The best of aug-sept-oct 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

n-avem in Iasi magazinele astea, n-avem fata!

da' vad ca numai noi bantui pe aici!
eu profitand de faptul ca Vlad doarme deocamdata, iar Gabi e la cumparaturi in Metro...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are... un an, 5 luni si 17 zile!!!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> "caiet de amintiri" on-line
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mda si eu profit ca doarme Ale si bantui pe net printre chiftele... Naspa ca bate un vant groaznic la noi si prajesc cu geamul inchis. Daca il prindeti pe ala care nu a vrut deshidere pe verticala la geamul de la bucatarie sa il bateti in numele meu!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

l-am pus totusi pe Stefan la regim azi...a facut deja de 4 ori de azi dimineatza pana la 12...nu e moale dar e tare ciudat...parca ultimul un pic verzui si cu miros de iarba ...i-am spus sotului si el zice ca a patit asa o indigestie de la carne de vita...ei bine, noi tocmai vitel am mancat ieri si alaltaieri asa ca acu stau cu inima stransa...desi am mancat cu totii noi astia mari nu avem nimic...probabil o fi mancat prea mult...ca am gasit in kk si firicele de carnitza nedigerata...offf e si duminica azi, ma duc sa caut farmacia de garda sa vad daca o sa-mi dea smecta fara reteta....
interesant ca nu miroase urat kk, mai bine zis nu are aproape nici un miros...nici nu se simte prin pampers asa o fi diareea???eu stiu ca tre sa miroase urat rau
pupici

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

se cheama diaree si daca are scaune in numar dublu sau mai mult decat face el in mod normal, nu numai daca sunt foarte moi...
sper sa fie un episod trecator; calciu carbonic mai poti sa-i dai, daca ai prin casa...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are... un an, 5 luni si 17 zile!!!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> "caiet de amintiri" on-line
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am revenit!!!!

Azi am fost la Timisoara la ziua nepoatei de 5 ani....pe care a eclipsat-o Alesio la buna purtare(ca nepoata in cauza a facut niste crize cu urlete....)!
Iar acum ne-am intors de la circ!A fost prima data pentru comoara noastra si contrar asteptarilor a fost foarte cuminte, a dansat(la mine in brate), a aplaudat....a fost adorabil!Si cel mai mult i-au placut porumbeii!

Pupici!

Ioana(12+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Herra, nu ma invidia degeaba ca al meu cere de mancare insa nu se omoara cu mancatul.Sau chiar daca baga de ne sperie nu se vede frate, tot cotor cu burta lipita de carca e..... Dar m-am resemnat ca asa e felul lui si ca organismul lui stie mai bine cat ii trebuie.

Cerutul de mancare sa intampla in doua feluri. Fie se inalta si bate in masa de la scaunul lui de masa si se uita la mine semnificativ. Fie se opreste in dreptul mesei de lucru de la bucatarie (acolo unde a observat ca ii prepar eu cam toate alea), deschide gura ca o randunica flamanda si face: aa-aa-aa-aa. In cazurile tragice mai si arata cu degetelu in gurita flamanda. Te ia mila despre bietu cupil tinut nemancat. Caci cuvintele alea legate, papa, paine, val (cascaval)....alea se spun numa cand are el chef. Mai nou suzeta a devenit biiiieeee... nu ma intrebati de unde ca habar nu am.

Nu prea mai am cu ce ma lauda. Din lipsa de tati din dotare (vine marti de pe un' e plecat) si din cauza de bunica rasfatatoare azi mi-a executat neste faze....ori ca vrea numa la mine in brate, ori ca i se pusese pata pe sapunu din baie si il cerea la modu tavalit pe jos...m-a scos din rabdari. Dar am exercitat din greu metoda cu lasatu sa se tavaleasca. A fost razboiul nervilor, io il ignoram, el urla in mod jalnic un pic, dupa aia se ducea la bunica-sa ca un paracios ce e...numa ca nici macar mama nu avea curaju sa imi iasa din cuvant. Ca oricum am "prins-o" ca l-a leganat....ea zice ca nu...dar cum se face ca nu mai adoarme o anumita persoana decat in patu mare ? ai?

Va las si va doresc o saptamana minunata...la ce vreme sinucigasa e afara...chiar radeam azi cu mama, cica asta e vreme de numarat bani sau de facut copii...ce sa numeri? iar copii, cu cin' sa faci?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!
N-am mai reusit sa scriu zilele astea..pt ca au venit ai mei..tata si-a sustinut teza de doctorat in cadrul catedrei, iar vinerea viitoare v-a fi sustinerea cu public..alte emotii...

