Mamici de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
bulinuta27 spune:
pumpkin multam de informatia cu carceii 
si eu as vrea la intalneala dar nu pot pe 18 de nici un fel...astept inatlnirea din aprilie ![]()
anasia pup burticuta
si pe cristina -ioana 
vreau si eu la pizza 
....ar mai fi tratoria de la delea veche sau Horoscop de la unirii dar e cam scump acolo 
data viitoare sigur vin
va pup dragutelor pe toate
bulinuta 19+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
bulinuta27 spune:
oauuuu am ajuns MEMBRU incepator si am primit o steluta 

pupici la burtici
bulinuta 19+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Amabella spune:
quote:
Amabella, mai organizam o intalnire si in aprilie, iti promit eu !
Multumesc, Pumpkin! O sa tin minte...
Amabella 22+
map spune:
salutic fetelor,
am venit si eu acasa. Am fost sa iau scutirea de la medic si in drum spre casa m-am incotopenit in magazine. Mi-am luat salopeta de blugi, m-am gandit ca merge si apoi cand nu esti gravida chiar daca este mai lejera
apoi am mers sa iau lucrusoare de bebei dar nu pentru al meu ci pentru nepotelul care duminica asta face 1 an si vreau sa-i trimit acasa pachet. I-am luat cateva lucrusoare dar ii mai iau, is innebunita dupa el si nu ma abtin sa nu-i iau cu gramada ![]()
adela am mai scris un mesaj pe tema carceilor. Eu am avut probleme mari cu asa ceva in adolescenta. Inca de pe atunci mi s-a spus clar lipsa de magneziu. Si acum pentru contractii mi s-a recomandat tot magneziu. Adevarul este ca magneziu se romanda sa se ia zilnic, nu se poate face supra doza de magneziu. Si mai ales nu are absolut nici o contraindicatie in srcina. La lipsa de calciu in general stiu ca se manifesta altfel, stare ca pici din picioare, senzatie de cald si sufocari.
Fetelor eu desi mai este mult pana se naste bebe de ieri is preocupata de vaccinurile care se fac bebeilor. In special vaccinul impotriva tuberculozei. Aici nu se face asa ceva ca nu exista tuberculoza dar eu as vrea sa fac copilului meu ca vom veni destul de des in tara. Am citit acum ca in tara vaccinul se face chiar la nastere. Aveti idee daca ar fi posibil sa fie facut si ceva mai tarziu? Aici am trei cunostinte cu bebi si din ele numai una o facut vaccinul. Dar cu greu ca a asteptat saptamani in sir sa vina vaccinul de nu stiu unde. Si i-au facut si aiurea vaccinul, vai de capul lor ca mi-ar fi rusine sa spun ca-s medic ![]()
Daca s-ar putea face mai tarziu l-as face odata cand venim acasa ca aici mi-e si frica, ca habar nu au sa-l faca.
bulinuta iar esti la munca? fugi acasica si stai linistita, sefii aia nu vad si ei ca tu nu esti bine? ![]()
anasia as sta si eu pe baricade ca de fel is tare activa dar se pare ca de data asta bebele asta mi-a pus capac. Mai ales ca eu am abia 17+, pana la sf ma ia groaza. Ma misc in oras ca o baba, asa imi este de necaz pe mine.
Merg macarsa cos goblen ca la ala nu trebuie sa ma misc prea tare ![]()
la toate
17+
Monica
pumpkin spune:
Bulinutza27, felicitari pentru stelutza !!!
Si eu am fost foaaaaarte mandra cand am primit prima stelutza. 
Miky
24+
NEW
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW
dandana spune:
buna burticute,
m-am intors si eu! am avut medical dupa amnio si am stat cuminte acasica, acum imi pare rau ca nu am luat tot medicalul oferit de doua saptamani ![]()
toate au mers bine, rezultatele abia la sfarsitul acestei saptamani dar am scapat de un stres pt ca acum simt ca totul va fi bine
am fost sambata la iosup si ne-a spus ca totul e ok, din pacate bebelina dormea dusa si nu a fost distractiv deloc, chiar si d-ul doctor parca a fost cam taciturn, nu ne-a aratat imagini 3d clare cum am vazut in ianuarie
cristina_ioana, chiar nu inteleg ce a avut cu tine pt ca eu tot 6 kg am luat si nu mi-a zis nimic, poate eu sunt mai inalta
chiar si placenta s-a ridicat!
