Mamici de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
Muuh spune:
La Multi Ani!! de 8 martie si din partea mea, e drept cu ceva intarziere dar am fost plecata din Bucuresti si nu am avut acces la net de nici un fel.
mamanati eu ma epilez cu ceara calda chiar din prima luna de sarcina. Nu am auzit sa fie contraindicat iar cosmeticiana mea a zis ca ma epileaza chiar si inainte de nastere si chiar inghinal total
.
map condoleante. Bunica ta va veghea asupra ta si a lui bebe de acolo de sus.
mamaluidavid si eu am patit din pacate la fel, la mine a trecut mai repede cu crema de galbenele iar acum o folosesc preventiv, ma dau acolo, unde se face fisura cu crema in fiecare dimineata.
Eu de arsuri am scapat cu tratament homeopat si de constipatie la fel. Cola o beau de placere.
Fetelor care aveti dureri de spate, eu ieri am crezut ca mor, m-am intins in mijlocul unui training pe doua scaune de fata cu toata lumea pentru ca nu mai rezistam iar dupa aceea am descoperit ca daca imi pun un sal, nu foarte gros intr-o anumita zona a spatelui imi trece durerea. Pus in asa fel intre spate si scaun incat coloana sa se sprijine pe acel punct. M-am gandit ca se "descarca" greutatea suplimentara in acel punct.
Nu mai tin minte cine intreba de nume: noi am facut deja o lista. Avem un nume de fetita si trei de baieti (noi nu vrem sa stim daca vom avea fetita sau baiat). La numele de baieti mai negociem sa vedem ce iese.
Mitza
19
map spune:
mamanati
am citit ce ai scris in legatura cu Laura Stoica si sincer m-a pufnit plansul. Este cumplit sa pierzi un copil, eu nici nu stiu daca as putea face unui asemeanea soc
Esti cat se poate de tare, mai ai puterea sa si zambesti si sa faci glume, te admir 
anasia incerc sa stau cumintica, vad ca acum dupa amiaza a mai incercat durerea sa vina dar a plecat apoi, sper ca trece tot ca la tine ca medicamente nu vreau sa iau. Poate primesc ceva masaj, asta mi-ar placea ![]()
Pupicei la toate si o noapte cat mai buna!
Monica
irinuca spune:
Fete dragi,
Noi facem binisor.Sunt racita tare (asta dupa ce Radu mi-a facut febra 40)si ieri si azi am stat acasa ( nu ca aici m-as putea odihni cu "teroristul" langa mine.
BB face bine, se agita de zor si incepe sa-mi devina din ce in ce mai drag.
NU mai pot sta ca ma striga Radu din pat sa-i dau apa....
Vreau insa sa-i dau un mega pupic lui Nati, sa-i spun ca sunt alaturi de ea, ca mi-e tare draga pt. puterea pe care o are si pt. optimismul ei si sa-i doresc ca viata sa-i aduca de acum incolo numai si numai bucurii.
Am citit cateva din mesajele tale anterioare si spuneai intr-unul ca ai impresia ca te ignoram.
Scumpa mea, eu una stiu ca nu sunt un exemplu, ca nu scriu prea des si ca nu ma adresez fiecareia in parte dar sa stii ca in fiecare seara ma gandesc la voi si ca-mi sunteti in suflet mereu.
Deocamdata nu ne "cunoastem" prea bine dar cu timpul o sa vezi ca ne imprietenim bine,bine.Eu stiu de la "mamici de august-septembrie 2003" unde ne-am intalnit de multe ori,si ne stim bine.
Hai ca am uitat si de apa lui Radu....
Pup burticoasele cu foc!
Irinuca 21+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
miti2004 spune:
fetelor, multumesc de raspunsuri, cu vopsitul parului si tuseul vaginal..
parca si mie mi-a aparut puf mai mult pe burtica, si e cam inchis la culoare...
cu hemoroizii de la
eu nu am, dar....de cateva zile simt cateodata o durere acolo
, extern, nu vine din interior, si parca numai intr-o parte mai mult, oare o fi inceput de hemoroizi ? ca nu am avut niciodata si nu stiu cum sunt...( constipata nu sunt ).
pupi,
miti 19+
mamaluidavid spune:
Neatza burticutze!
Ce frumos e sa fii gravidutza! Cu toate neplacerile,arsuri,hemoroizi si ce or mai fi!
Ce bine dispusa m-am trezit azi!
Hemoroizii i-am pacalit cu o baie calda-putin fierbinte(38 de grade,nu mai mult) sper sa nu mai isi faca de cap,oricum luni merg la doctor.
Mamanati eu nu stiam de nenorocire,mi-au dat lacrimile cand am citit

In privinta arsurilor,si eu stiu ce ma asteapta de la sarcina trecuta
,pe mine ma ajuta si se pare ca si acum un pahar de lapte rece baut dintr-o data iar cand stau intinsa in pat neaparat trebuie sa stau intinsa pe partea stanga.Daca stau pe dreapta am impresia ca scuip flacari.
Oricum am citit in mai multe carti ca cel mai bine e sa stam intinse pe partea stanga,nu mai tin minte motivele ,erau multe,tin minte doar ca avea ceva legatura cu placenta si cordonul ombilical. Voi stiati?
Ca tot ma plangeam ca nu ma ingras,de ieri nu ma mai opresc din mancat
,cred ca recuperez lunile fara pofta de mancare.
Aseara am avut musafiri,mie mi s-a facut pofta de inghetata,am intrebat musafirii daca vor,au spus ca da;au ramas masca cand au vazut ditamai muntele de inghetata in farfurie,dar ce sa fi facut sa le fi pus lor cate 1-2 cupe iar mie sa imi umplu farfuria?
