Mamici de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Muuh spune:
cristina_ioana felicitari pentru "micul gigant". e maricel bebe nu gluma. Lasa stresul deoparte nu te mai gandi daca esti bine si ai facut si eco si ti-a zis ca totul e bine atunci stai linistita, fara pic de stres. Lasa-i pe ceilalti sa se ocupe de renovare odihneste-te si fa numai ce iti place tie tare mult.
pumpkin nu mai stiu exact unde e verdi. Pe langa statuia aviatorilor cumva sau m-a lasat complet memoria?
bulinuta ma bucur ca totul e bine si ca te simti mai bine.
Mitza
20+
Sabana spune:
Of Cristina ai grija de tine. Si eu am cazut saptaman trecuta in casa, dar am simtit ca imi vine rau si m-am pus pe ciuci si nici asa nu am putut sta. am cazut, dar nu m-am lovit. ai mare grija de tine si de bebe mic. incearca sa te linistesti
eu ma gasesc sa dau sfaturi, dar sunt intr-o stare de doi bani. numai cand imi aduc aminte si ma umfla iar plansul. asta seara am fost la selgros sa iau restul de gresie. sotuls i cu mama meregau mai in fata si eu nu stiu ce aveam de mergeam asa de voioasa inainte. langa intrare sunt locurile acelea de parcare, merg eu linistita si deodata da un dement sa intre in parcare cu viteza, tot nuincetinea, mama cu sotul tipau la mine, eu eram impietrita, intr-un final ma trage mama pe ultima suta de metri. si tot ala cu gura mare ca de ce il fac idiot, iar nevasta-sa, auziti voi, lasa draga ca si eu am fost gravida. la un pas am fost sa nu o pocnesc. nu imi reveneam din tremurat si acum colac peste pupaza mi se trange burta intr-una, ma doare, parca ma doare si spatele. am luat un no-spa si acum ma duc sa ma intind in pat. pur si simplu nu imi revin, cand ma gandesc ce nenorocire se putea intampla. uf.
amabella asa e chilotii nu sunt chiar asa de scumpi la mother care, dar eu am o problema in general cu elasticul. astia de la selgros sunt super.
ma duc in pat. noapte si mai vb maine. cristina ai grija de tine si de bebe si celelalte burticute la fel.
mie cred ca mi-a revenit si infectia urinara. nu stiu ce sa ma mai fac. maine ma duc sa dau o urocultura sa vedem ce o mai iesi. daca iar ma baga pe antibiotice innebunesc. nu stiti ceva remedii naturiste?
cristina_ana spune:
Referitor la intilnirea de pe 18 martie, vroiam sa va spun ca o sa vin si eu. Nu conteaza locul, pentru mine e bine oriunde stabiliti voi si la orice ora.
Cristina_Ioana, ma bucur mult de tot ca bebe mic nu a patit nimic rau. Imi dau seama prin ce stres ai trecut si ce trebuie sa fi fost in sufletul tau. Chiar ma gandeam ieri ce o fi cu tine, ca eu stiam ca tu scrii zilnic. Incearca sa te odihnesti cit mai mult si mai lasa munca deoparte! Imi pare rau ca nu o sa vii sambata la intilnire,pentru ca eu de-abia asteptam sa te cunosc (ca si pe celelalte fete dealtfel). Dar te inteleg ca ai nevoie de odihna.
Cornelia, daca ti s-a scurtat colul, inseamna ca ai avut ceva contractii. Eu te sfatuiesc sa iei gynipral, cite jumatate de pastiluta la 5-6 ore. Este extraordinar de bun impotriva contractiilor, nici nu secompara cu no-spa-ul. Si daca iei doar jumatate de pastila nici nu o sa ti se faca rau. Bineinteles ca ar fi bine sa te sfatuiesti cu medicul inainte.
Amabela, nici eu nu pot sa maninc mult si chiar ma gandeam si eu ca s-ar putea sa mi se fi micsorat stomacul.
Pentru fetele care intrebau de analizele din trimestrul II, mie mi-a dat sa le refac pe cele uzuale de sange. Nu am acum lista in fata, asa ca nu pot sa fiu mai explicita.
Va pup pe toate!
Cristina, 24+
mamanati spune:
buna fetelor,
Va scriu si eu repede si merg la somn ca parca sunt batuta, asa de obosita ma simt.
Cristina_Ioana si Sabana: bine ca v-a pazit Dumnezeu. Da nu stiu ce se tot intimpla. Eu am avut un vis foarte urit asta noapte.
Sabana, pentru infectii urinare, care deobicei se agraveaza in sarcina, eu incep sa beau multe lichide(! dar asta incepind din prima zi cum simti un discomfort la urinat!). Cele mai bune sunt sucurile naturale de diverse pomusoare; mure, rachitele, si ce mai este, dar naturale, NU FANTA. Eu m-am confruntat nu odata cu problema asta si metoda descrisa ma ajuta intotdeauna timp de o zi, max. doua.
Pupici la burtici,
Nati si bebe 18+
a.cicel spune:
Va invit la un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71217" target="_blank">capitol
18+
POZE
adelapop spune:
cristina_ioana ma bucur mult ca e totul bine acum....
cat despre bebe e intr-adevar grasunel
va dau un link unde veti vedea greutatea si inaltimea bebeului in functie de varsta sarcinii....oricum nu pto fi toti bebeii la fel asa ca daca nu ii aveti toate conf tabelului sa nu va speriati
http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html
21fix
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Amabella, asa e, bb e cel mai imp, nu merita absolut nimic sa ricam...
Cornelia, felicitari pt bb maricel
Mi-a zis ieri dr T ca sa ma inveseleasca ce mare e bb, are 570 grame, maricel nu?
Cristina 23+
motzata spune:
Salut,ma primiti si pe mine printre voi va roooooooooooooog!
Sunt si eu
in 17 saptamani si am si eu o gramada de intrebari si pe cine sa intreb ca nimeni nu-si mai aduce aminte.Aseara am intrat la voi si 4 ore am citit despre fiecare incontinuu.Vad ca va ajutati f. mult una pe alta.
Va doresc numai bine!
motzata