Mamici de martie-aprilie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
ciuf spune:
Fetelor, nu stiu cum sa incep. Sunt ravasita. Si nu vreau sa ma intind la vorbe ca nu-si mai au rostul.
Micuta Adrianei a murit azi-dimineata. Tocmai ce am vorbit cu ea. Am aprins o lumanare pentru micuta, pentru sufletelul ei cel nevinovat.
Faceti si voi la fel, va rog.
Adriana, condoleante si daca poti da-i in judecata pe medici ca nu au procedat cum trebuia. Stiu ca asta nu te va incalzi cu nimic, dar poate nu li se va intampla si altora acelasi lucru. Nu stiu daca iti mai arde sa mai intri pe forum si sa ne povestesti, dar eu iti doresc sa fii tare sa treci peste acest greu. Dzeu sa va ajute cu un alt bb care sa fie un sanatos si frumos.
Dzeu sa o ierte pe micuta. Nu e drept.
Aprindeti o lumanare sa-i fie drumul plin de lumina.
Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
aida_o spune:
oooof Doamne Dumnezeule, cum e posibil?
cum se poate ca o femeie sa duca sarcina pina la termen, si nenorocitii de medici sa o dea in bara pe ultima suta de metri??? ![]()
si cind te gindesti ca la o simpla ecografie s-ar fi vazut daca e cordonul in jurul gitului 
Adriana, stiu ca asta nu te incalzeste cu nimic... dar pentru micuta ta, pe care au sacrificat-o numai ca sa economiseasca ei bani dedicati procedurilor medicale (ca intr-un fel asa e), da-i in judecata pe nenorociti si nu-i lasa! cineva trebuie sa creeze un precedent si trebuie sa se faca mai mult pentru femeile insarcinate care merg sa nasca... m-am saturat sa vad cum medicii de aici dispun de inalta tehnologie si totusi n-o folosesc!
...parca am simtit ca e ceva in neregula, de am scris mesajul acela lung, tot pe pagina asta, despre circulara de cordon...
am aprins o luminare, dar efectiv ma doare sufletul... Anairda, fii tare... si nu lasa lucrurile asa
Dumnezeu o sa aiba grija de micuta ta...
MP spune:
Acum am terminat de lucrat si ma pregateam sa ma duc la culcare;e ora 2 si ceva la noi.Dar am zis sa intru inainte sa vad daca a mai scris vreo mamica,daca mai sunt vesti...si am ramas socata.Mi s-a facut pielea de gaina si nu am cuvinte.De ce se intampla astfel de lucruri?!?!!!
Sincer,nu am cuvinte,mi-e rau si nu cred ca voi putea dormi...
Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta si s-o intareasca pe Anairda!

Pozele noastre
Vlad
Matei
aida_o spune:
ma iertati ca revin iar, dar am citit pe un site ca atunci cind lichidul amniotic exista in cantitati mai mici decit normale, posibilitatea unei circulare de cordon ombilical, creste (http://parenting.ivillage.com/pregnancy/plabor/0,,46qr,00.html) (One of the concerns that can increase the risk of cord problems is decreased fluid.).
daca nu ma-nsel, anairda spunea acum citeva capitole ca ar avea mai putin lichid amniotic decit era normal. in cazul acesta, ma intreb: cum naibii nu au luat medicii in calcul posibilitatea asta? cum de au riscat si au mers cu nasterea vaginala inainte, fara sa faca macar o ecografie inainte?? sau macar sa fi fost foarte precauti, pentru Dumnezeu![]()
pe pagina www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70370&whichpage=2" target="_blank">asta, ea povestea ca medicii nu au considerat ca au motive suficiente pt a-i face o cezariana, dupa ce avusese deja niste contractii (asta se intimpla acum vreo saptamina si ceva, chiar cu citeva zile bune inainte de ziua cind a nascut).
aida_o spune:
Olgutta,
esti o mamica tare tinara si frumusica. nu stiu cum aratai inainte de nastere, dar m-am uitat la poze si am vazut ca acum arati foarte bine, cred ca nici n-ai pus mare lucru pe tine. si lucrusoarele pt bebe sunt frumoase 
34+1
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
serendipindity spune:
Inca vreo doua ore si rasare soarele. E prima data cand postez pe acest forum. Nu aveam somn, bebe loveste in pantec si am zis ca ar fi bine sa cunosc alte viitoare mamici, sa va cer sfaturi, ca nu stiu nimic despre nimic... Vroiam sa ma laud si eu cu burtica mea de 33 de saptamni si 5 zile, dar... M-am intristat citind despre Adriana si fetita ei... Sa-ti dea Dumnnezeu putere, Adriana, sa poti privi inainte, sa lupti cu nemernicii care ti-au facut rau.
kim spune:
Doamne...! Nu vreau sa cred ca s-a dus micuta Sara Michelle! 

Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul Adrianei si a sotului ei... Vorbele sunt de prisos.
Adriana, sincere condoleante, sa aveti putere sa treceti peste durerea asta enorma, sa puteti merge mai departe, asa a fost sa fie, Sara Michelle e acum la ingerasi si va zambeste de acolo din cer. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
36+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Olgutta spune:
E tare trist 
Adriana, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta pierdere si durere enorma.
33+
Veve spune:
Adriana,sincere condoleante!
Doamne-Doamne s-o aiba-n paza lui pe micuta Sara-Michelle si voua sa va dea multa putere si incredere,sa depasiti aceasta mare pierdere!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
MP spune:
Fetelor,s-a rupt apa si ma pregatesc sa plec la spital.Sper sa ne revedem cu bine! Sa va rugati si pentru noi!!!
Monica,39 fix
Pozele noastre
Vlad
Matei