Mamici de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
Ancutex spune:
Si eu vreau poze de la intalneala, ca de data asta absentez. Dar promit ca ajung data viitoare pt ca vreau sa va cunosc pe toate.
Pumpkin, pentru a pune si eu poze in albumul mamicilor de iulie-august iti trimit tie?
Ancutex
anasia spune:
fetelor,am uitat pur si simplu unde este expobaby? data trecuta a fost la Polivalenta, acum e la Romexpo?
anasia 19+ 
Ancutex spune:
Sabana, spuneai ca ti-ai gasit sutien dragut de gravidutza in Sel. Unde e magazinul asta?
cinta spune:
buna, burticutze
bine v-am regasit 
aici lucrurile s-au cam precipitat, ceea ce mi-a luat o groaza de timp: documentele mele pt serv de imigratii, cautat apartament, etc.
pot sa spun ca ma voi alatura celor care in curan dincep ceva renovare - dar cred ca noi vom bate topul: pt ca vom cumpara un apt cu 3 camere care are nevoie de renovare generala: podele, geamuri, usi, etc. mi-e si groaza sa ma gandesc.
in alta ordine de idei: aseara a miscat bebe si a simtit si iubi miscarile
era asa de timid cum ma atingea pe burtica 
alte noutati nu prea am, asa ca ma opresc aici. ma bucur pt rezultatele bune la analize si pt cele care stitit ce culori sa alegeti
noi mai avem de asteptat.
pt gingii, eu fol SENSODYNE si parca mi-e mai bine.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
pumpkin spune:
Ancutex, poze poti sa-mi trimiti mie pe mail, november_pumpkin@yahoo.com , sau pot sa-ti trimit pe private numele albumului si parola.
Tu intrebi de sutiene pentru acum sau pentru alaptat ? Din cate mi-au spus mamicile care au alaptat deja e mai bine sa-ti cumperi sutienele pentru alaptat cand incepi efectiv sa alaptezi, pentru ca sanii se maresc foarte mult dupa nastere, deci nu e recomandat sa le cumperi dinainte. Eu mi-am cumparat de la paris un sutien de alaptat dar cred ca nu o sa-l pot folosi.
Azi am aflat de la o prietena ca si-a gasit sutiene pentru alaptat in Prisma, 100% bumbac, productie germana. Sutiene bune pentru maimici sunt la mothercare si la marks&spencer dar scumpe. De asemenea am vazut ca sunt si la jolidon, dar nu m-am uitat la ele cu atentie.
Anasia, tot la polivalenta este babyexpo.
Miky
24+
NEW
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cinta
aici lucrurile s-au cam precipitat, ceea ce mi-a luat o groaza de timp: documentele mele pt serv de imigratii, cautat apartament, etc.
pot sa spun ca ma voi alatura celor care in curan dincep ceva renovare - dar cred ca noi vom bate topul: pt ca vom cumpara un apt cu 3 camere care are nevoie de renovare generala: podele, geamuri, usi, etc. mi-e si groaza sa ma gandesc.
Bine ai revenit. Noi avem apartament cu 2 camere, dar si noi il bagam la renovare generala, mai putin geamurile, care nu le schimbam. In rest....parchet, usi (cel putin cea de la intrare), gresie, faianta, mutat tevi de apa si gaz dintr-o parte in alta, zugravit, schimbat mobila...asa ca....si noi vom avea de lucru. Si presimt ca peste cel mult o luna incepem. Daca nu cumva mai repede. ca cei de la banca ne-au acceptat dosarul si acuma sa vedem in cat timp ne dau banii, cum reusim sa facem cumparaturile...
