Mamici de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Adela si eu ca si tine ,deobicei noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta ,am carcel la piciorul drept ,e dureros ,de vreo 3 nopti acum ,poate ne trece ,asta e -pentru bebe cate nu induram! maseaza-te cu crema odata de doua ori pe zi ,eu asa fac.+23

quote:
Originally posted by adelapop

mamanati
cuvintele sunt de prisos
nu stie nimeni ce e cu carcelul meu???
20+

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna burticutze!
Eu sunt un pic trista pentru ca mi-e plecat iubitelul si vine doar vineri. Si asa o sa fie plecat pentru 3 luni, ca trebuie sa faca un curs la Sibiu . Nu ma simt bine fara el. Nici chef de mancare nu am. Dar ma bazez cat mai mult pe voi sa-mi tineti de urat.
Referitor la intalneala, nu sunt 100% sigura ca pot in 18, mai ales ca sunt singura toata saptamana si atunci vine si sotiorul. Ati luat in calcul si varianta duminica dupa-amiaza. Citisem pe net ca duminica o sa fie soare, dar nu stiu daca sa cred. Referitor la loc, sunt ok cu ce decideti voi; nu as vrea la il calcio in amzei ca e prea ingramadit. Mai e un loc destul de aerisit - Bruxelles, pe langa stadionul Dinamo, doar ca nu cred ca au pizza.
Si me mine ma deranjeaza spatele, mai ales seara, dar in general imi trece daca stau in pat.
Va pupacesc.

Ancutex 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Partea cu intalneala duminica era desigur o intrebare. Am uitat sa pun semnul '?' de zapacita ce is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Am intrat si eu repede sa va salut. Noi suntem binisor, doar ca m-a apucat o tusa. Daca nu-i una e alta.

Pumpkin, mai organizati si o intilnire in May? Cred ca o sa vin la Bucuresti pentru schimb de experienta.

Adelapop, eu tot stiam ca circeii sunt de la lipsa de calciu, dar vad ca sunt pareri diferite. Oricum, cred ca lipsa de vitamine si minerale o poti lua din Prenatal sau Materna.

Raluca, nici mie nu imi place sa umblu in haine largi!!! Daca esti gravida nu inseamna ca tre sa ascunzi burta sub toale XXL. Mie imi plac foarte mult bluzele mulate pe gravidute chiar si la un termen mare. Si luind in consideratie ca vom duce sarcina vara vrem sa aratam si noi sexy.

Pupici multi de la Nati 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza!
Nu am mai ajuns ieri la doctor,poate ajung azi dar nu sunt sigura.
Am inceput sa mananc mult de tot,m-am speriat dar cred ca era cazul sa incep sa ma ingras si eu.
De vreo cateva zile mi-a crescut si burtica enorm de mult asa ca dau la greu cu unt de cacao sa reducem cat putem vergeturile care stiu ca ma pandesc
Sanii iarasi au crescut mult de tot,sunt grei si imi provoaca dureri de spate.
Aseara povesteam cu sotul si cred ca dupa ce nasc o sa imi pun implanturi,nu pentru marime,ii vreau la fel ca de obicei insa nu ii vreau lasati Mai vedem insa,nu sunt decisa.
25Miky si eu am picat acum o luna si ceva testul pentru permis,maine merg din nou sper ca de data asta sa il iau ca sa ma programeze pentru testul practic,de condus care cica e foarte greu aici. Sper totusi sa reusesc sa obtin si eu permisul pana nasc.
Ieri sotiorul meu drag mi-a facut surpriza si mi-a cumparat o masinuta,second hand bineinteles "ca sa o poti lovi"
Doamne fereste de accidente,pana acum de 3 ani de cand am permis nu am lovit nici o masina,dar aici nu am condus,sunt niste strazi inguste,mi-e frica rau de tot.
Hai ca m-am lungit aiurea,astazi ma chinuie talentul incerc sa fac mai "chic" hainele mele de gravidutza,refuz sa imi trag sacul pe mine
si sa imi tineti pumnii maine la examen!

Stefania 19 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor,

nici eu nu pot dormi pe partea stanga ca ma inteapa ceva si nu ma simt deloc comfortabil, cel mai bine dorm pe spate...
in curand va trebui sa-mi cumpar blugi ca nu mai incap decat intr-o pereche cu chiu cu vai, insa am probat unii de gravide cu talie joasa cu elastic la spate dar aratam urat de tot in ei, ma faceau f grasa...poate o sa gasesc unii mai frumusei...

