The best of aug-sept-oct 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by herra

in alta ordine de idei, cred ca a functionat si la mine instinctul matern: ca daca nu mergeam la doctorita nu aflam ca, dupa epidemiile recente, s-a schimbat schema de vaccinare, in sensul ca se face rapel (pana acum nu se facea) la ROR la un an si jumatate (18 luni)!

Aha, a avut derptate deci pediatra noastra! Si eu care ziceam ca s-a ramolit si ne zice sa facem vaccin cand nu trebuie!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Herra de mancare se cere asa: "paaaaaaapa", urmat de agatat de picioarele celei insarcinate cu asta si dat cu fundul de pamant daca ghinionista nu se executa imediat.

poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Ana cum e Stefan?

Raluca imi place cum povestesti tu ca cere Dodolina de mancare!Super!Alesio cd te vede ca mananci zice: papa, papa(cu a cu caciulita la urma)....dar nu prea e cazul ca avem ore fixe de masa...

Noi suntem ok, ma duc acum sa fac mancare pana doarme balaurul mic!

Am pus niste poze noi in albumul de pe Yahoo!!!

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici la toate!

N-am mai intrat, fetelor, ca nu m-am simtit bine deloc. Mai ca intrasem la banuieli ca e bb2, dar de unde?!

Suntem si noi in randul lumii, sa inteleg... Prostii cu duiumul!

Azi am fost afara pana in pranz, de manuta, pana la posta... a fost baiat de treaba si a carat el plicul si l-a si bagat in cutie... eee, ce ziceti?!

Ieri am fost la un loc de joaca pentru prichindei unde ne-am facut de cap. Am pus si cateva poze de la FunPark.

In rest, ne "laudam" si noi cu 2 nopti miorlaite, cu treziri din ora in ora si culminate cu 2 dinti. Victorie! Avem si noi 8 acum... printre ultimii dar ne tinem dupa voi, cei cu masele si toate cele. Ne trece si pe noi cineva in listuta???

Cam astea cu noi.

Ma bucur ca am citit vesti despre Amelia si Diana.

Ana, fiu-meu a avut o sapt diaree cand a luat raceala de la ta-su'... A fost groanic, ca nu voia sa manance decat lapte si nu prea sunt indicate lactatele. Ceai nici atat... Poate Stefanel e mai intelegator. Pe aici circula o gastroenterita care da diaree si febra... Sanatate multa!

O saptamana buna si mai intram cu vesti!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Am vazut poze cu bazucul cel scumpic. Si parca, parca am zarit si un inceput de burtik la mami a lui.

poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

FETELOR...am intrat sa va spun ca avem printre noi o VEDETA
ANDREIUTZUL Adelei a castigat editia acesta a concursului Baby Star organizat de Baby Expo

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreiutzule felicitari!!!!!Adela mai intra si pe aici din cand in cand ca mie una mi-e tare dor de voi!Sa-ti traiasca starul!

Ania stiam eu ca am uitat ceva in postarea anterioara....cred ca m-a "afectat" sarcina cam asa ceva!Deci spectacolul a durat 2 ore cu 15 min. pauza, iar Alesio a stat f f f cuminte (s-a plictisit chiar cu 5 min inainte de sfarsit-dar si eu ma plictisisem deja)!A dansat la mine in brate si a aplaudat impreuna cu ceilalti copii!M-a uimit cat de cuminte a fost!

Raluca multumim!Ai dreptate se vede deja burtica!

Fug sa vad pozele Lorenei!Felicitari Lorena pentru dintzuci!!!!!

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by anielas

ANDREIUTZUL Adelei a castigat editia acesta a concursului Baby Star organizat de Baby Expo

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by anielas

FELICITARI!!!

vrem si noi un link sa vedem poza castigatoare!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are... un an, 5 luni si 18 zile!!!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> "caiet de amintiri" on-line
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut
Cu buna seara la toata lumea!

Felicitari Andreiutului pt concurs!!!Am vazut si poza...e superb!Sa va traiasca!

Noi cu kk cred ca mergem spre bine, azi a facut totusi de 2 ori pana la 12 dar pot sa zic ca aproape bun...sa vedem ce va fi maine pentru ca pana la urma m-am hotarat sa-i dau lapte in seara asta, saracutul ia ajuns 2 zile de zeama de orez si morcov...noroc ca a acceptat bine papica...cred ca de foame

Ioana, ce super ca ati fost la circ...chiar ma gandeam daca al meu ar sta la asa ceva, sunt convinsa ca ar fi super incantat...

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput