus ca membrana sta sa se rupa asa ca stam ca pe ace si asteptam.
Tina as vrea sa-ti las si eu un numar de contact in caz de ceva cum sa fac?

Va pup si sa auzim numai de bine
Erika 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

O doamna si-a dat plapuma la reparat si, vazind ca se apropie
sezonul rece si lucrarea nu este gata, a trimis urmatoarea scrisoare:
"Stimate Domnule Plapumar,
va rog sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea. Eu pun la
dispozitia dvs, fata si dosul si, pe deasupra lina mea, pe care va rog sa
o scarmanati bine si sa o bagati toata, pentru ca imi place sa fie cit mai
groasa si cit se poate de lunga, pentru ca atunci cind intind picioarele,
sa nu iasa afara.
Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea. Dinsei ii
este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pina spala fata,
care-i mult mai uzata. Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu
se lase la lucru. A dumneaei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie cit
se
poate de groasa, pentru ca e batrina si se incalzeste greu".
------------------------------------------------

La o petrecere, un tinar flirteaza cu o doamna. Gindindu-se ca e aproape
de
tinta, o intreaba daca s-a culcat pina atunci cu vreun barbat.
- Dar asta e treaba mea ! - raspunde ea prompt.
- Va rog sa ma scuzati, nu stiam ca sinteti profesionista !
------------------------------------------------

Dupa ce au facut o calatorie la Paris, nepotul, tatal si bunicul schimba
primele impresii:
- Pariziencele astea sint foarte sexy - spune nepotul.
- ... si foarte tehnice - adauga tatal.
- ... si au o rabdare... - completeaza bunicul.
---------------------------------------------------

- De ce in magazinele de piine lucreaza numai femei ?
- Pentru ca, daca barbatii ar vinde piinea, s-ar crea situatii confuze
cind clientii ar intreba: "E moale ?".
-----------------------------------------------------

Pustiul: "E adevarat, taticule, ca razboiul aduce numai necazuri ?"
Tatal: "Da, in timpul razboiului am cunoscut-o pe maica-ta".
----------------------------------------------------

ANDREEA GEORGIANA +37 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by erika24
Tina as vrea sa-ti las si eu un numar de contact in caz de ceva cum sa fac?

Erika, bine-ai venit de la Cluj Sunt bucuresteanca, dar tare dragi imi sunt clujenii (de-aia m-am si maritat cu unul )

Cel mai usor e sa trimiti un email la mamici_de_martie_aprilie2006@yahoo.co.uk , (asta e adresa comuna de email a grupului nostru) si Tina va intra acolo sa vada mesajul cu datele tale de contact.

Dealtfel, fetele, eu zic ca datele de contact ale tuturor vor sta foarte bine daca vor fi acolo intr-un email si mutate la "Date de Contact", in felul asta oricare dintre noi avem acces si ne putem contacta unele pe altele, in caz de ceva.

Catrinutza, m-ai binedispus cu povestea nasteri, de n-ai idee Felicitari pentru pui!

mihaser, de care poze intrebi? aia cu burtica? e in albumul nostru comun. iar alte poze le poti vedea daca dai click pe unul din linkurile de sub semnatura mea :)

Loriana, eu m-as duce cu bebe tot la spitalul unde am nascut, daca zici ca si acolo se dadeau gauri la ureche. Dai o atentie, ceva, si te rezolva ei, sigur.

Ma bucur mult ca v-ati mai linistit, dragele mele Fiti cumintele si nu mai intrati in panica, o sa fie bine!

34+3

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

salut fetelor!
Merci de incurajari, azi ma simt mai bine...da' v-am mai spus, o zi e bine, o zi e naspa...asta e.
Poate si de stress ma mai simt si rau, am fost mai agitata ieri. BB s-a mai calmat, se mai odihneste si el . Aseara m-a sutat in coaste si stomac pana la 2 noaptea, asa ca sa nu dorm eu atata si sa nu uit cine-i sefu' aici! Nu stiu la voi cum e, dar eu cand ma intind ma apuca toate durerile, iar daca stau pe scaun sau in picioare n-am nici pe dracu' , de aia ma culc noaptea tarziu...
Prietena mea a nascut saraca, pana la urma cu cezariana, dupa ce au tinut-o in travaliu 12 ore si s-a facut harcea parcea. Eram deja ingrijorata aseara ca nu mai suna, banuiam ca pana la urma o sa o opereze. A fost singura acolo, le-a dat banii inainte la aia si asta i-a fost merci-ul. Imi pare tare rau ca nu am putut sta acolo sa o ajut si nu a avut pe nimeni alaturi...Dar nici eu nu sunt acum tocmai ok. Acum e la reanimare, e varza, acum o jumate de ora am vorbit cu ea, la inceput nici n-a vrut sa-mi povesteasca ca sa nu ma sperie...Si nici eu nu vreau sa va povestesc sa nu va speriii si pe voi degeaba... ca nu la toti ni se intampla la fel...In fine, bine ca a trecut, copilul e bine, e baietzel de 3,600 kg. O sa-si revina, mai ales ca a avut multe probleme cu sarcina asta, a fost o minune ca a ajuns la termen, in luna a 5a a facut cerclaj cu anestezie gen., si atunci au tinut-o 2 sapt. in spital...
Eu la dr. abia peste o sapt. o sa ajung, aia daca o sa fie totul ok pana atunci, sper. Si atunci vom discuta mai multe detalii.
Fetelor , zilele astea o sa pun si poze noi.