astea sunt noutatile, ma bucur ca nu v-ati intalnit ca poate ajung si eu
va pup,
dandana
21+
bulinuta27 spune:
pumpkin pup fata! si eu sunt foarte mandraaa ![]()
map din pacate iar sunt aici pe baricade...dar plec gata...plec in 10 minute...pupici si ptr tine
bulinuta 19+ 
ralu80 spune:
salutare burticutze!
am si eu o curiozitate: cum va imbracati la serviciu? pentru ca eu ma imbrac mai tot timpul cu bluze mulate (inca imi permite silueta), iar astazi am primit un sfat de la sefa mea........nu stiu cum a venit vorba, dar mi-a zis ca ar fi bine sa-mi cumpar niste haine mai largi sau sa-mi iau un sacou pe deasupra pentru ca mi se vad sfarcurile intarite si buricul, si sa nu apara vorbe, pentru ca avem si barbati in unitate. eu mi-am dorit mereu sa port mulat daca imi permite sarcina, dar nu m-am gandit niciodata ca voi deranja pe cineva.
sefa mea, care imi e si prietena desi are 46 ani, cred ca s-a gandit ca ma ajuta daca imi da acest sfat. poate ca si mama e de acord cu ea, dar ma stie incapatanata si nu-mi spune nimic.
In sfarsit voi incerca sa fiu mai "decenta" la serviciu, dar nici sa cad in cealalta extrema, ca se supara bebelina pe mine daca nu o arat la toata lumea![]()
Raluca 23+
mishi spune:
pumpkin, bine ai revenit!
fetelor, legat de intalneala si de loc ma bag si eu in seama ca ma mai pricep. vad ca multora le place pizza si mi-ar face mare placere sa va invit la pizzeria noastra dar cred ca exista inconveniente pentru sezonul asta. pizza este extrem de buna si nu spun asta pentru ca e facuta de noi, dar cine a apucat sa o manance nu si-a mai luat din alta parte. toti prietenii ne roaga sa aducem pizza la pachet cand venim in vizita...
ce e incomod e faptul ca este in Titan si nu e prea aproape de toata lumea si asta nu e prea corect de aceea m-as orienta undeva mai in centru. o alta problema este ca instalatia de tras fum si de aerisit nu face fata fumatorilor care vin aici, din cauza asta nici eu nu ma prea duc, mai ales seara cand e plin.
vreau, totusi, sa ma asigur ca ne vom mai intalni si pe vreme frumosa, ca slava Domnului, pana nastem noi vine vara in toata regula si avem si terasa si cred ca va fi locul ideal pentru o intalnire intre gravidute. va promit ca o sa mancati pizza pana n-o sa mai puteti.
legat de tratorii, fatorii si la mame am tot incercat si una singura cred ca indeplineste toate conditiile pe care le cautam noi. se numeste "tratoria verdi" si este pe la statuia aviatorilor, unde cred ca e usor pentru toate sa venim si au o mancare delicioasa de la pizza, paste si alte sortimente si nu mai pun deserturile care sunt inegalabile. nu mai pun ca portiile sunt imense.in plus, niciodata nu pare a fi fum, desi se fumeaza, ceea ce inseamna ca le merge instalatia de aerisire foarte bine.
cat despre data, eu pot sa vin in we asta, eu pot si in timpul saptamanii dar cel mai bine hotaram in functie de fetele care lucreaza. propun sa facem o lista cu cine poate in we asta si daca suntem prea putine sa reprogramam, ce ziceti?
asta a fost ideea mea si cine mai are si alte propuneri sa ni le impartaseasca. eu una mor de nerabdare sa ne cunoastem!
calatoria lui
19+, posibl 
Muuh spune:
pumpkin si eu pot sambata pe 18.03.Pizzerii mai in centru: Fattoria - e pe la televiziune - putin cam scump dar ok, Trattoria Il Calcio Amzei - locul de nefumatori e meschin, Tratoria Roma - pe Mihai Eminescu, Pizza Bellini - pe langa Biserica Rusa - Pta. Universitatii.
Kehleyr mie cand imi sangerau gingiile dentistul mi-a zis sa ma frec mai cu putere de cateva ori. Dar parerile sunt impartite. Mai incearca si cu paste de dinti gen Parodontax, Lacalut, Sensodyne.
adelapop si eu am acelasi gen de carcei si fetele de aici mi-au zis ca ar fi bine sa iau magna B6. Si am vorbit cu doctorul si a zis ca e ok si am luat.
Mitza
20+