18+POZE
bulinuta27 spune:
buna ziua la burticute...
va pup pe toate...v-am mai scris azi un mesaj dar a "murit" net-ul si nu am mai apucat sa-l trimit ![]()
va spuneam ca asta noapte nu am dormit decat pana la 2 si pe urma am numarat oii, capre si tot ce mai puteam sa numar...degeaba...nu am mai adormit...si azi sunt chiauna
...ma simt rau ca naiba...
dar acum am si o veste superrrrrrr bunaaaa

:
bb e foarte bineeeee...am fost la dr. Iosup la echo si bb e perfect sanatos, totul e bine...toate sunt la locul lor...sunt super fericita
va mai scrisesem la fiecare in parte dar acum am uitat 
succes la renovare..intram si noi cat de curand ![]()
abia astept sa va cunosc...dar nu pot sa vin si eu sambata
...data viitoare vin sigurrr
pup fetele 
bulinuta 19+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Sabana spune:
ancutex ma refeream la selgros. Sunt foarte multumita de el, costa 120.000. La fel am gasits i chiloti comozi si lejeri, 2 perechi 120.000. eu am mare problema cu chilotii. la capitolul dresuri am rezolvat cu cei de la sanpelegrino, 50.000 perechea la selgros.
eu nu pot veni la intalneala. suntem cu casa in renovari, iar saptamana viitoare am parastasul de 6 luni pentru bunicul meu.
norocuta ma inscriu si eu in clubul totul de la 0. si noi trebuie sa concepem ferestrele, sa turnam sapa, sa punem parchet, rigips, usi, prize si alte cele. o sa vedem ce iese.
pumpkin sorry bine ai revenit sanatoasa printre noi.
cristina_ioana pe unde umbli?
cornelia_laura spune:
Am intrat si eu pe fuga acum, va explic mai tarziu.
In primul rand vreau si eu pe lista pt sambata 18 martie, accept orice locatie, oricum nu le cunosc prea bine.
Revin putin mai tarziu ca ma cheama datoria.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
20+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Cristina_Ioana spune:
Sabana, pup, vin cu raportul:
Am patit-o rau acum cateva zile, acum sunt destul de bulversata inca si nu prea sunt in stare de multe...
Duminica seara am cazut in casa si m-am lovit nasol la spate, norocul meu mare ca am cazut cu tot spatele si nu pe fund/bazin/burta etc...oricum la durerile de spate pe care le aveam deja, numai asta imi lipsea...in fine, mi-e greu sa explic prin ce am trecut ca iar ma umfla plansul....dr meu nu era in Buc, dar mi-a zis la tel ca daca nu s-au rupt membranele, cu curge lichid sau sange nu e pericol..insa ma durea f tare spatele, noada mai ales si de acolo vibra o durere generala...plus ca m-a luat un tremurat urat de tot, frisoane si o criza de plans de nu ma puteam opri...il imploram pe bebe sa miste, mangaiam burta si in cele din urma a miscat, cred ca s=a speriat ca a inceput sa loveasca tare si asa a tinut-o toata noaptea si dimineata...am vb si cu dr T si am ajuns la dansul la prima ora luni, mi-a facut eco si slava Domnului ca bb era ok...se mai linistise, lovea mai rar si usor, ca ma mai calmasem si eu...am bocit toata noaptea, dim in drum spre Elias si la usa drT...am intrat cu okii umflati, ce-o fi zis de mine saracu'...m-am linistit cand mi-a zis de bebe ca e bine mersi...mi-a dat o crema cu care imi face sotul masaj, am avut si ceva contractii, mananc Nospa pe paine si sunt tare cazuta psihic...ii multumesc lui Dzeu ca a avut grija de noi si ca e bb ok...dar sunt trista la gandul ca totul se poate risipi intr-o secunda...si am atata grija de mine, ma protejez aproape obsesiv si exagerat...
Am stat mai mult in pat, ca ma doare spatele, am avut si contractiile si nu ma simt in stare sa fac nimic...mai am si accese de plans, numai cand misca bb ma mai linistesc...
Imi pare rau, dar nu o sa pot veni sambata la intalnire, nu cred ca ma misc din casa toata sapt, sper sa ma intelegeti...
Sabana iubita si fetele cu santier sau care vor avea santier in casa, MARE MARE MARE GRIJA, lasa-ti-le naibii pe toate sa le faca altii, menajati-va...
Cristina 23+