pumpkin, saru'mana pt ca m-ai pus in album

mai fetelor, cum se manifesta hemoroizii ? am inteles ca daca iti curge sange sigur ai hemoroizi...dar pana sa-ti curga sange poti avea si alte semne ? usturime, ceva ? pe mine cateodata ma doare acolo, ca niste impunsaturi dar in exterior...( ma scuzati de amanunte )

pupi,
miti 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Pumpkin bine ai revenit,printre noi,pe baricade...sanatoasa!
In legatura cu sangerarea gingiilor si eu am mari probleme,dar am observat ca de cate ori schimb pasta de dinti se amelioreaza.Intr-un timp am folosit o pasta de dinti cu vitamina C,dar nu am mai gasit...Portocala si eu mananc cel putin una pe zi,iar lamaie la fiecare salata.Tot zic ca o sa merg la dentist,dar tot aman.Astept sa se faca un pic mai caldut afara ca a inceput sa bata iar un vant rece si aici dupa un week-end in care am iesit in tricou si cu un pulovaras pe deasupra.
mamanati
Multa bafta fetelor la examenele pentru carnet!
Ce as vrea si eu sa merg la intalnireeee,cand e vorba si de pizza...dar o sa ma multumesc sa ma uit la poze!
Daca tot suntem la capitolul dureri...pe mine ma doare buricul,parca inauntru,ca si cum m-ar trage ceva de el,foarte neplacuta senzatia,acum cateva zile parca ma ardea...Am o prietena careia i se intampla acelasi lucru in timpul sarcinii si doctorul ei i-a spus ca durerea e provocata de pielea care se intinde si buricul care iese...Am sa intreb si doctorul meu vineri.Voua vi s-a intamplat?
Aaa in legatura cu kg luna trecuta,la 20 de sapt aveam 5 kg in plus...vineri ma cantareste iar la doctor...am senzatia ca am luat vreo 3 kg in ultima luna ca sa nu mai zic de burta care dintr-o data a crescut.Dar nu vreau sa ma stresez deocamdata,chiar ma intreba sotul ce am sa vreau sa fac dupa ce nasc...abdomene,cred,multe abdomene...sper sa am timp!!!
Pupici ma duc la treaba ca azi e ziua mea de gatit

23+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Sa va spun ce am patit aseara... De fapt azi-noapte. Pe la ora unu nu mai puteam de frig si am crezut ca e caloriferul inchis. dar de fapt era deschis....geamul Si asta ca sa ma doara gatul si mai tare. De fapt nu ma doare, ci ma ustura. Ma dau cu albastru de metil in gat de cateva ori pe zi, mai iau si propolis cu vitamina C....Ceaiuri calde....Ce altceva as mai putea lua ca sa imi treaca?

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Adela acelasi carcel blestemat l-am avut si eu tot duminica noaptea spre luni si tot la dreptul si asta stii de ce? Pentru ca duminica am uitat sa iau vitaminele si cele 4 magne B6 date de doctora. Vorbeste cu doctorul tau si intreaba-l daca e ok sa iei magne B6 pentru ca mie asta imi face f bine. Eu acum 2 luni am avut multi carcei groaznici si mi se puneau numai noaptea. Si cand am mers la doctora la control mi-a zis sa incerc sa iau magne B6 ca asa a luat si ea la sarcina cand avea carcei. Si de cand am luat Magne B6 sa stii ca nu am mai avut probleme dar uite cum duminica am uitat de pastile a si venit. Pe mine si acum ma mai doare rau de tot muschiul. Aseara ma masa barbatu si imi venea sa ma urc pe pereti. Pe tine te mai doare?

Ioana 20+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

m-am trezit si eu de ceva timp si de atunci stau sa ma gandes ce sa pap. Ca-s ingrozita, m-am cantarit si cantarul arata 1 kg mai mult ca ieri dar nu-l cred. Ieri nici nu am mancat cine stie ce si am mai facut si km prin oras. Si daca asa este ce naiba va trebui sa incep sa ma hranesc cu aer sa nu mai pun pe mine. La inceput n s-a pus nimic si acum ca am inceput parca pun ca nebuna...la mine este tiroida asta care merge anapoda si mi-e frica sa nu-mi faca probleme.

pika-pika si eu am dureri de buric, de fapt chiar sub buric. Nu am intrebat mediculdar si eu ma gandes ca tot de la burta care creste este ca parca pe masura ce sa bombeaza mai tare trage mai tare pielea. Buricul nu stiu cand o sa-l scoata, poate cand o fi bebe mai mare, acum mai are destul pana sa iasa la suprafata ca-i destul de adanc

a.cicel cred ca poti lua paracetamol vre-o doua trei zile dar fara sa exagerezi. Poti eventual sa intrebi si medicul dar sa stii ca ajuta, treci mai usor peste raceala.

Merg iar sa stau in pat, este iar atta de rece. Am vazut ca in tara vantul a facut ravagii si in Moldova este zapada iar.

Pe mai tarziu,

17+

PS: ce as mai veni si eu la intalnirea voastra, distanta asta iara...offf

Monica

Mergi la inceput