Mamici de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia se pare ca am ramas doar noi doua pe baricade...restul fetelor au fugit la plimbarica...bravo lor

bulinuta 18+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by bubutzica

Buna ziua burticutze!
Ce mai faceti?
Imi pare rau ca nu v-am mai putut scrie pana acum dar nu aveam vesti prea grozave de spus decat ca dupa o luna de stres si de 7 TT am hotarat sa fac amniocenteza care.......dupa doua saptamani de "asteptare" (putin spus....!!!!) a iesit OK. BB e sanatos!!!

Acum intelegeti de ce nu v-am mai scris nimic!
Ce mai facem cu inatalnirea noastra? A-ti hotarat alta data sau cum, ce, ca sincer am citit cam pe sarite ultimele 3 sesiuni si nu stiu cum a ramas stabilit !

Si eu care credeam ca te-ai decis sa nu faci amniocenteza . Ultimele vesti asa erau. Ma bucur ca te-ai hotarat sa faci analiza si mai ales ca ti-a iesit bine, acum poti sa stai cu adevarat complet linistita. Sa speram ca si dandana ne va da vesti bune.

Intalnirea se amana probabil pe saptamana viitoare, sa vina pumpkin sa ne organizeze .

Va doresc un w/end cat mai placut si ma alatur grupului care la plimbare .

Kehleyr 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bubutzica, felicitari!
bulinuta, ce-as pleca si eu la plimbare, eventual acasa; numar zilele pana la concediu....
anasia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic fetelor,

eu de ieri dimineata de cand am scris ultima oara nu stiu cum m-am invartit dar acum is casa in medical.

Ieri dimineata eram OK dar mai dupa-amiaza a inceput sa ma doara un pic burta dupa care spatele. M-a durut cumplit aseara partea stanga a bazinului, parca mai mult pe os si durerea se lasa pe picior. Am stat in pat si m-am linistit. Azi dimineata m-am trezit si am plecat la munca. Totul a fost OK pana am inceput sa merg pe strada si iar a inceput sa ma doara ba ici ba dincolo. La munca iar m-a luat durerea de aseara si m-a durut spatele tare de nu am mai putut sta pe scaun .

Colegele ma trimiteau la medic iar pe mine ma apusase harnicia. Le spun fetelor de aici sa-o ia mai usor cu munca si acum m-a apucat pe mine simtul muncii. Am sunat pana la urma la medic si i-am explicat ce ma doare si ca eu credeam ca-s rinichii. A spus sa las munca si sa merg la ea ca daca durerea se lasa pe picior ii posibil sa fie de la coloana.

Asa ca am plecat de la munca, nu inainte insa sa termin ceva ca ma simteam vinovata si am mers la medic. Testul de urina este OK, luni urmeaza sa merg la ortoped sa vad el ce zice. Dar medicul meu crede ca-i mai bine sa stau acasa la pat urmatoarea saptamana.

Asa ca uite-ma acasa si urmeaza ca stau intinsa pe pat ca pe scaun nu prea pot.

pupicei

17+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, ai grija de tine;am avut dureri de sold cu picior (cumplite)care au trecut de la sine dupa vreo doua saptamani;
fetelor, puteti sa ma lamuriti cum masoara dr colul la control normal, nu eco? am inteles ca la control se masoara cel mai bine;
eu am observat ca mi-a crescut par pe burtica ca la maimutica, voi ati patit la fel?
anasia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

bubutzica, felicitari pentru rezultatul la amniocenteza. am trecut si eu prin asa ceva si stiu foarte bine cum e, si sa astepti, dar si sa primesti rezultatul pe care ti-l doreai!

anasia, eu nu am constatat sa imi fi crescut pilozitatea prin nici o zona. eu tot astept sa imi apara pe burtica faimoasa "linea negra", dar nimic...

eu sunt in continuare nelinistita, din acelasi motiv pe care il spuneam mai devreme: bebelu' meu e prea linistit! a miscat azi ceva, dar foarte putin, uneori nici nu sunt convinsa ca a fost el. mi-a zis nicole25 ca ea nu l-a simtit deloc 2 zile, apoi a bombardat-o in a treia. mai am o prietena care acum e la al 2-lea bb si imi zicea ca pe primul avea zile cand nu il simtea deloc, chiar in luni mari. dar eu imi simt puiutzul in fiecare zi si imi creste inima cand ma loveste cu piciorusele lui micute si dragi! asa ca nu pot sa ma impac cu ideea ca nu il simt sau ca misca asa incet, ca nici macar nu stiu daca e el. credeti ca e normal sa isi schimbe obiceiurile? adica sa inceapa sa fie mai lenes? imi tot zic ca mi-a zis doctorul la echo morfo, nu mai devreme de luni, ca e totul bine, deci in mod normal nu are ce sa se intample, nu? voi ce ziceti?

