Mamici de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Map, Irinuca,Stefania, Muuh,Sabana, Anasia, mersi punetru suport. Dar eu nu intotdeauna sunt asa de puternica cum arat aparent.

Merg si eu acum sa ma epilez. N-am fost de 3 luni. O sa fie ceva de gen.

Revin mai tirziu,
Pupici,
Nati18+

Mergi la inceput

Referitor la dormitul pe partea stinga: duce la cresterea cantitatii de oxigen, singe si alimente care trec din placenta la bebe.
Nu e rau sa dormi nici pe dreapta in pozitia asta se "odihneste" inima ta si la fel: in pozitia asta ea primeste mai mult singe.
Nu e bine sa dormi pe spate si pe respectiv pe burta (dar cred ca e imposibil). Ma grabesc la epilat. Ati inteles ceva din lamurirea mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Salutare la burtici,
Mai traiesc si eu, va citesc mereu dar nu mai apuc sa mai scriu. Azi e sambata si am ajuns si eu sa va mai salut.

Interesant ce am citit cu dormitul, eu numai pe dreapta si pe spate dorm, mai ajung si pe stanga, dar mai mult pe dreapta totusi, sper sa nu fac rau la bebel.

In rest, am si eu pufulet pe burtica iar dunga nu a aparut.

In schimb am inceput sa profit de beneficiile starii noastre actuale. Aseara am fost si eu cu barbatu in Cora la cumparaturi si ma indreptam catre casa. Gasesc una libera si o intreb pe casiera daca e inchis, d-na se uita la burta mea si zice, nu, veniti. Eu imi zic in gand, uite ce draguta e. In timp ce punem noi alea in cos, observ si eu afisul de deasupra capului, era casa proritara pentru gravide si pers cu handicap. Atunci mi-am dat eu seama de amabilitatea casierei. De cand sunt gravida nu m-am gandit sa ma folosesc de aceste beneficii, apoi mi-am dat seama ca si in parcare pot sa folosesc locurile acelea special amenajate.

In rest salopeta mea se umple parca in fiecare zi cu burticuta mea.

Va salut si acum ca a iesit soarele, ies si eu la plimbare, ca si asa toata saptamana stau la calculator.

V-am pupat si poate mai apuc sa mai scriu cand ma intorc.

Tina
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

pauza de lucru

Nati nici eu nu stiam chestia asta cu somnul pe care parte este mai bine. Eu de fel dorm pe spate. De cand sunt insarcinata este adevarat ca ma mai intorc pe-o parte si pe alta mult mai mult decat inainte...dar nu cred ca pot spune pe care parte mai mult, depinde cum imi vine. Pe burta nu mai pot sta deloc ca simt ca apas pe uter si nu suport sa stau asa.

Cat despre perisor eu am impresia ca am peste tot par mai mult, dar ce-i drept parca si podoaba capilara parca arata mai bine

Eu de 5 ani folosec pentru epilat aparat electric, de acela care trage firele nu care le taie numai. La inceput de dot m-a durut dar acum nu am probleme. In tara mergeam lunar la epilat cu ceara dar de cand is plecata pe ici pe colo nu m-am intereat de asta si adevarul este ca nici nu cred ca mi-as cam permite ca toate serviciile astea pe aici is cam exagerat de scumpe. Asa ca la 2-4 saptamani pun aparatul la treaba

Monica

Mergi la inceput

Map, din trimestrul III nu se recomanda sa dormi pe spate ca uterul msrit preseaza nu stiu care vena si in asa mod bebe primeste mai putin oxigen. Dar vreau sa-ti spun ca vei observa ca in trim.III nici nu vei putea dormi pe spate ca va fi uterul prea greu sa-l tii peste tine. Asa ca sunt sigura ca involuntar repede te vei intoarce pe dreapta sau pe stinga.

Eu nu pot sa-mi fac inghinala cu epilator ca mor de durere. La epilat cu ceara am rezistat barbateste!