ALINA si BB37+

pozici

Mergi la inceput

alinaalex,
initial am citit ""o zi e bine, o zi e No-spa", si abia dupa aia mi-am dat seama ca scrisesei "o zi e bine, o zi e naspa" ma gindesc ca expresia aia cu No-spa se potriveste de minune pentru zilele nashpa, alea cu contractii nedorite :)
stai linistita si nu-ti mai face ginduri aiurea, nici o nastere nu seamana cu alta

34+3

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aida nu degeaba sunt mioapa...acum am vazut pozele de la semnatura...o sa ma uit peste ele! Pe cea de la contul comun am vazut-o deja!

Andreea G eu ti-am raspuns pe la pagina 6 tie...ca mesajul meu de azi l-am postat in 5 ore si din 2 bucati! Azi am avut probleme mari cu DC!

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Adriana nu exista cuvinte si nimic care sa va aline durerea, Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste... imi pare nespus de rau

MP felicitari si sa va intoarceti sanatosi acasa, refacere rapida si Matei mancacios si cuminte.

pupici la fete si nasteri fara probleme la absolut toate

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Anne Bianca Roua, data nasterii 14 martie 2006, ora 11:10, 3050 grame, 48 de centimetri, scor APGAR 9. Cezariana cu rahieanestezie, doctor Gherasie. Am vazut fetita la doua ore dupa nastere, ca si pe mama. Ambele sunt ok si va saluta prin intermediul meu, de-abia asteptind (mama) sa va vorbeasca in direct. Anne a si mancat (? - probabil doar formarea reflexului) iar Noe se simtea bine asta-seara - s-a si ridicat sa ne intimpine, pe mine si pe mama ei.

Este minunat!

Dragos - sotul fericit.

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Felicitari, Dragos si Noe! Sa va traiasca bebelina! Mmmm... ce pofta ne faceti noua, celor care inca n-am nascut

34+3

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pt Noe, "Dragos - sotul fericit" si micutza Anne Bianca, cele mai bune urari, sa fie intr-un ceas bun!

Catrinutza, ai reusit sa ne inveselesti cu povestea nasterii. Mi-a placut in special faza "cred ca s-a rupt apa si sotului"... Mariutza/-uca e o superba, iti vine s-o papi cand sta in pozitia de brotacel (tipica vietii uterine).

Aida, toate gandim asa, dar suntem cum suntem acum, tu ai pus punctul pe i.

Catrinel, da, ai dreptate, stam f bine cu hainutele pana la 1 anisor inclusiv. Numai sanatate sa fie!

Erica, inteleg ca Eduard e pe drum, sa fii relaxata, bafta mare!

Eu am avut program artistic azi, am fost sa dau o jumatate de litru de sange pt o eventuala transfuzie necesara la nastere (in caz ca fibromul isi va face de cap). Si voi repeta chestia asta peste o saptamana. Totul a decurs asa de fain ca nici nu-mi vine sa cred. Astia sunt maniaci sa-ti explice toate demersurile, sa raspunda la orice intrebari, ca sa fii tu linistita ca totul e securitar, steril, etc. Dupa multe verificari si pregatiri, m-au instalat pe un fotoliu din acela reglabil, in 6 min. s-a umplut punga, m-au tinut inca 10-15 min. sub observatie, apoi m-au invitat sa ma odihnesc, sa beau lichide si sa mananc (totul oferit de ei). Asistentele f dragute, sa ma intrebe de o mie de ori cum ma simt, sa ma intrebe de bebe, sa-mi arate poze cu copiii lor, sa-mi povesteasca ce dor li s-a facut de burtica dupa circa 4 luni de la nastere...

36+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput