Mamici de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
irinuca spune:
Io vreau acasaaaaa.Vantul suiera a somn.Ma dor oasele tare si abia mai stau pe scaun.E unul tare incomod.Stau prabusita sub birou si fundul mi-a amortit groaznic.Pitica da suturi la grau si probabil ca o deranjeaza si pe ea pozitia dar..cum sa mai stau?
In we am tras cateva partide de plans ca iar m-au invadat niste hormoni de depresie si iar mi sa innecat toata flota.
Cu intalneala...eu nu prea is de accord cu joi caci multe din noi lucram pana tarziu dar daca e sambata...poate sa fie si sambata asta si cealalta..cum ziceti voi.
In ceea ce priveste localul...aici sunt in ceata ca de cand am nascut, nu mai ies decat la "cocosul Rosu" care e aproape de mine in Militari.
Va pup si abia astept sa va vad.
Irinuca 21+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
geliza spune:
Buna fetelor,
am revenit si eu pe baricade la serviciu...sunt f obosita...in we am avut examen si sambata si duminica la bucuresti iar acum incerc sa-mi revin...in rest sunt bine...inca n-am simtit miscarile
desi am 18 sapt si e a 2 a sarcina...
Eliza 
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by pumpkin
[font=Comic Sans MS]Salut tuturor mamicilor si burticilor!
Dupa o lunga absentza m-am intors azi la servici, si de azi dimineatza tot ma lupt cu sutele de mailuri care ma asteptau.
Bine ai revenit. Ce zici te listuta? Te incumeti? Sau mai facem cu schimbul. Care e pe faza deschide un nou capitol. Ce spui?
17+POZE
Kehleyr spune:
Eu as prefera sa nu ne intalnim joia asta ca am intalnire cu celalalt
de mamici.
Norocuta multumesc pentru sfat. Eu beau ocazional suc de citrice, o sa incerc sa imi fac un obicei din asta. Daca mai aveti si alte idei pentru gingii...
Local fara fum nu gasim in veci, din pacate. Asa ca ar fi suficient sa alegem unul bine aerisit. De 8 martie eu am fost cu colegele la Waterloo (pe langa Foisor) si mi-a placut mult mancarea, si pare f bine aerisit. Mai putem merge la La Mama din spate de la Eva, acolo au sectiune de nefumatori, si se ajugne usor, dar eu nu ma prea impac cu felul lor de a gati, nu mi se pare prea grozav.
De fapt mie cel mai mult mi-ar place undeva cu pizza ![]()
dar toate pe care le stiu sunt cam neincapatoare si sunt in partea mea de oras, celor care stau prin alte parti le-ar fi greu sa ajunga.
Mai veniti si voi cu propuneri.
Kehleyr
22+
geliza spune:
am uitat sa va zic de sangerarea gingiei...mie mi-a recomandat stomatoloaga pasta de dinti Parodontax ...frecat gingiile chiar daca sangereaza...si folosirea apei de gura...eu de cand mi-am luat astfel de pasta am terminat cu sangerarile...desi este nasoala la gust...si sarata pe de-asupra...se pare ca are efect
Eliza 
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Amabella spune:
Buna, burticutze!
Mie imi pare tare rau ca nu am sa pot sa ajung la intalnire daca o fixati in oricare din zilele de 16, 18 sau 25 martie, ca de pe 15 pana pe 19 sunt plecata din tara, iar pe 25 si 26 ne vin familiile noastre in vizita sa inauguram apartamentul pe care, slava Domunului, am reusit sa il terminam de renovat. Imi e rusine sa va propun sa o lasam pentru data de 1 aprilie, ca toate abia asteptati sa va intalniti, asa ca sper sa pot sa vin si eu la urmatoarea intalnire. Va mai fi cel putin una, da?
Stiind prin ce am trecut noi cu renovatul apartamentului, mi-e tare mila de fetele care abia s-au apucat sau se vor apuca de treaba asta, mai ales daca vor si locui acolo in timpul asta. E tragic, va zic! Noi nu am stat aici in acea perioada, dar de cate ori veneam, mi se facea rau de atata praf (eram in primele luni de sarcina) si ma apuca o descurajare dureroasa cand vedeam ce greu se misca lucrurile si cat mai aveam pana sa ne mutam inapoi, in casa frumoasa! Si mobila si majoritatea lucrurilor ramasesera in apartament, asa ca sa vezi cat le-am mai sters de praf dupa! Nu pot decat sa va tin pumnii sa terminati cat mai repede si cat mai bine si sa va urez rabdare multa-multa! Si, daca se poate, ar fi bine ca burticutzele sa stea cat mai putin pe acolo. Chiar daca va simtiti vinovate fata de soti, mai bine lasati-i pe ei sa se descurce, ca zau e nashpa!
Amabella 22+
bulinuta27 spune:
Buna ziua la burticute!!!
mi-era un dor de voi mama-mama 
adelapop sa stii ca si eu am patit de 2 ori nopatea sa mi se puna niste carcei in picioare de am zis ca mor de durere...s-ar putea sa fie de la lipsa de calciu...
fetelor io iar sunt la pamant...ma doare spatele de turbezz...coloana mea are o dubla scolioza (asta in afara de herniile de disc operate la nivel lombar) si acolo unde se shimba curbura s-a intamplat ceva: s-a deplasat o vertebra ca nu mai e ok deloc: dureri groaznice, amortela in zona ai...rau de tot
eu iar am insomnii..am dormit pana la 2 pauza si pe urma pana la 5, ma umflu de nedescris...ce mai sunt vraiste
maine ma duc la Iosup ptr echo morfo sa vedem cum mai stau cu fluxurile si poimanie ma duc la drT sa vedem ce mai zice...
va pup pe toate 
bulinuta tristutza 19 + 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
anasia spune:
bulinuta, trebuie sa stam pe baricade, ca doar am trecut la 19+, nu?somnul si la mine e cu multe intreruperi si adorm greu la loc sau deloc, iar ziua sunt zombi!eu merg la Iosup lunea viitoare, am inima cat un purice;
mai demult cineva spunea de city grill, pe Lipscani, e dragut si are si pentru nefumatori, nu stiu cum sunt la mancare, dar au panapasi f buni si mari!
irinuca, vreau si eu acasa si un somn buuun!
anasia 19+ 
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by pumpkin
Salut tuturor mamicilor si burticilor!
Dupa o lunga absentza m-am intors azi la servici, si de azi dimineatza tot ma lupt cu sutele de mailuri care ma asteptau.
Bine ai revenit. Ce zici te listuta? Te incumeti? Sau mai facem cu schimbul. Care e pe faza deschide un nou capitol. Ce spui?
Mercic. Ok, ne ocupam impreuna, cu schimbul, e cel mai bine asa.

Kehleyr, si eu vreau pizza
. Tu pleci undeva in weekend ? Hai sa ne intalnim sambata pe 18, e ok si pentru tine ?La "Cuptorul cu lemne" va place ? E tot prin zona Foisor, destul de central. Stie altcineva o pizzerie buna in centru ?
Anasia, cred ca e fain si la City Grill, daca papanasii sunt buni.... Tu poti sa vii sambata ?
Adelapop, si eu am avut probleme mari cu carceii la gambe, o pateam noaptea si ma trezeam urland de durere. Se pare ca e o lipsa de potasiu, nu de calciu. Dar de cand sunt insarcinata n-am mai avut, poate pentru ca iau vitaminele prenatale. Dar mi-e tare frica sa nu ma apuce iar pentru ca sunt foarte durerosi carceii astia.
Amabella, mai organizam o intalnire si in aprilie, iti promit eu !
Miky
23+NEW
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW