Mamici de martie-aprilie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
Pispirica spune:
MP bafta multa multa...iti tin pumnii. iar m-au apucat emotiile. ![]()
si pentru ca nu te-am felicitat de ziua ta iti spun acum si LA MULTI ANI sa fii fericita si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata alaturi de cei dragi. 
Diana felicitari, sa-ti traiasca bebe sa fie sanatos si mancacios si sa o asculte pe mami a lui. 
Lady Hawk, Laura Ioana pe unde sunt? Voi sigur stiti cevade ele.
Aida-o nu ma da nascuta ca inca nu mi s-a intamplat. 
Kim incerc sa fac prezenta mai des, sa traiti! 
Andreea G 
Catrinel
super burtica si super mamica. si zi asa iti faci figuri titza mika? las' ca-i bine ca e asa smekeroasa. un pupic de la mine pentru titza mika si mami ei cea meseriasa.
Tinuta nu promit ca intru zilnic, dar cat mai des cu putinta. e bine asa? si mai tii minte cateii aia din album? pentru tine erau. ![]()
Noe succes miercuri, cred abia astepti sa o tii pe bebelina in brate. pup mamica si bebica. 
Nshiro Mariuca ta este o frumusete de copil. Doamne ce copil frumos ai, sa-ti traiasca sa te bucuri de ea sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa asculte de mami ei. 
in alta ordine de idei, problema sta cam asa. Eu nu stiu cat mai rezist la vestile proaste. Am mari probleme in a ma calma. In fiecare seara cand ma asez in pat ma apuca un tremurat nervos pe care nu-l pot controla, mi se pare ca am fel si fel de dureri, unele poate inchipuite unele nu. Simt o tensiune careia nu stiu cum sa-i mai fac fata.Cu atat maiprost cu cat eu intotdeauna am fost persoana destul de tare care reusea sa treaca peste momentele dificile. Acum seara ma apuca tremuratul, plansul si stresul devine din ce in ce mai mare. Nu stiu cat o sa mai pot rezista.
Va pup pe toate si va doresc numai bine. si sincer sper ca macar de acum incolo sa auzim numai vesti bune.
_
Anamaria 37+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Tina_Welsh spune:
Adriana,suntem alaturi de tine.Micuta Sara este un ingeras fericit si vegheaza pe mami ei.Iti doresc multa putere sa poti trece peste aceasta tragedie.

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
mari78 spune:
Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece Adriana si familia ei acum
. Condoleante si multa putere sa treceti peste aceasta tragedie. Sara Michelle, ne rugam pentru tine 
Eu toata sarcina am stat cu stresul asta, sa nu i se intample nimic puiutului meu la nastere, m-am rugat tot timpul sa fie sanatoasa, sa fim si noi sanatosi...toate ne rugam si totusi de ce se intampla ? Scriu si plang, nu ma pot opri, cred ca as muri de durere daca s-ar intampla ceva rau 
Mari 36+
Tina_Welsh spune:
Olgutta,frumoase lucrusoare si frumoasa mamica!
Serendipindity bine ai venit!DA-mi datele necesare sa te adaug pe listuta,si un numar de contact sa stim de tine cand e nevoie.
SArcina usoara in continuare.
MP,tinem pumnii.Te sun mai tarziu!
Edutu

!Sa fii sanatoasa,cu un bebe sanatos!Si sa mai dai si pe la noi!
Pispirica,multumesc de catelusi!

