Mamici de martie-aprilie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

BUNA SEARA LA TOATA LUMEA
V-am citit dar nu stiu de ce nu am avut curaj sa scriu,parca ceva ma oprea.Sper din tot sufletul sa fim cu toate bine si de acum incolo sa nu mai stim ce inseamna vesti proaste.
Proaspetelor mamici NOE,MP le urez tot ce este mai bun pe lume alaturi de familia si de puiutii lor,multa,multa sanatate si puterea necesara pt a trece peste toate obstacolele vietii si pt asi creste micutii ingearsi.
ADRIANA- cuvintele noastre iti sun de prisos,orice am face si am spune noi,nu te ajuta cu nimic.Sincere condoleante.Dumnezeu are deja grija de micuta ta.

Mie teama,am o senzatie de frica,de teama si vad ca nu mai trece,ma rog la Dumnezeu in fiecare zii ca totu sa fie bine,dar totusi mie teama,poate ca voi ma intelegeti.Va pup si va doresc numai bine
37wfix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

andra_simona,
nu-ti fie teama, starea asta de neliniste i-o transmiti si lui bebe. nu-i bine. fii optimista, nu poate fi rau tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetelor,

frecati-va bine burticile cu crema. in naivitatea mea, am crezut ca am scapat de pericolul de a face vergeturi, daca nu am facut pina acum. ei bine, surpriza: de citeva zile am vorbit cu persoane care au trecut prin asta, si nici ele nu au facut vergeturi pe burta inainte de nastere, ci dupa! na, ca parc-as fi de pe alta lume, cum de nu m-am gindit? si acu' ma frec de zor cu crema pe burta pina nasc, in speranta ca mi se face pielea destul de flexibila si nu fac vergeturi dupa nastere

34+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Doamne, Adriana, acum am citit de ce s-a intamplat cu micuta voastra...m-a busit efectiv plansul. Ce durere pentru voi... Imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Si va doresc atat tie cat si sotului tau multa putere sa treceti peste durerea de acum si sa sa reusiti sa priviti din nou in viitor!

Ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

MP si Noe, felicitari si sa va bucurati de bebeii vostrii! Sanatate si refacere rapida!

Catrinel, la mine a trecut de la sine dorul de burtica, dar multa vreme parca m-am tot identificat cu gravidute decat cu proaspete mamici. Acum, la a doua sarcina, nu am mai avut deloc sentimentul...sarcina mi se pare deja asa de indepartata, parca a trecut nu stiu cat timp...

Sanatate la toate fetele si sper sa avem de acum numai vesti bune,
Ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

fetelor, am fost ieri la doctor si Surpriza... bebe este bine , dar se pregateste sa iasa, asa ca luni mergem din nou, dar de data asta la spital
asa ca abia astept ziua de luni cand se pare ca o sa imi vad bebita
pana una alta va pe toate si o sa va tin la curent cu noutatile

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ce mai fac burticile? Noi ascultam piesa zilei: In padurea cu alune!
Locuiesc vis-a-vis de gradinita si am acest privilegiu dimineata cand aerisim!

Noe, Dragos si Anne Bianca felicitari, multa sanatate si sa vina mami repede ca ne e dor de ea. abia asteptam sa ne povesteasca!

Val iti tinem pumnii! am o prietena nascuta pe 20 martie! face si ea parte din comunitatea DC

Kim ma bucur sa aud ca se iau toate masurile de precautie ptr tine si printesa Alicia! E fain sa se poarte lumea atat de uman cu tine! mai ales ca o fac dezinteresat! mi s-a intamplat si mie...din partea tinerelor mamici sa primesc un tratament asa calduros! am ramas foarte placut surprinsa!

Fetele eu sper sa reusesc sa-mi postez mesajele...ptr ca avem un router wireless care e cam naspa si face figuri!
Aseara am crezut ca nasc la meciul Rapidului...si Cristian sarea ca o minge in burtik...e clar ca i-am transmis emotiile...tata-su nu se uita la meciuri cu miza...sa nu-i plesneasca corazonul...dar transmit eu live ce se intampla!
Maine vine bunica la noi si sta o luna! Uraaa! Apoi vin soacra si strabunica in vizita! Vezi Catriel...noi i-am programat!

