Mamici de martie-aprilie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Diana FELICITARI PENTRU BEBE BOGDAN!!! Sa va traiasca!!!nshiro ai o bebelina superba!!!Sa va traiasca!!Sunt delicioase pozele!!ile ai povestit tare frumos!!!Cred ca a fost mare surpriza sa aflati ca e fetita!Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am pus si eu pozici cu burtica la 32 de saptamani(in albumul Burtica) si cu patutul si leaganul(la Lucruri Seby)!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Diana1968, felicitari pt cea mai proaspata mamica! Bine ai venit pe lume, Bogdan! cu nota 10!!!

Aida, eu am avut o mica sangerare la tuseu dar mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca e normal.
Am gasit in sfarsit bonetica, am luat 2, una in prima faza, micutza, si cealalta pt la vara, mai subtirica. Nu m-am abtinut sa nu-i iau si un costumas asortat care i-a placut lui tati. Asa de mare e nerabdarea incat boneticile le-am probat la o papusa. Dovada:
Poza1
Poza2
Poza3
Poza4

Mihaser, felicitari pt sapt 37!

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare

Dragele nostre, iata ca ne merge computeru, ca a facut figuri, dar bine ca si-a revenit.
Noi suntem bine sanatoase, grase si frumoase, am ajuns la venerabila greutate de 72kg, peste 1 kg facem 20.
Aseara am mancat de nu ne-am mai putut opri drept pentru care cand sa ne intindem in pat, nu reuseam din pozitia sezut decat cu o aruncare, ma gandeam macar sa nimeresc perna, noroc cu tati ( care murea de ras), care ne-a pus o mana la cap si una la mijloc si asa am ajuns cu bine la orizontala.
Acum fac curat in dulapuri, sortez hainoaiele de graviduta sa i le dau surioarei mele ( ah, ce-mi place).
Tinutza, burtica este ok, multumesc, e inca la locul ei si asa tre sa stea inca vreo 4-5 saptamani.Mi-au trecut durerile ca am stat consemnata vreo 2 zile la pat.
Am pus poze pe mail-ul comun pentru ca nu am reusit sa le pun in album. Te rog mumos pune-le tu! Acolo am 33 saptamani.
nshiro, bine ai venit acasa cu dulceata de bebelina!
Micaalsa, la nasterea naturala cu epidurala, incep sa-ti administreze anestezic de la dilatatie 4. Pana atunci tre sa suporti. Bafta!

Gata, cum spunea cineva pe aici, va pup de nu va vedeti!

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Iar eu... Tot nu resesc sa-mi termin mesajul. Printre telefoane si alte treburi.

Noe, tinem pumnii pe miercuri!

Catrinel, fain burtic! Asa cum zic fetele, o sa-i cam ducem doru'in curand...

Ciuf, asa toate bune si frumoase iti doresc sa si ramana in continuare...

Nshiro, cum vrei tu burtica inapoi cu o asa printesa de fata? E superba in kimono, in rochitele de ingeras, seamna cu amandoi, si cu tine- intr-una din poze parca esti chiar tu in miniatura!

Onsami, deci sa te asteptam cu bb pe saptamana asta?
Galerie!

Tina, cum? deja mergi pe 38w? pai ce faci, mi-ai luat-o inainte? Ce fericita esti in pozele de la zapada!

36+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

muah la Tinutzu' drag care ma imbarbateaza

ile77, felicitari pentru Vivian, ti-am citit povestea pina m-am saturat. pitica voastra e o mumoasa!

