The best of aug-sept-oct 2004 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
mina spune:
sal'tare
pana la urma nu m-am ales cu cine stie ce relaxare. A dormit numa 45 min cat v=am scris mesaju anterior si am mancat. S-a trezit. A cerut de mancare, a mancat masa de pranz si dupa aia dat fiind ca nu a mai dorit sa doarma am plecat in vizita la frate-meu. Unde tot pe mine m-a scos din sarite ca i-a dat unchi-su niste camioane tuborg sa se joace cu ele...ale focului camioane se dezmembrau si normal ca vizigotu-ordonat voia sa le faca la loc...de fapt nu el, trebuia sa le faca ma-sa la loc...i-am pus in vedere lu frate-meu ca daca-l mai prind ca bea bere tuborg il belesc.....Bonusu e ca am venit acasa si la 8 jumate deja dormea, de am stat si io cu mami meu la masa ca oamenii.
Lilia, multumim de vesti, hai poate ne mai tii la curent cu starea printesei tale, tinem pumnii sa mearga bine in continuare.
Va pup si ma duc la somnic ca parca vad ca maine dim dam trezirea la 7.
A, mi-am adus aminte, nici o afacere cu laptele de vaca ...aseara cand am ajuns cu progresia la 60 ml lapte de vaca la .... ml lapte praf.... stiti cum...a refuzat. Scuipa ca o matza oparita. Ca urmare aseara dupa baie a refuzat biberonu si cine facea azi noapte la 2 si la 5 biberoane cu humana 2? Io! Ca suferea mostenitoru de foame si sete. Asa ca am abandonat pentru moment lupta si incerc iar in 2 saptamani.
Gata, fug la somn.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ana_a spune:
Salut!
si buna dimineatza la toata lumea!
noi cu kk...azi dimineatza la 5 jumate a baut Stefan la cerere o sticla de lapte, jumate cu zeama de orez, la fel ca si aseara, apoi a facut kk...eu zic ca nu e diaree, ca nu e apos deloc, mai degraba moale si oarecum taiat.
Ma tot gandesc ce sa-i gatesc astazi...probabil o sa-i fac un pilaf de orez cu morcov si putina carnitza de pui.
Sigur de la masele i se trage...ieri am vazut si eu ce inseamna un copil marait si fara chef de nimic...care nu vrea sa stea numai cu mami
Va doresc o duminica placuta!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
elyanne spune:
Aseara am observat ca i-a iesit primul colt de masea.... intr-un final.... Incepe distractia... Azi dimineata cine ulra? Sper sa n-o chinuie si sa ne chinuie prea mult... sa iasa odata maselele astea ca m-au inebunit.... Abia incepuse sa mai manance cat de cat... O luam de la capat...
Lilia si muuulta sanatate. Mai aveti un pic.
pufymic spune:
Neata mamici si pitici!
Herra m-ai pus pe ganduri cu schema de vaccinare care s-a schimbat.....sunt curioasa dc imbecila de doctorita de familie la care suntem noi stie.....parca vad ca nu....!
Ana ma bucur ca e mai bine Stefan!Maselele or fi cauza....
Lilia dulce o fetita curajoasa si pe mamica ei!Ma bucur din suflet ca ati trecut cu bine si peste operatia asta, si va tin pumnii sa fie ultima!!!!Si sa treaca usor si peste perioada grea de recuperare care va urma!
Eliana felicitari pentru maseluta!Sa iasa restul fara scandal!
Cris cum e Ale?
Noi azi mergem la Timisoara ca e ziua nepotelei de acolo!
Pupici!
Ioana(12+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
herra spune:
buna dimineata!
mi-am mai amintit ceva: mi-a zis sa o sun cand observ ca erup premolarii si molarii, ca sa sustinem eruptia cu cate o cura de calciu + vigantol (ca sa fixeze calciu).
aissa spune:
Gata Herra, m-ai convins. Chiar vroiam sa merg saptamana viitoare sa il intreb pe dr daca trebuie sa ii mai dau ceva calciu....acum am de intrebat si asta, si chestia cu rapelul.
La noi premolarii sunt gata, caninii gata, mai avem doar molarii dar sa vedem, poate ii mai trebuie si ei ceva suplimente.
Pufy Ale e bine acum, e ca inainte (cu 2 mese de mancare pe zi), inca tine manutele in gura si cam baleste, dar cred ca doar isi fac loc mai bine aia sa creasca. De mancat mananca bine (aseara ma gandeam ca i se face rau ca ne-a asistat si pe noi la masa si a mai clampanit ba un cartof prajit, ba din banana ei).
In schimb ieri a cazut din patul nostru fix in cap. Asta dupa ce alaltaieri a dat de 4 ori cu capul de podea, de masuta si de fotoliu. Se suie in pat si desi stie sa coboare corect ea se ridica in picioare si vrea sa coboare ca la bordura, prin pasire, dar de cazut a cazut din stand in fund, s-a aplecat si a venit in cap. Vorbeam aseara cu o mamica si imi spunea ca ii vine sa ii cumpere o casca baietelului ei si imi vine sa-i urmez exemplul.
Lilia multi tie si Ameliei. Ai rezolvat cu banii de CIC? Eu cred ca sunt ultima care ii voi primi, sper sa ii obtin si eu pe 23-24.
Cristina si Ale (30.09.2004)
herra spune:
ma uit la pozele voastre de 1 martie; hi-hi, ce facea, mirosea zapada?
si e imbracata cu o salopeta foarte faina; eu nu am gasit decat pantaloni + hainuta, nu am gasit asa, costum intreg...
faina si mini-bicicleta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
herra spune:
quote:
Originally posted by mina
S-a trezit. A cerut de mancare, a mancat masa de pranz ...
va rog, spuneti-mi si mie cum arata un copil care cere de mancare?
si cum il inveti sa faca asta?
sau asta nu se invata, numai asa, unii posesori de copii sunt mai norocosi ca altii?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> "caiet de amintiri" on-line
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
aissa spune:
Herra da, vroia sa o miroasa sau chiar sa manance zapada . Salopeta e de la Mothercare dar e mostenita nu cumparata de mine. Noi avem multe hainute de la nepotul meu si el a primit destule de la un verisor. E chiar super salopeta aia, toata iarna am tinut-o mai mult in ea. Mai am una asemanatoare, dar mai subtire, care e de la Z.
Cristina si Ale (30.09.2004)