!Intra cand poti,dar daca nu intri 2 zile da sms sa stiu de tine!![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
dananita spune:
Salutare fetelor!
din pacate n-am apucat sa ma obisnuiesc, asa ca n-am avut timp sa va citesc. O sa fac asta cand o sa-mi permita BB mic si rasfatat.
Sa va povestesc cat pot de repede cum am nascut. Nu stiu daca va amintiti, trebuia sa nasc prin cezariana undeva in jurul datei de 18 martie. N-a fost insa sa fie asa, a fost mult mai bine si mai usor decat ma asteptam.
Pe la 8 seara au inceput niste contractii usor dureroase, abia la 10.30 mi-am dat seama ca durerea s-a intensificat si in gluma am zis sa vad daca sunt sau nu sunt regulate... surpriza!! erau. In capul meu a fost ca daca iau nospa si ma relaxez si nu misc vor trece. Nu-mi doream sa nasc de 8 martie, mai ales pt ca stiam ca este baietel...un baietel tare neascultator. Eh am rezistat cu stoicism la acele dureri pana la 12 noaptea cand mi-am trezit sotul si i-am povestit ce se intampla, l-a sunat repede pe dr care a zis sa nu mai stam si sa fugim la spital cat de repede posibil. Contractiile erau deja la 5 minute!! Ajung la spital, ma chinuie cu o clisma, cu formalitati de internare, ma controleaza: aveam dilatatie 4cm!! Moasa si asistenta incearca sa ma convinga sa nasc natural. Eram intr-o rezerva de monitorizare pt cezariene. Vorebesc ele cu dr meu la tel, ajunge si el la putin timp si imi rup apa. Atunci mi-am dat seama ca o sa nasc natural. Imi era atat de frica incat nu mai bagam pe nimeni in seama in jurul meu. Vorbeau cu mine si nu le raspundeam. In final imi fac epidurala, durerile se calmeaza complet, dilatatia e maxima, imping de 3 ori si tocmai ma gandeam ca o sa cedez psihic, ca nu o sa reusesc eu sa fac asta si dr meu zice: "Hai ca data viitoare daca impingi la fel iese" De bucurie am impins fetelor si a iesit aproape aruncat in bratele dr. L-a pus pe masa sa-l curete si in acelasi timp a facut kk pe masa si pipi pe dr
Atunci am ras si eu cu pofta, ca toti ceilalti de altfel. In tot acest timp sotul meu a fost alaturi si mi-a zis ca a fost uimit de curajul meu, eu zic ca n-am avut curaj ci doar am fost ingrozita la maxim. Nasterea propriu zisa a durat maxim 15 minute, mai mult a durat pregatirea de la inceput si cusutul "goblenului" la sfarsit.
NU am cuvinte sa-i multumesc dr meu! A fost grozav de la inceput si pana la sfarsit , inca mai este :) si daca o sa mai fie pe aici peste 2-3ani sper sa mai facem un bb si tot el sa ne supravegheze!
Acum suntem bine cu totii, dar nu ne intram in ritm. BB inca nu are un program fix si asta ma oboseste.
Am trimis poze Tinei, daca e draguta o sa vi le arate. Si situ ca este :)
Va pup pe toate si va doresc o nastere la fel de usoara si fara pic de durere cum am avut eu! ;) Mai dureros e acum cand stau pe scaunel decat a fost nasterea!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
dianad spune:
ANAIRDA, ma rog pentru tine si pentru sotul tau! Stiu ca va este foarte greu, acum nici 2 ani fratele meu si sotia lui treceau prin aceeasi durere. Au fost alaturi unul de celalat si dupa 3 luni ea a ramas insarcinata din nou si acum au o frumusete de fetita. Este trist si este nedrept ca SARA a plecat dintre noi, ca si atunci imi doresc sa pot da timpul inapoi ...Doamne, ai grija de ingerasul SARA!

DianaD 35+ sau 34+
aida_o spune:
Dananita, felicitari pentru asa o nastere! Acum zau ca mi-as fi dorit sa fiu in locul tau! Pupici si la baietel, sa fie sanatos, mincacios si cuminte 
Monica (MP), tu chiar ca ai muncit pina-n ultima secunda
Fii linistita, o sa fie bine
Te asteptam cu povestea nasterii si poze, normal!
Hai Monica! Hai Monica!
34+2
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adriana,nu stiu ce cuvinte as putea alege pentru a-mi exprima durerea,compasiunea si...furia pentru ceea ce se intampla.
Suntem alaturi de voi,iar micutul ingeras Sara-Michelle este sus,in ceruri,de unde va avea grija sa va fie bine.
MP

Suntem alaturi de tine si de Matei!
Ile,frumoasa povestea nesterii.Abia astept!
Pispirica si pe mine ma cuprinde un tremur nervos inainte de culcare,din cauza pozitiei,a greutatii,a senzatiei permanente de...pisu si,nu in ultimul rand,din cauza vestilor proaste,din ce in ce mai multe,aflate peste zi.Dar asta este,trebuie sa mergem mai departe si ...sa fim barbate!
dananita,am spus si mai repet:vreau sa nasc ca tine!Dar...fetita.
Olgutta esti o
foarte draguta si slabuta.
Fetelor,iar am avut o noapte de cosmar cu dureri cumplite de stomac si...iar deranjamente(nu stiu de la ce...).De data asta insa nu le-am mai confundat cu contractiile,desi erau f.f.dureroase.Si,colac peste pupaza,dupa ce ca eram balonata si vai de capul mau,bebita a avut chef de joaca si m-a ciocanit intr-una.
Acum beau iar ceai de menta si mananc paine prajita cu branzica de vaci si...astept sa-mi treca.
Mai aveti vreuna din voi bebei care se misca intr-una si cu putere?Stau sa ma intreb daca o fi normal,avand in vedere ca nu prea mai au loc...
Dorm din ce in ce mai prost si numar zilele.Stiu ca nu sunt singura...
ANDREEA GEORGIANA +37 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Delia21 spune:
Nshiro si Ilee77,felicitari pentru printese si bine ati revenit pe forum!
Dananita,felicitari pentru bebe Matei!Fetele,.....am citit si eu de Sara-Michelle,si mi s-a facut pielea de gaina.Cuvintele chiar sunt de prisos.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]