Serj,
eu am intrebat de perna incercind sa aflu mai multe pareri ca sa am de unde invata (intre noi fie vroba, si eu ma tem sa las copilul sa stea cu capul asa jos, tot din cauza ca ar putea vomita, si nu stiu ce sa fac, ca aici peste tot te-nvata sa nu cumva sa-i pui copilului ceva sub cap, cica sa fie suprafata dreapta-dreapta). asa ca sunt cam dezorientata si de-aia tot cer pareri de la persoane care trec prin experienta asta acum

kim
tu ai avut chiar noroc, ca eu am gasit atunci ultima bonetica... si aia numai in marimea pentru nou-nascuti (sper sa nu se nasca bebelina cu capu' mare, s-o incapa ). ce sa spun, ale tale sunt superbe toate, inclusiv costumasul (felicitari lui tati, ca vad ca se pricepe )

de tuseu nu-mi e frica, dar nici nu mi-ar placea ideea sa am singerari, char si mici, ca ma stiu paranoica si cu mari capacitati in a-mi imagina diverse scenarii.

ciuf,
cu cordonul ombilical... ar putea sa afle la o ecografie daca este sau nu in jurul gitului lui bebe, dar cum medicii astia de la noi de pe continent se zgircesc sa te trimita la un eco daca nu considera ei ca e musai... singura solutie e cea clasica: la nastere asteapta sa iasa capul copilului, te pun sa nu mai impingi, verifica daca e circulara de cordon, si atunci iau masuri. pina atunci, insa, n-ai decit sa te rogi sa nu fie asa. treaba asta cu circulara de cordon am vazut-o chiar la un documentar pe Discovery, si ma gindeam de ce naibii se zgircesc sa faca o ecografie inainte de expulzie, cind asta chiar poate salva viata copilului, daca vorbim de o circulara de cordon reala? cum naibii se bazeaza ei pe faptul ca mamica, in durerile nasterii, va fi atit de cooperanta incit sa poata rezista impulsului de a impinge? (care impuls am inteles ca e foarte puternic, atunci cind iese capul). ma gindesc ca daca impinge atunci, riscul de a-l strangula pe bebe cu cordonul e si mai mare, nu?
in fine. dar vezi ca si eu am preocuparea asta, mai ales de cind am fost si am discutat cu un anestezist de la sectia de nasteri unde voi merge si eu sa nasc. cica ei nu fac eco inainte de nastere, daca li se pare ca totul e ok, iar pozitia lui bebe o determina doar prin palpare. cu cordonul, e cum am zis mai sus. singura chestie care m-a imbarbatat putin, a fost ca ei dau doze de epidurala chiar si la o dilatare de 1cm, daca mama simte nevoia. practic ai un buton pe care poti apasa si primesti o doza minima, daca ai dureri asa mari. iar acel buton nu poate fi apasat decit din 10 in 10 minute, ca sa nu te-ndopi in nestire (eu am zis ca-mi aduc un timer, sa stiu cind au trecut alea 10 minute . pe de alta parte, nici nu vreau sa ma amorteasca incit sa nu mai simt nimic, si sa ajung in situatia in care sa imping si cind nu trebuie, sau sa nu imping cind trebuie

hai ca am scris aici un roman, iertare!

34+1

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Mihaser pup.Da a fost multa zapada,dar mai sus de noi.Aici nu am avut deloc,pana ieri,si astazi s-a topit toata.
Ile,super povestea ta!Si cand erai in cada ai vb cu mine la telefon!! SA va traiasca Vivian,iar Svein e un dulce!
Andreea G,da..am intrat amandoua in saptamana 38,pentru ca doctorul mi-a schimbat DPN-ul pe 2 aprilie.Nu am primit adresa.!!!!!!!!!!!Unde ai trimis-o?Cat despre furtuna de la voi,am auzit si eu de la mama!
Mari78,bai ai calculat corect!Dar mie mi-au schimbat DPN-ul pe 2 aprilie!Pt ca asa au calculat ei.Acum vedem!
Ama_Kaly,foarte frumoase lucrusoarele lui Seby!SA le poarte sanatos.
Kim,super lucrurile,si super BABY!Da,ti-am luat-o inainte.Sunt hoatza!SI sunt fericita pentru ca sunt inebunita dupa zapada!
Tania2,am sa pun pozele.Pupici si ma bucur ca esti mai bine!
Muah la Aidutzu care se lasa incurajat!
la toate fetili!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna dragele mele!

Suntem inca bine cu moralul;parca nici nu realizez ca mai e atat de putin pana la marele moment.Vladut are insa grija sa imi faca AMR-ul in fiecare zi."Mami,dupa ziua de azi cate zile mai sunt pana taie burtica?"Si eu ii spun:5 sau 4 sau cate mai sunt.Si el repede face socoteala si imi arata pe degetele si ma intreaba daca a aratat corect.