amabella 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

bubutzica felictari si bine ca ai scapat de un mare stres!
amabella am citit undeva ca trebuie sa te ingrijorezi doar daca nu misca mai mult de 24 de ore si mai putin de 10 misc abia dupa saptamana 28. Acum cateva zile eu ma speriam ca se misca prea mult si e prea agitat, dar parca l-am deocheat: acum trebuie sa stau relaxata ca sa il simt, sau il simt seara sau noaptea. Au si ei "fitele" lor, ce sa le faci

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor, eu cu scrisul stau cam rau, sunt cam lenesa....dar citesc aproape tot si dac n-o fac eu, o face sotul care a prins un obicei taaaare convenabil pentru mine: eu stau intinsa in canapea si el citeste cu voce tare tot ce scrieti voi....ce lene pe capul meu.
desi eram pregatita sa va cunosc la intalneala, zic sa tinem cont de dorinta multor fete si s-o amanam, ca asa e frumos, sa poata toata lumea sa vina.
cat despre pilozitatea de pe abdomen, cred ca am fost prima care a remarcat-o, va spuneam inca de acum 3 luni ca mi se intampla. dr. a zis ca e de la modificarile hormonale si este destul de intalnita la multe gravide. puful cade dupa nastere, nicio grija.
eu am luat 5 kg pana acum si manac absolut orice, nu am de gand sa tin regim sau sa ma abtin atat timp cat consider ca nu mananc exagerat de mult. mai bine schimb calitatea hranei ,decat cantitatea, adica ma axez pe multe fructe, legume, lactate si o las mai moale cu carnurile.
acum maconfrunt cu dureri foarte mari de spate. zona lombara a coloanei se modifica in timpul sarcinii si eram constienta ca o s-o patesc si eu. dorm nopatea cu perna sub genunchi, una in stanga, una in dreapta...bine ca am multe perne, ca-l lasam pe sot la orizontala totala. ma intreb cum va fi la 8-9 luni?

calatoria lui
19+, posibl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine v-am regasit fetelor la un nou capitol.
bubutzica, ma bucur mult ca bebe e bine!
stefania, neplacuta chestia cu hemoroizii. Dar stiam ca exista unguente care sunt permise in sarcina. Bine ar fi sa te duci si la doctor totusi.
Dar ce plimbarete ati fost astazi. Pacat ca cel putin la Bucuresti au spus ca se raceste din nou vremea...

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 20+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara burtici,

Cit de mult as vrea sa vin si eu la intilnirea voastra. Dar eu abia in mai plec la Bucuresti. Poate mai stabiliti o intilnire si pentru mai.

Noutatea despre Laura Stoica efectiv m-a shocat! Pe acelas drum..., in aceleasi circumstante..., aceiasi dacie blestemata din contrasens, de aceiasi culoare... care ne-a curmat fericirea familiei pentru totdeauna, rapindu-ne ce aveam mai de pret pe lumea asta -viata ingerasului nostru Delia-Melissa...

Kehleyur, mersi pentru lamuriri, deci era vorba de cultura de col, aici medicii ii mai spun "frotiu vaginal".

Anasia, si eu in sarcina asta (si in cea precedenta) parca am mai mult par pe burtic, dar trece dupa, adica nu trece, poate cade.

Amabella, linea negra am asteptat-o si eu toata sarcina trecuta. Nu apar la toate burticoasele, mai rar la cele cu pielea mai deschisa. De data asta n-o mai astept. SI mai zic sa stai linistita si na nu-ti mai stresezi puiutzul. La sigur ca e bine, atita timp cit il simti.

Stefania, si eu incep sa simt arsuri tot mai des, si stiu ca odata cu inaintarea sarcinii se acutizeaza pina devin insuportabile. Din sarcina trecuta nu le-am gasit nici un remediu. Efectiv le-am suportat. Tu ce faci?

Ancutex, scumpo, ananasul poate ca face minuni cu arsurile, da ce sa facem daca noi nu-l avem pe masa non stop. Nu cred ca ala din compot are acelasi efect.

Fetelor,pleasssse!!! spuneti-mi daca isi face cineva depilare cu ceara, am miine programare la cosmeticiana, dar am citit ca nu e recomandat in sarcina. Da ce sa fac? Detest sa umblu paroasa.

Assa,dupa cum a spus si Stefania, cred ca nu va fi nici o problema sa alaptezi si dupa 24h, doar la multe mamici(ex.la cezariana) apare alptele si dupa 5 zile, si alapteaza mai tirziu.

Va pup si va doresc o seara buna,

Nata18+

Mergi la inceput