Cum facem si noi sa ne intalnim la BABYEXPO????? Eu nu pot decat sambata sau duminica...pt ca vineri as vrea sa-i fac galeriei lui tata

Mai fetelor..nu credeam ca Ina v-a reactiona in halul asta la intalnirea cu ai mei..ii povestisem ca vin Babi si Gigica...si cum a sunat interfonul s-a dus la usa..a deschis-o si i-a asteptat in fata liftului. Tremura efectiv de bucurie...e inutil sa va spun ca nu a dormit decat 40 de min toata ziua..si de abia am reusit sa o adorm seara...vrednicutza tare a fost, toata ziua s-a invartit pe langa mine facand treba..apogeeul a fost cand a luat o galeata...goala spre norocul meu..si se prefacea ca spala peretii.
A mai invatat sa-si dea cu crema pe fata (noroc ca inca nu stie sa desfaca capacul strans bine) si sa se demacheze cu servetzelele ei umede.
A inceput sa-i strige pe ai mei Baba sau Babi si pe tata Ijiii=Gigi..asa ca v-a imaginati ca i-a topit efectiv.

Pufy-ma bucur ca v-ati simtit bine la Timishoara si Alesio a fost exemplu pozitiv...wow...ati fost la circ? si noi am vrea sa o ducem pe Ina..dar ma gandeam ca nu are rabdarea necesara pt tot spectacolul...cat a durat la voi? si chiar a stat cuminte?
Aissa- lui Ale..stiam eu ca e fetitza cuminte si o sa pape iar bine.
Ana_a-sper ca Stefanutz e mai binea zi cu kk...si eu am patit la fel cu Ina acum 2 sapt..si dupa o zi de regim a fost mai bine.

Mai fetelor...legat de vaccin-eu am inteles ca schema s-a schimbat pt cei mici..adica, acum la 7 luni se face antirujeolicul simplu, si la 18 luni fac ROR...acum vom vedea..am sa o mai intreb si eu pe mama..dar ei nu primisera dispozitie pt rapel pt cei ce au facut la 1 an (inca).
Pupici..sa aveti o saptamana minunata..chiar dc vremea asta e dezolanta

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Anielas ...la noi situatia e altfel: Ale a facut la 1 an si 2 luni AR, eu eram sigura ca ROR dar nu, din pacate are doar AR facut. Asa ca...noi oare facem rapel?
Cat despre babyexpo nu cred ca merg, desi vroiam mult, dar din pacate statul roman si posta romana nu considera ca merit banii mai devreme de 23 asa ca efectiv nu am cu ce veni. Eu din 6 ianuarie cand am luat banii de la serviciu ultima data nu am primit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, fete cucuiete,

A trecut si weekendul nostru cu peripetii (s-a stricat masina pe autostrada sambata, dar s-a rezolvat fara probleme, ne-am ales doar cu pantalonii murdari ai lui tati si cu o factura frumusica. Eu am tras o sperietura, dar nu mai intru in detalii ca ma iau frigurile numai cand imi amintesc).In rest a fost foarte frumos in 3, iar Alma ne-a zapacit pe amandoi, sotul meu realizand inca o data ca nu imi e tocmai usor cu un copil "cu baterii" cum e cel din dotare.Pai sa va zic numai franturi din ziua de ieri ca sa va faceti o idee:dimineata se trezeste o mami somnoroasa prin aplicare de degete in nas (asa, ca sa curga un strop de sange) si tras de cap, varsam si cafeaua fierbinte pe piciorul aceleiasi mami ca nu am "maltratat-o"destul,scoatem toate hainele din dulapul mamei daca tot s-a apucat sa puna ea haine calcate in el, ne ascundem in deraba sub bicicleta si mesterim de zor la pedale, curatam toaleta de jos cu peria si mana pana-n cot ca sa avem spor, intram sub carut in cos si urlam ca nu putem iesi, dar ne descurcam pt ca desfacem capsele pe lateral, luam o cana si o tocam de gresie, lasand si o urma frumoasa in placa de gresie "ciocanita", papica nu e cea pe care o dorim, drept urmare o aruncam direct pe parchet si urlam ca ne trebuie altceva, care de fapt nu ne trebuie pt ca si a 2-a varianta de mancare aterizeaza in acelasi loc, la fel canile cu iaurt de baut si suc, s.a.m.d.Moaaama dar ce happy am fost cand a aterizat mademoiselle in patut sa faca nani, franta de la atatea activitati+plimbare pe la ratele din parc.
Acum vrea sa semneze si ea plicurile de dus la posta si urla ca eu le pun tot mai sus sa nu ajunga la ele.Si se catara pe scaun, pe carut, doar, doar va ajunge cumva.
Ioana, cred ca tare frumos a fost la circ.Bravo lui Alesio cel cuminte!!
Nici nu mai stiu cui si ce am vrut sa zic, asa ca revin mai incolo cand o sa pun si ceva poze din ultima saptamana.Imediat fug sa plimb domnisoara pe la fermulita cu animale din parc ca poate-poate o adormi pe la amiaza sa mai fac si eu administratia ca altfel se crizeaza consilierul financiar. O zi minunata si pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Danyce super zi ai avut! Imi suna atat de cunoscut... Eu deja testez piata pentru ca pana acum nu am folosit fond de ten dar in urma tratamentului lui Ale care zice ca-mi sta mai bine zgariata am niste coji pe nas pe care mi le rupe in fiecare zi...
Ana cum sunteti cu burta?

Mergi la inceput