Pupici la toate burticile cu puf si fara,

Nati18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Salutare burticutze,

e asa de frumos afara. am fost si eu un pic pe la cumparaturi. De unde ma laudam eu atat cu kg, saptamana asta am luat aproape 2 kg, ceea ce e cam grav. Nu prea imi convine acest aspect. Paiin stilul asta am sa ma fac cat casa poporului.
Si mie mi-a crescut par pe burta, asa ca am luat lama si m-am ras. Partea buna este ca de cand sunt gravida nu imi mai creste parul atat de repede, pana acum trebuia sa ma rad la 3 zile, acum pot linstita si la 2-3 saptamani. Nici cosuri nu mai am, poate asa nesemnificativ pe ici colo.
Am descoperit situl babycomfort. Au multe chestii dragute si relativ ieftine, camere bebei, carucioare si alte accesorii. De ex un carucior landou si sport, adica 2 in 1 costa cam 5 milioane, un pat, care contine si masa de infasat si mai apoi cand creste il poti face pat junior costa pana la 8 milioane. Ti le livreaza acasa si le si monteaza. Poate va intereseaza informatia. E valabila si pentru provincie.
Va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor ! Mamanati -sincer imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat! Deabia acum am realizat ca ai album,frumoase poze! Fetelor ,am si eu puful si dunga cu pricina ,de sus pana jos ,in jurul buricului am vreo 3-4 fire de pa mai lungi iachh ,le-am scos cu penseta ,sper sa dispara daca nu o sa ma compar cu pisica mea la par.De dormit,nu mai dorm profund ca la inceput ,fara perna intre genunghi nu inchid un ochi,ajuta sa imi tina burtoiul in aer,am cumparat cadita lui bebe ,ma sperie prima baita ,sunt asa mici si firavi la inceput,o vecina a promis ca ma ajuta,in rest am mai luat pantalonasi si inca ma uit dupa patut.Sotul imi pleaca in alt stat pentru 2 saptamani asa ca o sa stau sa va scriu zi si noapte-as vrea sa pot merge cu el ,dar simnt ca nu o sa pot sa merg ,prea mult taraboi pe avion si m-am facut o lenesa ,nu ies din casa zile .Va las acum ,iar mi-e foame ,revin mai tarziu .+23

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
V-am citit pe fuga si am intrat sa va scriu doua vorbe tot pe fuga. Toata ziua am fost plecata si sunt franta, s-a intarit putin si burtica si vreau sa ma bag la patut
Vroiam sa va zic ca am fost la eco azi la Iosup Clucerului...toate bune si frumoase, bebe are 540 grame, colul 37 si inchis, bb activ si neastamparat, ne-am topit privindu-l....ce m-a socat a fost faptul ca Dr Iosup mi-a zis ca 6 kg in 23 de sapt e cam mult...
Stiu ca o sa ziceti ca sunt obsedata de kg astea, dar chiar m-am socat cand mi-a zis ca am pus multicel.... in conditiile in care dr imi zisese ca e super ok...cica tb sa luam 1 kg pe luna...nu vi se pare cam din carti asa? adica bb creste, apetitul creste, ce sa facem, sa ne inscriem in grupul fetelor care consuma numai apa plata cu lamaine?
Sabana, ce ne facem, mama?

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina ce sa ne facem, bine ne facem. daca eu intr-o saptamana am luat aproa[e 2 kg e cam grav. Dar ce sa fac acum, ca daca nu mananc corespunzator ajung iarasi la stari de lesin. Eu lui Iosup i-am zis ca am luat 5 kg si nu a comentat nimic. Nu vad de ce a comentat la tine cu 6 kg. Astia sunt dusi cu capul si ne bulverseaza si pe noi. Eu zic sa nu ne mai stresam atat, bebeii sunt cei mai importanti sa fie sanatosi si noi pe langa ei normal. Dar nici atata stres nu face bine.

Noapte fetele.

Sabina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Azi lucreaza sotul asa ca sunt doar eu cu piticul,probabil vom iesi un pic mai tarziu le plimbare sa profitam de ziua frumoasa.
La noi a venit primavara
Cristina ne te mai stresa de kg. important e sa fie bb bine,ce-i daca ti-a zis doctorul ca e mult? Doar nu vei incepe dieta!!!!!!!!
Sa vezi cum arata carnetul meu de gravida de la sarcina trecuta Numai incercuit cu rosu unde scrie greutatea.Am pus 25 de kg. Si care-i problema? Le-am dat jos pe toate? Le-am dat!
Decat sa fac un copilas de 2 kile ca astea (ma refer la japoneze care nu se ingrasa in timpul sarcinii decat putin de tot) am mancat normal si am facut un grasunel care si asa la nastere mi s-a parut super slabanog.
Daca avea 2 kile cred ca imi era frica sa il iau in brate
Aici e moda asa: nasti copil slab 2-2,5 kg si il ingrasi dupa nastere.
Au bebelusii de aici niste falci,zici ca toti sunt viitori luptatori de sumo
Sunt curioasa saptamana viitoare ce o sa imi spuna la eco,cum e bebele asta.
Ma duc sa mai rontai ceva
Duminica placuta!

Stefania 19 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput