Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, aoleu!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buluci - incearca cu comprese reci cu rivanol pe galma. (vezi ca rivanolul pateaza rau). pui sticla cu rivanol in frigider, si compresele. le schimbi ziua la max. 10 minute. pui rivanol din belsug. noaptea e bine sa te trezesti macar la 2 ore si sa te mulgi.
mie mi-a trecut asa in 2 zile si o noapte, fara antibiotice. dar dak nu simti nici o imbunatatire dupa prima zi, du-te la doctor!
mey, laptele muls (al meu, adik, asta de-l arunc in canalizarile orasului) are un gust absolut oribil - amar, bleah. ma intreb dek e de la pastile sau de la buba-buba. voi ce antibiotice ati luat si ati continuat sa alaptati?
c & ardeiasul mititel & adormit
PS azi n-am avut toata ziua apa calda
sunt plina de draci ca nu pot sa fac dush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap: augmentin si unasyn.
Anda: pai de-aia te tot incurajz eu sa citesti, sa vezi ca nu-i dracu' asa de negru. Cum pare la prima (a doua) vedere.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Buluci, esti "de coma" - ma distrez de numa' citind postarile tale. Vorba Lavi-ei, forumul ar fi mai sarac fara mesajele tale.

Lavi02, am citit ce-ai mai scris de Andi. Sa stii ca si pe la Hateg avea priza la gagici, era simpatic si avea o personalitate atragatoare, si pe deasupra mai era si din familie buna. Eu nu l-am mai vazut de foarte mult timp...

Tac-su' o hraneste pe Rianna si eu mai pierd vremea pe net. Ar trebui sa merg sa fac ceva de mancare, am scos niste pulpe de pui de la congelator, dar Doamne dac-oi avea tragere de inima!... Daca as putea sa-mi angajez pe cineva care sa-mi gateasca zilnic, pe bune ca as fi cea mai fericita! La curatenie n-as suporta sa stiu ca am pe cineva, ba pe mine chiar ma relaxeaza si ma simt super dupa, cand stiu ca totul e "luna" si lucrurile sunt ordonate. Da' la bucatarie zici ca-mi pune cineva benzina-n cap, asa mi-e de urat! Noroc ca barbatu-meu nu e pretentios si mancam mult afara, ca altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, -lor, da' mult si frumos ati mai scris!

Noi am fost azi toata ziua cu bunicul - tatl lui Adila venit din Bistrita-city cu treaba doctoriceasca, de-a lui, dar mai ales cu treaba nepoteasca, de-a lui fii-mea! Am fost cu totii in parc, s-a jucat cu ea, a tinut-o in brate, iar noi i-am arata tot repertoriul de povesti, fetze-fetze, dansuri, hopa-tzopa-uri, etc. Concluzia: abia mai vroia sa pleca inapoi acas, bietul om! Off...de ce nu aveti toate, fetelor, asa socrii ca ai mei?

Ioana77 - yu-hu, ce bunatate de site ai descoperit! grficul ala ie mi se pare taaare interesant!

Lavi02 - ooofff...iar galma???/ Pai a venit deja vremea? Ca erau ciclice la un moment dat? Bine ca e pe duca!

quote:
E o figura, dupa ce suge dintr-un san, cand sa o pun la al doilea se arcuieste in spate, urla, plange, scandal. Dar daca o pun in pozitie de vorbit - zambeste, vorbeste, toate bune.

Ehehe...mai lavi...cum stii tu sa descrii exact ce face si Sarah mea! Te pomenesti ca ai montat camere video pe la mine prin casa????

Alinush- mortala fii-ta! Poza cu ea cand se uita din brate de la tati la TV, concentrata - identica cu fii-mea! ar io moooor de ciuda! Ca io nu-s deloc fana TV si nici nu prea vroiam ca ea sa fie! Ca tac-su, cu care nu te mai poti intelege deloc dacae in fatza TV-ului. Vorbesti cu el si el nici nu aude! Sa vezi tu cand vor fi amandoi, unul langa altul...

Anda77- maaaama, ce compliment! Sarah iti da un tie si tot un poetului! Cu urarea sa-i treaca repede bubitzele! Offf...mai Ando, tu numai de belele ai parte, zau! da' las' ca iese soarele si pe strada ta!

Taniutza- ce bine ca ai revenit! Ciudata faza cu bebelacul...chiar exista vreo legatura intre lapte - de mami sau praf - si rahitism? Ca io nu prea o vad...

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Lavi, am o soacra, sa-mi traiasca!Am incredere 100% sa-mi las copilul pe mana ei.
In legatura cu mopul, eu am avut in dreptul geamului cateva zile o pereche de chiloti, pana i-a agatat sotul cu un bat si a reusit sa-i dea jos.Si noi satm la etajul doi,deci scade numarul banuitilor...

Eu am luat salariu bonus(650RON)+cateva sute de mii de la sindicat.Cred ca ai dreptate Catuza.
Ce-i cu pozitiile tantrice?Mi-a scapat ceva?

Dupa atatea supozitoare, fata mea se regleaza singura.Oare ptr ca mami a mancat o portocala?

Anda, multumim ca ne-ai admirat podoaba capilara!Si noi i-am admirat pe bebici!acum ,cand au crescut s-au facut si mai expresivi si mai frumosi!Pe Nichita , nu-l mai laudam ,ca deja au facut-o altii si bine!

Buluci, esti haioasa ca de obicei!cum sa-l imbraci in rochita?Vorba aceea:"Vrei sa planga in carciuma?".Si ai grija de san.Mulge-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ba da, Buluci, sa-l imbraci, sa-i faci poza si sa ni-o arati si noua! Pai ce e discriminarea asta - fetitzele pot purta pantalonasi si baieteii nu rochitze??? Pai nu-i corect, maica!

Corapino- tu ce tot haladuiesti la ora asta pe site? Laptop-laptop, deci in patut, dar bolnaviorii trebuie sa se trateze, inclusiv prin somnic, ca sa se vindece buba repede. Io cred ca e de la bu-ba-buba lapticul nasol la gust!

Mai, fetelor, tot forumul merge la Depeche la concert???? Ia sa folosesc io banii de CIC - cand or veni, la Sfantu' Asteapta, adica - in scopuri "constructive"!

Io maine execut un Doraly-Niro. In scop de vizionare de jucarii.
Mi-a zis mie vecina mea Mimmy-Dummy() ca au jucarii ieftine si misto in Doraly. Ma duc sa dau cu okiuş si vin maine la raport!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki legatura cu rahitismul: laptele de mama are raportul calciu-fosfor 2:1 care este optim pentru absorbtia calciului. Formulele au 1.5:1 iar laptele de vaca 1.2:1.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pun aici un link la cateva poze mai recente, ca nu am timp sa le incarc in contul comun.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mimamuntean/album?.dir=44a1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mNEATA

Nu am apucat sa citesc tot ca nu ma lasa tom degetel. trebuie sa stau langa el cu bine si la 5 minute sa mai suga si el 5 ml...

dar vreau sa-i raspund DORDIEI si lui MADAU: salariu bonus se da de la servici, este un salariu mediu pe unitate, conform CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA PE TARA. Trebuie facuta cerere la servici....daca nu va spune una din fetele care l-a luat, caut eu in contract si va dau exact articolul.....

pupici

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput