Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dordia, am inteles ca , comform contractului colectiv de munca la nivel national ar trebui ca la nastere sa primim din partea angajatorului un salariu brut.Atat stiu deocamdata.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

ce mai anda nu iti place fata fetei mele?

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catuta iti multmesc mult pentru raspuns. O sa ma interesez si eu!!!

Fetele tocmai ma duceam la baita cand m-am uitat la Tv si era intr-un film sau telenovea romaneasca un copil rapit dar care avea lenjerie de pat ca a lui fi'miu!1 Ce m-a disttrat!!! Gata ma duc sa-i fac baita si la nani!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda, imi pare rau pentru Nichita! Zi-mi, te rog, bubitzele astea sunt doar pe fata sau si pe corp?
Caci si Simon are ceva, cind apare-cind dispare. Pe fata ar fi cam cum descrii tu dar el are si pe corp! din fire, e cam roscovan(ca tascu), transpira la greu si cred ca ne cam mosteneste cu tenul sensibil(si eu si tacsu suntem la fel).La inceput am pus-o pe seama transpiratiei Acum am inceput sa ma ingrijorez ca in ultima vreme nu prea mai dispar!
Tot de-asta ii dau Humana HA 1, dar se pare ca nu este de la laptic!
Sunt tare debusolata( de fapt asa-s eu!)
Acum m-a bagat Feli si mai rau in ceata cu dermatita seboreica!Pai , cum , puii mei, fac eu diferenta intre asta atopica si seboreica!

MariaAlexia , Lavi sa dea Dzeu sa scapati definitiv de gilme!
Si eu ma suspectez, caci am un sin din care pot mulge cam 50ml, iar celalat il simt angorjat si nu pot scoate nici 25ml si ma supara, il simt ca o piatra comparativ cu celalat (flescait)!
Sa nu ma trimite-ti la doctor, ca nu ma duc decit daca dau ortul popii!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
Virsta puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Tania, sa stii ca intr-adevar s-a cumintit mult Rianna, nici mie nu-mi vine inca sa cred ca doarme toata noaptea. Si azi-noapte mi-a dormit, s-a trezit abia la 6:30, i-am dat sa manance si am pus-o inapoi in patut desi nu era complet adormita. Dar a trezit-o taica-sau dupa 7 ca s-a dus la ea "sa vada ce face" Pai normal ca l-a simtit in camera si s-a trezit si abia pe la 8 am reusit s-o mai adorm din nou. In schimb in timpul zilei nu mai prea vrea sa doarma... Ea avea reprize de somn si de cate 3 ore, dar in ultimele zile tot "iepureste" doarme, abia daca prind si eu cate 45 de min. sa mai fac cate ceva. Acu' am adormit-o in brate si am pus-o in tremurice, sa vad cat rezista. Si daca tot doarme, ma duc sa-i tai unghiile pana nu se zgarie iar pe fata.
Un alt motiv de bucurie e ca reusesc sa-mi fac dus cu spalat pe cap, ras pe picioare, etc. - intreg tacamaul - si fata sta linistita cu mine in baie. O pun in tremurice cu niste jucarii suspendate si ea-si face jocul pana imi termin eu dusul. Cu vre-o luna in urma credeam ca n-o sa apuc veci sa-mi fac un dus ca-lumea daca nu-i sotul acasa sa stea cu ea. Uite ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

La mine e ora 1 am, si eu bezmeticesc pa aci!
Ma duc sa trag un pui de somn , dar stai sa va spun si de Simon ceva:
Am reusit sa-l stabilizez pe mincacios la o galeata de lapte pe zi!
Mai, maninca 200ml la 3ore-uneori la 4 ore!Eu zic ca e ff mult comparativ cu puii vostrii! Doarme noaptea exceptional, de la 11 la 6-7, face kk zilnic la aceeasi ora(offf doar azi a sarit programul de kk, poate-l gasesc miine dimineata in pampers), in timpul zilei , deasemenea doarme!
Ce sa fac, de s-o ingrasa prea tare, l-oi pune eu la dieta, inainte de insuratoare!

Gata,acum kiar ca ma duc sa trag un pui de somn!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
Virsta puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buluci esti o dulce!!! Fara tine forumul asta ar fi sarac, zau asa! Te cred ca nu vrei sa mai ai de a face cu doftorii dupa ce-ai patit la nastere si mai ales dupa, cu taietura pe viu.

Sanul e rosu in dreptul galmei? Daca e rosu si fierbinte - nasol, cam e de antibiotice. Daca nu - supt si muls.

meems vezi ca ti l-am mai barfit un pic pe Andi in pagina precedenta.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buluci, nu, nichita n-are pe corp, dar sugarul prietenei mele are pe piept. mai zic inca o data cum sunt astea de dermatita atopica. daca recunosti, du-te la doctor: mai intai apar niste bubitze mici rosii, care se comaseaza in mari pete rosii (formate din bubitze mici rosii:))) nu ma pricep la descrieri, ce vrei... peste cateva zile bubitele mici rosii comasate in zone de pete rosii se transforma in cruste albe (sau nu neaparat albe). produc mancarime. se accentueaza la contactul cu materiale alergene: lana, plastic, praf, frig, parfum, vorba mamei di tutti. se inrosesc mai mult cand plange copilu'
dermatita seboreica nu stiu cum e.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dordia, statul, prin angajator, ofera ca si premiu, ca ai contribuit la cresterea populatiei tarii, un SALALARIU MEDIU PE ECONOMIE DE 7 MIL 500,asa era ultima data acum nu stiu cat mai e. Statul nu il da fizic in mana angajaorului, darf el daca ti-l da plateste cu cei 7 mil la imposit sau alte dari catre stat.

Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda si Bulucima provocati sa scriu desi-s cu fata in brate si cartea in mana.

La sugar, petele apar pe obraji, frunte, scalp si se pot raspandi pe tot corpul, in special la incheieturi.

Faza a 2-a, 4-10 ani: cot, pumn, glezne, genuchi.

Faza 3, dupa 12cani:palme si talpi.

Astea-s din carte.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput