Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CORAP am citit si eu ce ai patit! sanatate multa, sigur iti vei reveni rapid, ca ai un moral fantastic!

Anda77 mi-e tare mila de Nichita cu bubitzele, ca hai sa zici aspectul e cum e, dar sa-l manance in halul ala, saracul de el! Sper sa se rezolve repede.

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am muls 80 si ceva si m-am oprit. Parca s-a dus o parte din galma dar tot ma doare ceva in zona. Nati pare ca se trezeste, sa vad poate reusesc sa-i infund gurita cu vreo titibina.

Tania welcome back!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Lavi02 Nazomer e sub forma de picatiri si se pun cu picuratorul; sol e valabila 30 de zile de cand desfaci flaconul. in ceea ce priveste pofta de mancare vezi sa nu aiba vreo ciupercuta in gurita ca noi am patit-o. Nu manca Mateea si noi credeam ca are ceva si da-i cu vitamine si cand colo avea o ciuprcuta in gurita si o durea cand incepea sa suga .Am dat cu glicerina cu stamicin si s-a rezolvat. Ce-i drept dam si vitamine Ca - Visol cate 2,5 ml de 2 ori pe zi. Bafta multa si sanatate Nataliei

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

tania si
am intrat sa va spun "noapte buna" , ca acu ne apucam si noi de .
c si viitorul ardeias curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Madausuperba Miruna ta, ce frumos era imbracata la botez...pantofiorii superbi, body-ul cu 'vreau diamante' m-a dat pe spate, dar piesa de rezistenta raman dresurile de lycra, bestialaaaaa, cum era ea cu pampersi si cu dresuri

Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ma duc sa ma culc ca vad ca nu stie nimeni despre salariul bonus!!!

Somn usor !!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Dooaamne, ce de par au maya si flavia!!!! nichita nici la 2 ani nu cred ca o sa aiba atat!!!!
mirabilis, iulia are ochisorii migdalati, putin de asiatica
ce fatza are mateea! lesini de ras!dupa baitza zici ca a luat 2 pahare de spritz!
maria alexia, ala era costumas negru sau bleumarin? f. frumos. io n-am gasit nimic din catifeluta inchisa la culoare p-aici.
frumusica si miruna, mama-mama
dara are fatza de super-shmechera...
ce frumushel si maaaree e tudor. pai io cand il tin pe nichita pe burta mea nu-mi "ajunge" atat..ce inaltime are tudor?
nati-maimutica in oglinda
gandacel, ce baiat reusit! gandacel, daca mai citesti, nu vrei sa te intorci?
in poza intitulata "elf", ilincutza, chiar seamana cu un elf...
si elise e frumusica, mai, toti sunt simpatici foc, nici nu-i mai mentionez pe toti, ma uit si eu la poze mai hilare

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

gabitaco lipsa poftei de mancare cred ca e de la bronsiolita. Dar ai dreptate si cu micoza, ar trebui sa reincep sa o dau cu glicerina pt ca la una din substantele pt aerosoli scrie ca poate da micoze. Multumesc !

Jooooy in ce pui tu laptic la congelator? Parca erau nicte pungute speciale de la Avent? Ca ar fi cazul sa ma mulg dupa ce suge Nati si sa pun la congelator daca ea tot nu vrea acum. O sa vrea mai incolo.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi02 pai mi-a fost si mie dor de forum, de fapt de voi! Stiu cum e cu mulsul, asta fac si eu de cateva zile... Noi folosim Marimer, face ca toti dracii cand i-l dau (zici sa ce ineaca, saracul!) dar pare sa aduca mai usor spre iesire mucii de profunzime, decat serul fiziologic. poate e doar o impresie.

In legatura cu laptele praf gratuit: nu vreau sa sperii pe nimeni, dar vreau sa va spun ca dr. mea ped. a facut o criza de nervi cand i-am cerut reteta (tot pt ciocolata). ea a crezut ca vreau sa-i dau lui Stefan si mi-a zis ca nici nu vrea sa auda, ca are copii de 8 luni cu rahitism depistat abia acum ,de la laptele asta praf. I-am spus ca e pt prajitura si s-a linistit... eu ii dau in continuare Topfer. Nu stiu daca sa iau de buna ce a zis, dar e o opinie care v-am impartasit-o si voua.

Dordia - ce m-am distrat!: "daca nu stie nimeni de bonus ma duc la culcare!"

Mergem si noi la baitza imediat...

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda, m-ai instigat la “vizualizare albume”!

Mada, ce fain se sprijina Miruna in minutze cind sta pe burtica!
Eu pe tema asta incep sa ma ingrijorez, ca nu-s decit 10 zile intre Simon si Miruna , iar al meu e tare puturos! Cred, ca de la mine putere , am sa-I maresc doza de vigantol!(de-ocamdata ii dau doar o picatura!
De curind am auzit de fetita unei cunostinte, are 10 luni si inca nu sta in fundulez iar doctora i-a zis ca unul din motive ar fi si lipsa de lumina naturala, caci au un apartament ceva cam intunecos, cu ferestre mititele care nu prea lasa soarele sa patrunda!
Eu nu prea pot sa-l scot afara din cauza vintului, si ma oftic de mor!
Mada, tu l-a nunta nu ai purtat voal?
Alexandrina, intreba puiu” Mihai daca e fotogenic? Sa-I transmiti ca “da”!
Ina, imi place la nebunie poza cu Rachel imbracata in rosu si cu” botul pe labutze”!
Eu mult mi-am dorit fetita, si tareeee ma bate gindul sa-l imbrac pe Simon in rochita si sa-l fotografiez!( M-am timpit!)

Mi-am bagat un oki si la pozele de la intilnirea voastra cu burtici, ce mi-as fi dorit sa fiu si eu!!!!

Am vazut mai multi bebei, toti sunt niste ingerasi! Sa le dea Domnul multa sanatate!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
Virsta puiului nostru

Mergi la inceput