Mamici de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
Amabella spune:
Mai fetelor, eu chiar nu inteleg cum pot unele dintre voi sa manance asa de mult cum spun! La mine parca s-a micsorat stomacul de vreo 2-3 saptamani. Nu stiu daca o fi pe fond psihic, dupa ce am vazut cantarul
sau s-a urcat bebe spre stomac si il impinge de jos in sus. Eu nu mancam prea mult deodata nici inainte, dar acum chiar exagerez. Mananc foarte putin si dupa 2 ore iar mi-e foame, normal! Si daca ma fortez sa mananc mai mult decat duce nuca mea de stomac, e jale...
Si cu toate astea, sunt un mecanism foarte eficient: desi mananc putin, totul se retine. Nimic nu se pierde, Doamne fereste, sa nu facem cumva risipa de resurse! Asa ca mai bine nu ma mai sui pe cantar, ca sa nu ma depresez de tot...![]()
Despre buric: cand ar trebui sa inceapa sa se vada? Ca la mine nici gand. Desi burtica creste, buricul ramane la locul lui, in pozitia lui obisnuita.
Despre durerile de spate: multumesc lui Dumnezeu, nu am astfel de probleme, dar va intreb si eu, pentru orice eventualitate: cum adica dormiti cu perna intre picioare? Sau nu am inteles eu bine? Ajuta la ceva daca iti pui o perna acolo? Ce treaba are cu spatele? Si cum pueti sa ramaneti in pozitia asta, care mie una mi se pare foarte incomoda, si dupa ce adormiti? Ca eu cred ca as arunca perna aia de acolo in primele 30 de secunde...
anasia
quote:
Originally posted by anasia
map, crezi ca n-as vrea sa stau acasa? din pacate nu se poate, de ce crezi ca numar zilele pana la concediu ca soldatii "hai liberare"!
anasia 19+
Cum adica "nu se poate"? Dar nu poti sa iti iei concediu medical?
Pumpkin, multzam ca m-ai pus si pe mine in albumul mamicilor! Pe atunci eram doar aspiranta, dar inca nu mi-am facut poze cu burtica. Astept sa fie mai spectaculoasa!
Cinta, sa stii ca nu esti singura. Sunt alaturi de tine: si noi am renovat un apartament cu 3 camere, la care am schimbat usi, gresie, faianta, parchet, geamuri, zugravit, tevi noi! A fost sinistru, dar acum e super! Curaj si putere, ca merita!
a.cicel, bulinutza27, mult spor si multa rabdare si voua cu renovarea! Repet ce am mai spus o data (asta venind de la Stan Patzitu'): burticile, daca se poate, sa stea cat mai departe de apartamentul cu pricina.
Sabana, super treaba cu dresurile la 50 000 perechea! Am fost eu azi la Mothercare si astia aveau dresuri de 15 deni cu 550 000 pentru 2 perechi sau de 20 de deni cu 550 000 O PERECHE!!!
Cristina_Ioana, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai aparut. Draga mea, dar cum ai cazut? De ce? Ti s-a facut rau sau ai alunecat? Bine ca e totul bine, slava Domnului! Ai mare grija de tine! Nici nu pot sa imi imaginez prin ce spaima si durere ai trecut, mai ales dupa ce ti s-a intamplat anul trecut! Iti trimit un pupic mare pentru tine
si unul pentru bebelin
, pe care il rog eu mult sa stea cuminte si sanatos acolo pana ii vine randul sa scoata capsorul la lumina!Va pup pe toate
Amabella 22+ si
Cristina_Ioana spune:
Amabella,
si eu vb cu bb zilnic si il rog sa stea cuminte acolo si sa ma ajute sa reusim impreuna...parca ma intelege, ca incepe sa loveasca tare cand ii vb si eu si sotul...hai ca iar imi vine sa plang...sunt tare sensibila zilele astea...
Aranjam cu sotul niste lucruri fiecare in dulapul lui (strangem in vederea renovarii care urmeaza), undeva mai sus si m-a luat putin ameteala, am vrut sa ma asez pe patul de langa dulap si am alunecat pe o revista + un covoras pe parchet si am cazut pe spate...am vazut stele verzi de durere si in prima faza nu am realizat ca doar spatele e afectat pt ca mi-au clantanit si dintii in gura...a fost oribil...
Oricum, mi-a fost invatatura de minte...vroiam sa stau la Sinaia o vreme cat se va sparge mult in casa, dar voi sta pe toata perioada, pana e casa gata, nu mai risc sa patesc cine stie ce...nu voi misca un deget, le va face sotul cu femeia care ne face curat si cu cine ne-o mai ajuta...chiar nu imi mai pasa de casa, ma crezi? va fi ok si fara sa ma agit eu pe acolo...