Noe,iti tin pumnii pe maine la control si apoi pe miercuri la nastere! Doamne ajuta!
Diana,felicitari! Sa iti traiasca puiul scump!

Pispirica,ce bine sa mai auzim si de tine...

Doublemom,multumesc din suflet! Sa iti traiasca papuselele si sa te bucuri de ele!

Mihaser,multumesc pentru pumnii stransi! Nu te-am contactat referitor la alergia lui Vladut nu pentru ca nu m-ar interesa,ci pentru ca zilele astea chiar nu am avut timp nici sa respir.Daca vrei,te rog chiar sa imi scrii pe mail.Sa vedem ce putem face.Multumesc din suflet ca te-ai oferit!

Catrinel,sa dea Dumnezeu sa fie bine! Ti-am vazut burtica...super de super.Sa vezi ce minunatie va iesi din ea.

Nshiro,este minunata fetita!Sa va traiasca!

Tina,am vazut la Tv ca a nins pe la voi si chiar ma gandeam la tine.Se vede si din poze ca te-ai bucurat de zapada.Pacat ca nu a durat mai mult.

Onsami,drum bun si curaj mult!

Ile,am citit povestea nasterii si am vazut si pozele.Foarte frumos povestit,iar minunea mica ce sa zic,v-a facut o farsa pe cinste.E dulcica foc cu obrajorii aia rotunjori si rosiori.Sa fiti toti 3 fericiti si sanatosi!

Mari78,multumesc de urari!

Ama,super lucrusoare! Sa le stapaneasca sanatos micul Seby!Iar despre burtica si mamica,ce sa mai spun...Esti cea mai tanara si mai draguta mamica de pe aici! Ce tatic norocos!

Fetelor,va sarut pe toate celelalte, si ma intorc la munca mea.O sa ziceti ca sunt nebuna;mai am un pic pana cand trebuie sa nasc si eu pierd noptile muncind...

Noapte buna burticute,mamici si bebelusi!

Monica, 38+6

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
felicitari noilor mamici!
Nshiro, ai o fetita draguta foc, sa n-o deochi!
Ile, sper sa reusesti cu hranitul de la san. Mie imi cam pare rau, dar nu am reusit sa o invat pe Mia sa suga. Suge, dar nu trage bine ... probabil ca asa e la prematuri!
Va pup

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

Felicitari noilor mamici care au nascut in ultima perioada. Sa fie bebei mereu sanatosi, si sa va faca sa va simtiti cele mai fericite ca sunteti mamicile lor.

Azi am vazut pentru prima data galerie pozelor de bebelusi martie-aprilie, m-au cucerit cu totii, toti foarte draguti si fiecare deosebit in felul sau. Poza lui bebe Mark cu fratiorul e super draguta.

Abia astept marele moment cand o sa ne vedem si noi printesa noastra mica. Recent am fost la eco, la 32 de saptamani Mihaita noastra are 1726 gr. Tehniciana de le eco zicea ca va fi un bebe cu greutate medie cam 3.4 kg, adica ca mamica :) . Toti parametrii sunt in regula si se pare ca placenta s-a ridicat si voi naste natural - ceaia ce eu tare speram. Gagalicea noastra sta deja cu capusorul in jos, dar mai trebuie sa stam la mami in burtica macar 5 saptamani.
Saptaman trecuta am fost si la medic, nivelul glicemiei la ultima analiza a fost foarte aproape de limite si deci am redus drastic acum toate dulciurile, chiar si fructele, am trecut la legume.

Saptamana trecuta am fost la cumparaturi ca sa completam lista, acum avem aproape de toate, patuc, carut, hainute, baita.

Am facut si niste poze la lucrusoarele cumparate. Eu am primit mare placere pana acum sa admir pozele cu lucrusoarele voastre, am pus cateva poze cu hainutele bebelusei si cu burtica la:

Poze

33+

Mergi la inceput