Mamici de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Amabella spune:
Dragile mele, da' bate vantu' pe-aici mai ceva ca afara! Ce ati facut? V-ati culcat cu toate din cauza vremii?
25miky, iti urez scucces cu carnetul, dar sa stii ca daca o sa il iei, vei umbla si mai mult in masina si vei face si mai putina miscare. 
Amabella
22 fix
25miky spune:
trebuie sa il iau Amabella,sunt inchisa in casa daca nu il iau ,aici nu sunt autobuze,si nici stradute sa te duci la magazin ,merg la doctor ,la cumparaturi ,trebuie sa ajung acolo cumva,sper sa il iau acum
quote:
Originally posted by Amabella
Dragile mele, da' bate vantu' pe-aici mai ceva ca afara! Ce ati facut? V-ati culcat cu toate din cauza vremii?
25miky, iti urez scucces cu carnetul, dar sa stii ca daca o sa il iei, vei umbla si mai mult in masina si vei face si mai putina miscare.
Amabella22 fix
miky
Amabella spune:
mi-a zis si mie prietena mea care sta in state ca acolo nu poti sa faci nimic fara masina, dar mi-a mai zis si ca atunci cand s-a mutat acolo, a luat 7 kg intr-o luna jumate
. si nu era insarcinata. ea a pus-o pe seama sedentarismului si a hamburgerilor. dar le-a dat jos repede, ca ti-am zis ca nu ii place mancarea de acolo, asa ca nu i-a fost deloc greu sa tina dieta.
mamanati spune:
Buna seara burtici,
Am avut o intilnire in oras cu fetele de pe forum din Chisinau. A fost dragut. La noi e urit de tot afara. Cred ca vine baba Dochia.
Fetelor, mersi inca odata pentru urari. Sper si eu sa fie totul bine si sa am un bebe sanatos (si mai multi) care sa ne sprigine la batrinete.
Cristina_Ana, eu chiar am pus ceva pe mine in sarcina trecuta, 16 kg. Din care leam dat jos 6 -- imediat dupa nastere, cea ce mi se pare putin; si inca vre-o 2-3 dupa ce am alaptat. Mai mult nu am avut timp, ca a venit bebe II. Dar eu zic ca daca vrei - poti.
Fetelor, eu si in sarcina trecuta am incercat sa dorm cu perna sub burta si intre picioare dar nu puteam! Ma incurca! Nu stiu care-i smecheria.
Cristina_Ioana, imi pare rau pentru ce ti s-a intimplat. Si ma apuca ciuda cind ma gindesc ca e din incompetenta.
Miky, succes inca odata la examen.
Amabella, felicitari pentru cele 22 saptamini implinite.
Hai ca va transmit cite un pupi la toate.
Nati 18+
Sabana spune:
Si la noi sufla vantul ca zici ca acum ia acoperisul de pe casa. Of nu mai vine primavara asta o data. Asa m-am saturat. Pe mine ma cam doare un pic burta, m-am cam agitat azi pe la cumparaturi. Iar am mai dat o raita dupa faianta si mai am o tura saptamana viitoare.
Eu dorm cu perna, de fapt un pui de perna pe burta inca din primele saptamani de sarcina. Si e doar un anumit pui, bebelina mea face fite la alte tipuri de perne.
Ma duc sa citesc revista Mami. Mi-am luat din Sel sutien de alaptat, costa 120.000 din bumbac, e super. Pentru cele care vreti. Pupici
map spune:
miky bafta multa la examen. Si eu l-am picat o data in decembrie, eram racita cobza si noaptea inainte nu putusem sa dorm din cauza tusei. Apoi l-am repetat la o saptamana si l-am luat. A doua oara mi-a fost tare frica dar examinatorul avea o fata umana, primul mi se parea mancator de oameni
Ai sa vezi ca doua oara este mai usor un pic.
Fetelor se pare ca in Europa primavara asta nu vrea sa mai vina. Azi la noi a nins iar ceva de necrezut, acum era soare peste doua minute ningea de credeai ca ingroapa totul. Si asta de diminata pana seara,s-au mai adunat cativa cm dezapada. Nu mai suport zapada, deja-s alergica ![]()
Noapte buna si va pupices pe toate. Maine trebuie sa cam merg pe la medici dar am sa mai apar si pe net un pic!
17+
Monica
Sabana spune:
Fetelor bebelina mea tocmai a jucat o tura de fotbal cu unul dintre rinichi. a fost cam terorista. dar apoi am certat-o si i-am explicat ca seara copii mici dorm. vad ca si-a insusit critica si pe semne ca a adormit.
Ma duc sa ma culc ca maine iar o iau de la capat. Bleach. Noapte.
miti2004 spune:
draga mea pumpkin ti-am trimis pe yahoo o poza cu mine si cand ai tu timp, ca nu e urgent, te rog sa ma adaugi si pe mine in albumul nostru.
va pup,
miti 19+
a.cicel spune:
Neatza
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar promit sa recuperez.
La mmine inca nu a miscat bb. De fapt nu simt inca. De acuma cred ca ar fi timpul, nu-i asa?
17+
POZE
adelapop spune:
ce viteza aveti la scris mamicilor.
din pacate nu reusesc sa scriu asa des dar din fericire reusesc sa va citesc.
eu m-am speriat tare rau azi noapte pentru ca m-am trezit cu un carcel (in gamba dreapta) de maaaaaare intensitate.
ati patit si voi asa sau stit care ar putea fi cauzele??? ma doare si acum piciorul in locul respectiv.
efectiv imi venea sa tip dar m-am gandit ca il sochez pe al meu sot si nu are saracutul nici o vina
20+