37+

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor! sunt Poliana sora Laurei. Am spus sa intru eu sa va mai povestesc despre Laura cate ceva :) Am fost la ea duminica cu Razvan cumnatul meu, si ne-am plimbat o groooaza prin Mall, Laura sperand ca poate poate, dar nimic, si nu va spun ca toata ziua urca si coboara scarile de la spital sperand ca va naste mai repede, dar nimic.Azi bebelina face 39 de saptamani si 1 zi, iar cand evea 38 de saptamani a mers Laura la ecograf si a spus ca are 3,450kg, grasuna iubita noastra nu?:D Oricum am vorbit cu ea aseara si se pare ca i-a cam pierit dorinta sa nasca mai repede, pt ca o tipa din salon de la ea avea contractii aseara, iar Laura s=a dus in sala de nasteri ca avea voie, ca sa stea putin cu ea, si s-a cam speriat cand a vazut-o c mai suferea. Ieri o cam durea spatele si i-a spus doctoritei, iar azi merge la control sa vada :D eu una sunt fff nerabdatoare, la ecograf tot fetitza a ramas si abia asteptam cu totii! Laura nici nu stie ca va scriu, dar stiu ca tot timpul avea grija sa scrie pe site si am spus si eu sa fac la fel!Am sa va tin la curent cu noutati!
Felicitari noilor mamici si succes in continuare viitoarelor mamici!pupici!

Laura cu 37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, am intrat doar sa va pup si sa va spun ca noi suntem bine, ca suntem programate pt. internare in 27 martie, ca bebelina e maaaaaaare de tot si ca s-ar putea sa fie nevoie de cezariana. Lucru care pe mine ma bucura , ca taaare frica imi era de nastere, cu atat mai mult cand am aflat de elefantica noastra ...

Eu voi intra mai rar pana imi modific abonamentul de net, dar va voi tine la curent daca apare ceva.

Fetelor care sunt mamici, le urez sanatate si le doresc sa aiba parte de multe bucurii.

Pt. micuta Sara, sa vegheze ingerasii asupra ei si sa o ocroteasca, iar mamei ii doresc putere sa treaca peste asta. E greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu va reusi.
Dumnezeu sa o odihneasca!

Va sarutam cu drag si va dorim toate cele bune!

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

MP si NOE, felicitari si sa va aduca numai bucurii copilasii vostri!Sa va refaceti repede, sa aveti mult laptic si va astept pe net sa ne povestiti cum a fost! Ca si pe mine tot cezariana scrie....Laura Ioana, Polixeni, Onsami va tinem pumnii!Am fost luni la Iosup si in general e bine. La 34s fix bebe avea 2568g , este tot cu capul in jos, desi pe mine nu ma prea intereaza asta ca de cezariana la miopia mea nu ma scap nimeni, Am aflat ce are in ficatii mei: funduletzul din care baiatul are obiceiul sa dea din cand in cand! Deja avea testicolele coborate in scrot, asa ca nu ar trebui ca la nastere sa aflu ca am fetita, chiar daca nu m-as supara. Bebe a scapat de esarfa de cordon, eu de o grija...Ce nu i s-a parut lui Iosup in ordine: placenta III/IV ca grad de maturitate, IR pe ombilicale de 0,71 si faptul ca varsta embrionara e mai mica decat cea data de UM cu 10 zile. Ultima chestiune am mai discutat-o cu doctorul meu si este perfect explicata de un ciclu ce mergea intre 33 si 46 de zile, in loc de 28. Se pare ca voi naste de Paste!Am inceput amenajarea camerei lui bebe. Probabil ca in acest sfarsit de saptamana tati va termina cu zugravitul si vopsitul. Mai avem de cumparat mocheta -cum e baiat s-ar putea sa-i luam un a cu model de sosele ca sa aiba pe unde sa-si plimbe masinutele. Perdele am vazut din voal alb cu personaje din desene animate imprimate pe ele, mai ramane sa vedem ce solutie vom alege pentru ca seara sa nu vada vecinii din blocul de vis-avis cand il alaptez pe bebe. Ne-ar mai trebui o comoda cu multe sertare ce va folosi si ca masa de infasat. In rest avem de toate: haine, bibe, carucioare, pat, tarc, marsupiu, saltea de infasat, etc... abia astept sa le vad aranjate in camera lui bebe. Nu avem inca nume pentru bebe. mai e cineva ca noi?Ciuf, am patit-o si eu ca tine cu bebe lenes de 2 ori saptamana trecuta. Prima data nu am stiut ce metode au aplicat in spital cu zana ta, stiam doar de baut ceva dulce, A doua oara l-am facut sa miste mai repede, avand mai multe tehnici la dispozitie. Tu pe unde ne umbli de 2 zile? Luca ce a mai facut?Ceela, tu ai nascut doar cu rahi, nu? Fara peridurala? Anestezistul a venit sa stea de vorba cu tine inainte de ceza sau v-ati cunoscut cand tu erai deja pe masa? Te-au tinut legata la maini tot timpul? Daca poti, da-mi te rog si mie un PM cu "atentiile"- ma refer la valoare, cui le-ai dat si momentul -inainte sau dupa nastere.Pupici la mamicute, bebei si gravidute!DianaD 35+ sau 34+

Mergi la inceput