Cristina 23+
map spune:
salutic fetelor, am venit si eu de la medic. Mi-a dat fizioterapie pentru spate. Normal ca a spus ca nu-i sfarsit de lume (nici nu speram asta
) dar zice ca trebuie sa activeze prin masaj o anumite zona de a spatelui meu care se pare ca se intepeneste de la stat pe scaun. Cand ma misc sunt mai bine.
Cristina_Ioana draga de tine prin ce ai trecut. Dar acum nu te mai gandi la ceea ce a fost. Multumeste-i lui Dumnezeu ca este totul bine si nu mai plange ca faci rau lui bebe. Stai linistita fara sa te misti prea mult dar ia ceva distractiv si citeste sau uita-te la Tv si poate-ti dispar gandurile negre.
Monica
cornelia_laura spune:
Cristina_ioana, draguto ai grija de tine! Imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat si imi dau seama si ce sperietura ai tras. Sper din suflet sa-ti revii cat mai curand. Important e ca bebe e bine.
bulinutza27, ma bucur ca bebe e bine! Imi pare rau ca nu poti veni sambata dar data viitoare e musai.
Noi am fost ieri la eco morfologica la Medlife la dr.Chitescu si bebe e foarte bine, avem 20 sapt si 6 zile, DPN 26 Iulie si aprox 400g. Nu a stat o clipa locului, abia l-a masurat. Doar ca m-a cam speriat in legatura cu starea colului
. Avea ieri 32mm de la 50 mm acum 5 saptamani. Urmeaza sa ajung saptamana asta si la ginecolog pt control. Iau No-spa la greu si sper sa fie totul bine.
Vreau sa ajung si eu la Babyexpo, am fost si in toamna.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
20+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
she_wolf spune:
Buna fetelor!
Pumpkin, bine ai revenit! 
Cristina-Ioana, offfff, bine ca sunteti bine si tu si bb.
O sa-ti treaca si spatele pana la urma, o sa vezi. 
Tot citind pe aici, mi-am dat seama ca am uitat sa-mi iau crema anti-vergeturi.
Maine ma duc sa-mi iau. Pana acum am pus 2 kg si deja se vede binisor burtica. ![]()
Imi pare rau ca nu sunt si eu in tara sa vin la intalnire, poate se mai organizeaza una si mai la vara. Eu vin pe la sfarsitul lui mai. M-ati facut tare curioasa cu Verdi's asta, o s-o incerc si eu neaparat.
Claudia
(17+) si
Cristi (16.12.2002)
Amabella spune:
Cristina_Ioana, faci foarte bine ca pleci la Sinaia pe toata perioada renovarii. O sa se descurce sotul si fara tine. Tu ai o treaba mult mai importanta: trebuie sa il "livrezi" pe bb sanatos, la termen, nu? E cel mai frumos lucru de pe lume, dupa parerea mea. Si nu e usor deloc - totusi fabricam un omuletz! Hai ca ma apuca si pe mine lacrimile. Si eu dau apa la soareci cam repede de la o vreme incoace.
Cornelia_Laura, felicitari pentru ghemotocul de aprox 400 g!
Cristina_Ioana spune:
Claudia, Cornelia si Monica, va multumesc pentru suport 
O sa depasesc eu cu bine si hopul asta, bb ma ajuta mult sa scap de gandurile negre, atunci cand stau intinsa (cam toata ziua acum) el se misca ff mult si mi-e tare drag de el, ii vorbesc tot timpul
Si el este cauza pt care fac orice si indur orice, numai sa fie el bine...
Ma ingrijoreaza putin ca mi s-a cam intarit burta ieri si azi, de la sperietura si stres, nu stiu...iau Nospa, Scopantil, fac masaj si cu crema aia la spate si sper sa fie bine 
Cristina 23+
Cristina_Ioana spune:
Amabella, asa e, bb e cel mai imp, nu merita absolut nimic sa ricam...
Cornelia, felicitari pt bb maricel
Mi-a zis ieri dr T ca sa ma inveseleasca ce mare e bb, are 570 grame, maricel nu?
Cristina 23+
Consi spune:
Buna burticute!
Tocmai am terminat de scris un mesaj si dupa ce l-am "trimis" mi-am dat seama ca nu m-am inregistrat, asa ca s-a dus munca mea.![]()
Am sa fac rezumatul.
Crisina_Ioana iti inteleg stresul, pe mine cand m-a durut prima data mai tare burta, am inceput sa plang si sa-mi fac tot felul de probleme.
In urma intalnirii cu un echo 4d s-a dat verdictul : e baiat. Sotul meu s-a purtat ca un adevarat misogin: a recunoscut ca daca era fata nu se bucura la fel de mult si a sunat toti colegii
la fel de misogini ca el.
Avand in vedere faptele a.cicel te rog sa ma treci cu un baietel. Ziua mea de nastere este 22 octombrie 1975.
Va pup si sa aveti grija de voi si de bb-i.
19+
Consi