Am pus la toti cat mi-am pus mie 
Si eu am observat ca mi-a crescut parul pe burtica,o sa dispara dupa nastere,pe mine ma enerveaza la culme dunga aceea neagra care inca nu a aparut dar care la sarcina trecuta a disparut greu de tot dupa nastere,ce hidos arata burtica mea!
Stefania 19 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Muuh spune:
mamanati am citit mai atent mesajul tau. Pentru mine tu si cristina_ioana sunteti un model de curaj. 

Mitza
20
anasia spune:
buna, fetelor!
mamanati, sper sa cada puful, numai ca la mine e ditamai parul, cred ca are 1.5 cm lungime, oricum nu conteaza, dar e ciudat sa ma vad asa "paroasa";
map, eu am avut de tras cu durerea de sold, am fost la dr de familie si mi-a spus ca pot sa iau un analgezic, dar n-am luat nimic, am suportat, asta e, durerea nu era constanta, aparea mai ales seara mai puternica de nu ma puteam misca, iar sa ma intorc, ridic, asez in pat era un adevarat chin;
Stefania, stiam ceva de dormitul recomandat pe stanga, mie imi place pe dreapta si nu pot deloc ca ma doare, cred ca si din cauza chistului de pe ovar;
fetelor,in afara de sangerari specifice hemoroizilor, sunt si alte simptome? ca sa fiu precauta;
anasia 18+ 
Sabana spune:
Buna dimineata fetelor,
Mamanati intr-adevar esti un model de curaj pentru toate dintre noi. Speram ca bunul Dumnezeu sa te fereasca alta data de asemenea nenorociri. Un pupic de la mine 
Cristina si la mine e santier in casa, mai ales in baie. Eu inca nu ma agit. Sotul meu saracul lucreaza de zor pune rigips pe pereti. Mizerie se face si la noi, dar eu mi-am luat o tanti la curatenie. Eu nu ma simt in stare sa fac fata situatiei.
Anasia si eu am avut dureri de sold la inceputul sarcinii. Erau destul de nasoale, dar cu timpul au trecut singure.
Cu arsurile nu am inca probleme. Poate scap. Sa vedem. Cat despre dormit, pe mine ma culca bebelina cum ii place ei.
In ceea ce priveste miscarile fetale, eu am fost pe 8 in vizita la bunica mea si cum necum am baut un suc expirat. Noaptea mi-a fost super rau si vreo 2 zile nu am simtit-o pe bebelina mea. Ieri dimineata ma dadeam de ceasul mortii ca nu misca copilul, ca burta e prea moale, parca nici nu eram gravida, ma simteam ca o grasana. Spre dupa amiaza nu stiu cum s-a pozitionat dar nu puteam sta in picioare, o simtema ca ma apasa pe acolo pe toate cele, iar seara a inceput meciul si mai mult decat atat pentru prima oara aseara mi-a tras una in ficat de am tipat, a sarit iubi ca ars, ca ce am. Asa imi trebuie daca ma mai vait de prea mult bine
.
Una peste alta am fost la ginecoloaga mea, bebelina e bine, corespunde perfect cu ecograful, are 450 gr. Din punctul asta de vedere sunt super fericita si linistita. Mi-a dat supliment de fier si acid folic si deja ma simt mult mai bine, nu mai am stari de lesin deloc. Mi-a recomandat sa mananc mai des, sa nu fac pauza mare intre mese.
Va pupacesc pe toate si va doresc un weekend placut. Chiar daca intru mai rar va citesc mereu, dar sunt super ocupata la birou cu colega cea noua si acasa mai am mereu cate ceva de tradus. Mai e un picut si intru in concediu de maternitate.
anasia spune:
mamanati, imi pare rau ca ati trecut prin asa o tragedie,
;
sabana, esti o norocoasa ca nu ai probleme cu arsurile, eu le am de la inceput, m-au lasat 2 sapt, acum au revenit;
map, masajul usor e binevenit;
anasia 18+ 
map spune:
'neata fetelor,
am aparut si eu. Vreau sa ma apuc de curatenie, asa cum s-o putea un pic, dar era musai sa va urez o zi buna altfel nu se putea ![]()
Aseara am vb cu o prietena din state la telefon si stiam ca ea cat a fost gravida anul trecut era suspecta de diabet si a trebuit sa manance cu recomandare de la dietetician. Am intrebat-o ce-i recomanda ei sa pape intr-o zi si mi s-a parut enorm de mult
Am cautat si pe net acum dimineata si am gasit cam aceeasi dieta (ea avea ceva modificari pentru disbetici). Uitati aici un site sa aruncati o privire daca aveti timp.
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/pregnancynutrition/1352495.html
Oricum se recomanda trei mese si vre-o trei gustari ca sa nu fie stomacul prea plin.
La mine slava Domnului nu au aparut inca arsurile si nici hemoroizii. Cu arsurile m-am luptat acum vre-o doi ani dar apoi am slabit vre-o 8 kg si am mai luat si niste medicamente pana au disparut nenorocitele de arsuri. Si am renuntat si la tona de cafea pe care obisnuiam s-o beau, nu am mancat deloc ciocolata, rosii, ceapa si tot ce crestea aciditatea la stomac. In sarcina din pacate stiu ca mai ales la sfarsit poti sa renunti la ce vrei ca arsurile is prezente.
Merg fuguta sa fac cate ceva prin casa
ca-mi vine sotul de la munca si eu nu am facut nimic
pe mai tarziu si 
17+
Monica