Mamici de martie-aprilie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
ama_kaly spune:
Noe si Dragos FELICITARI PENTRU BEBELUSA!!!

Sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa!!!Va asteptam cu poze!

io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
alinaalex spune:
Felicitari NOE !!! Refacere rapida si mult laptic!
fetelor!
Noi suntem bine, binishor adica, am dormit in reprize, dar ne-am odihnit. Pe la 4 dimineatza m-am trezit cu o durere cumplita de burta si de spate, mi-a ramas burta beton vreo 10 min., m-am cam speriat, am luat o pastila si mi-a trecut...
Aida, ce figura esti! ai dreptate,
, naspa sau no-spa, cam tot aia e...Eu iau salbutamol pt. contractii si-s bune si astea. No-spa nu mi-a dat medicul sa iau, mi-am cumparat eu pt. orice eventualitate, daca raman fara astealalte.
Adar, si eu ca si tine, mi-e frica de nasterea naturala. Mai ales ca la noi nu se face peridurala. Sunt fan cezariana, mai ales ca eu am mai trecut prin interventii chirurgicale si le-am suportat f. usor...Dr. ma tot incurajaza, zice ca n-are rost sa ma gandesc la cezariana, ca o sa vad eu ca va fi super usor
. De zici ca ar naste el in locul meu!
Wow, cand ma vad deja pe locul 8 de pe listutza (fara Noe) mi se ridica parul maciuca! Nici nu realizez ce putin mai este ... Practic de acum incolo, se poate intampla in fiecare zi!

ALINA si BB
37+
poze
alinaalex spune:
Ce locul 8, deja-s pe locul 7!!! Ca vad ca a nascut si POLIXENI! Felicitari!

![]()

ALINA si BB
37+
poze
micaalsa spune:
FELICITARI NOE SI POLIXENI sa va refaceti cat mai repede si multa sanatate voua si bebeilor.
Anamaria
si
Iulia 37 +
Pozele mele
mari78 spune:
Felicitari Noe si Dragos !!! Sa va bucurati de Anne Bianca, sa fiti fericiti si sanatosi !
Polixeni , felicitari si tie pentru baietel ! Refacere rapida , sa ai mult laptic pentru bebe mic !
Haideti sa facem galerie pentru Laura Ioana, ca sa nu mai stea atata in spital, sa ajunga mai repede acasa cu bebelina grasulina .Multumim Poliana pentru vesti !
Hai Laura!

Mari 37 fix
Tina_Welsh spune:
Andreea G,iti multumesc foarte foarte mult pentru frumoasele cadouri.Paturica este minunata,la fel si martisorul si carticica.Esti o scumpa.

Va pleca si cadoul meu spre tine,vineri!Sper sa iti placa la fel de mult cum mi-a placut mie cel primit de la tine!Ce mai face burtica?Super bancurile!
Alinaalex,ce mai faci?Ce mai face burtik?Trimite un mail in contul comun sau in mailul meu cu un numar de contact daca poti ca sa stim de tine in caz de ceva.
Catrinutza,desi stiam povestea iar am ras cu pofta!

Catrinel17
!
Loriana,ma bucur ca Mady este bine.Motivul pentru care sta treaza este urmatorul:Creierul unuiu nou nascut se dezvolta extrem de rapid pana la 6 luni...de la 6 luni se dezvolta mai incet pana la varsta de 2 ani ,cand creierul se considera complet dezvoltat.Nu o lua in brate mereu,cand este treaza sau scanceste,pentru ca vei ajunge sa o inveti numai in brate si iti va fi mult mai greu.Cu varsaturile,poate fi din cauza combinatiei de lapte praf si laptele matern.Te
si multa rabdare si sanatate!
Erika24,dupa cum a spus si Aida,trimite mail pe contrul comun,sau in mailul meu,sau da-mi un PM!
Noe si Dragos felicitari.Sa va traiasca si sa va umple casa si sufletul numai de bucurie si implinire!
Anne Bianca bine ai venit pe lume!

Kim,pot sa vin si eu acolo sa dau sange?
Mamariadna 
Val77,tinem pumnii!Da de veste daca e ceva!
Poli,iti multumim mult ca ne tii la curent cu Laura Ioana.Transmite-i toate cele bune din partea noastra.Multa sanatate si bucurie!SI o nastere extrem de usoara!
Adar,tinem pumnii.SA dai mesaj cand se intampla minunea!
Dianad,felicitari pentru voinicel.Spor la treaba si vrem poze cu camera bebelului cand termini!Eu am nume pentru al meu cupil sau cupila!
POLIXENI A NASCUT ASTAZI DIMINEATA LA ORA 9.30(ORA GRECIEI) UNA BUCATA
3100 GRAME,51 CM CU APGAR 9-10!FELICITARI POLIXENI SI SA ITI TRAIASCA FLACAUL!
Mari78,frumoase pozne pe contul comun!![]()

Hai Laura!Hai Laura!Hai Laura!

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ama_kaly spune:
Polixeni FELICITARI!!!
Sa va traiasca baiatul si sa creasca mare si voinic!!

Laura nastere usoara si..cat mai rapida!!! Asteptam vesti despre tine si bebelusha grasunica!!

io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
ANDREEA GEORGIANA spune:
Noe si Dragos(sotul fericit) sa va traiasca puiuta Anne Bianca si sa va umple viata si casa cu fericire si zambete...cata roua este dimineata in iarba de la munte!

Kim,ma bucur ca ai parte de atata atentie.Stai linistita,nu-ti mai face griji din pricina pardalnicului de fibrom,ca se va rezolva dupa...
Adar,cu frica sau fara,tot va trece durerea si ceea ce urmeaza,adica zambetul bebelului sterge cu buretele toate framantarile dinainte.dar vor urma altele...

Poliana,multumim pentru vesti.Transmite-i Laurei toata dragostea si gandurile noastre bune!
Diana,dr.Iosub are o problema cu gradul de imbatranire al placentei.Nu iti face griji!
Polixeni,felicitari pentru baietel!Sa va aduca tot norocul din lume!

ANDREEA GEORGIANA +37 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Tina_Welsh spune:
FETELOR AM DESCHIS UN NOU CAPITOL.VA ASTEPT SA POSTATI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71339" target="_blank">AICI
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea